FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Viitorul - Steaua 0-1 )0-0)

Virgil15.12.2015 08:09

Joi 17 decembrie 2015, de la ora 20:30, pe micul dar cochetul stadion din Ovidiu,

Viitorul-Steaua

La trei zile distanta, meciul dintre echipa lui Hagi si cea a lui Reghe, se produce inca odata. De aceasta data in Cupa Romaniei. 

Urmeaza un nou meci greu, pe care il vom castiga cel mai probabil la un gol diferenta.

Fosta echipa de pusti a regelui a devenit echipa de oameni in toata firea. Viitorul, pe langa calitatea jocului practicat uzeaza de toate tertipurile cunoscute in fotbal, inclusiv de lovituri la gioale, pentru a se detasa de adversari. Nu si de Steaua, care se arata puternica fix in fieful echipei constantene.

Portarul Nita a facut minuni in primul meci si afirm cu mana pe inima ca sunt convins ca rezerva Cojocaru ar fi clacat cel putin odata.

Trebuie sa batem pentru ca daca ajungem la penaltyuri, baietii lui Gica pot produce surpriza. I-am vazut executand astfel de lovituri si am remarcat ca le bat foarte bine, majoritatea sus sub bara.

In afara de acest considerent va mai conta si efortul depus intr-un meci de 120 de minute.

Jugurtha Hamroun a marcat golul victoriei in meciul de campionat, Nicusor Stanciu poate marca si el in meciul din Cupa.

Steaua sta bine pe icioare si a devenit o adevarata forta, daca Viitorul care marca cu regularitate meci de meci, a fost redusa la tacere luni.

Am inceput-o bine de luni, meciul de joi il vom castiga tot noi.

Apropo, victoria de joi ne va trimite in semifinale! Sper ca totul sa mearga bine si sa nu mai avem jucatori eliminati.

Steaua Victorie!

Virgil17.12.2015 17:41

La centru Radu Petrescu, un arbitru de calitate.

Virgil17.12.2015 20:32

Steaua castiga din nou la Ovidiu. Scor 1-0. Marcator, Stanciu in min. 48. Hagi si baietii lui se zgarie pe ochi.

xray17.12.2015 22:37