FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Viitorul-Steaua 1-3 (0-2)

Virgil15.03.2016 07:11

Sambata, 19 martie 2016, de la ora 20:30, pe stadionul Viitorul din Ovidiu, jud Constanta,

Viitorul - Steaua

Meci transmis de Digi Sport 1.

Daca Reghe doreste ca Steaua  sa-i ia cat mai repede fata Astrei, trebuie sa bata la Ovidiu.

Echipa lui Hagi joaca un fotbal modern, placut ochiului si e foarte periculoasa. Nici Steaua insa nu e mai prejos, dimpotriva as spune ca ii e superioara din moment ce in ultimele doua meciuri a invins-o chiar la Ovidiu.

Sa fim de acord ca niciun meci nu seamana cu altul, iar Hagi batranul doreste sa castige echipa sa. Chiar a afirmat acest lucru in fata unor ziaristi care au fost uimiti de cele spuse si l-au intrebat, "Chiar asa?". Mai mult decat cu tupeu Hagi a raspuns cu indrazneala: "Pai ce, Steaua e vreo Barcelona?'.

E clar ca tipul e foarte suparat ca n-a reusit sa castige niciodata cinstit in fata Stelei. Si pe urma unde a disparut respectul si mai ales mandria sa de fost jucator si antrenor al clubului ros-albastru?

Sper ca Reghe impreuna cu echipa sa-i serveasca o noua infrangere. Chiar cu 1-0. Sa-l bage in boala ca Ianis al lui impreuna cu ceilalti colegi nu pot sari cinci-zece ani pentru a avea experienta jucatorilor Stelei.

Afirm cu mana pe inima ca e un meci de semn 2 la pronosport.

Korado17.03.2016 08:33

Situatia in cazul acestui meci nu este chiar asa cum o relateaza ziaristii prin presa.

Parerea mea este ca Hagi nu are de ce sa se dea la o parte din fata Stelei, pentru ca daca dinamu primeste OK din partea FRF o sa ocupe loc acolo sus de cupa europeana, deci Hagi ar area nevoie de puncte sa termine undeva in locurile 2-4 sa mai castige si el ceva banuti.

Va spun eu ca nu a investit degeaba si a ridicat o echipa din nimic pana la Play-off de campionat in Liga I.

Acuma asta este parerea mea, dupa valoarea lotului si ceea ce au aratat in meciul cu Astra,intradevar cum zice Virgil aici merge un 2 solit,dar surprizele pot aparea intodeauna.

Vom vedea dupa meci.

Forza Steaua!

Virgil18.03.2016 23:16

Brigada de arbitri:

A: Bîrsan Marcel (București - București)     A1: Artene Ovidiu (Vaslui - Vaslui)     A2: Nicoară Marius (Drobeta Turnu Severin - Mehedinți) 

Add1: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe - Covasna) 
Add2: Popa Cătălin (Pitești - Argeș)     R1: Velicu Bogdan (București - București) 

M. Barsan are 34 de anisi e urist. Oficiaza meciuri la centru in Liga 1 de numai doi ani. Am fi preerat un Balaj, Hategan sau chiar Tudor, dar asta e situatia.
Virgil20.03.2016 07:40

Steaua bate pentru a noua oara Viitorul! Palmares la zi Steaua-Viitorul 9-1.

Steaua a facut un meci mare si a reusit sa invinga cu 3-1, prin golurile marcate de Hamroun (p), Adi Popa si Stanciu. Stanciu a marcat si al patrulea gol al echipei, dar a fost semnalat in offside.

Korado21.03.2016 09:00

Meci bun de 3 puncte, destul greseli de arbritaj, echipa se vede ca isi doreste sa ajunga inapoi pe primul loc.

Din pacate nu stiu ce se intampla cu Chipciu, sincer sa fie mie imi place ca fotbalist, il admin foarte mult, are o pasa mai proasta sper sa treca repede peste asta.

xray08.04.2016 05:11