Duminica 13 martie 2016, de la ora 20:30, pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitesti,
Steaua Bucuresti - Astra Giurgiu
Meci in play-off transmis in direct de Digi Sport 1.
Dupa bataia pe care le-am tras-o in Cupa Ligii Adeplast, musai sa le tragem o bataie si in play-off. Ar insemna ca ne-am apropia la numai trei puncte de giurgiuveni, urmand ca in meciul retur sa-i bagam in cofa.
Astra va juca in mare parte cu aceeasi echipa, pentru ca are un lot subtire. Vor mai intra Alibec si Daniel Nicolae.
La noi vor fi intrari mai consistente. Printre altii Nita, Varela Tosca, Pintilii Marica, Stanciu. Va lipsi Hamroun suspendat pentru un cartonas rosu luat in partida cu cainii.
Va fi un meci de care pe care in care ros-albastrii trebuie sa bata, pentru ca altfel Reghe s-ar putea sa zboare. O are promisa de la Becali.
Si pe buna dreptate in prestatia Stelei nu se mai vede jocul de acum trei sezoane. Ori Reghe nu mai poate/stie, ori nu a ales si mai ales nu a stiut sa-i motiveze pe jucatori. M-am saturat sa tot vad mingi trimise dintr-un careu intr-altul. Unde sunt pasele, unde sunt combinatiile, unde sunt suturile pe poarta de alta data?
Reghe, pazeste-ti reputatia, altfel patesti ce a patit Radoi! Si fie vorba intre noi, intre tine si el, tin mai mult la el pentru tot ce a daruit Stelei act timp a fost jucator.
Sumudica si Astra trebuie sa piarda. Altfel nu-i mai inchide nimeni gura spurcata.