Vad ca nu mai puteti iar de noi, asa ca voi scrie 2-3 replici referitoare la articolul lui SSK. Nu va obositi sa raspundeti, pentru ca nu voi mai intra pe acest site dupa ce postez raspunsul. Stiu ca autorul este un om inteligent si sper sa inteleaga ce am vrut sa ii transmit. Raspund aici pentru ca toti am fost banati sistematic fara vreun motiv si nu putem raspunde pe prima pagina.
1. Persoana la care se refera SSK in articol, desi face parte din anturajul nostru, nu a avut niciodata acces pe pagina Steaua Libera si nu face parte din fondatorii acestei pagini. Dintre cei care au acces de admin pe Steaua Libera, eu sunt singurul care a fost la un meci in ultimii 4-5 ani, la finala Cupei Romaniei de la Brasov. Asta dupa ce, in prealabil, facusem o pauza de 2 ani de la meciurile Stelei. Chiar si acum regret acea decizie. In rest, toti avem minim 4 ani de cand nu am mai fost la un meci al fostei Steaua, actuala fcsb. Si nici nu vom mai calca la vreun meci al acestei clone. Am ratat inclusiv derby-uri. Nu pentru ca ne era mai usor asa, ci pentru ca asta era singurul mod in care puteam protesta impotriva distrugerii sistematice a tot ceea ce inseamna Steaua (ma rog, ar mai fi fost altele, dar au devenit imposibile datorita miserupismului general).
Nu ne-a interesat vreodata performanta ca altii de pe aici care, atunci cand au aparut performantele, au uitat ca vroiau sa vada Steaua si in B doar sa scape de Becali.
Comunitatea Steaua Libera este o comunitate facuta de oameni alungati de aici pentru vederile "extremiste" strict pentru cei care gandesc ca noi. Nu ne intereseaza sa facem multe like-uri, nu ne intereseaza parerea voastra. Ce ar fi sa ne lasati in durerea noastra? Eu cand vad postari de la fcsteaua le ignor (chiar si linkul de la articolul in discutie mi-a fost trimis de catre altcineva).
2. Cu tot respectul pe care i-l port autorului, trebuie sa precizez ca dansul nu este detinatorul adevarului absolut si nu are dreptul sa catalogheze el cine e stelist adevarat si cine nu. Si care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinim ca sa fim adevarati. Spun doar atat: cand unii din noi faceau sute de km si isi cheltuiau banii pe o luna pentru a participa la prostestele anti-becalii, "adevaratii" de pe aici nici macar nu vroiau sa ia tramvaiul sau metroul cateva statii pentru a participa. E usor sa critici o comunitate, mai ales cand nu ai habar cine face parte din ea...
3. Noi am protestat pentru Steaua si motivul ramane. Ca adevarata Steaua a fost ucisa pentru clona fcsb si pentru interesele unui puscarias e alta problema; atunci nu aveam de unde sa stim asta (desi multi din noi banuiam). De legimitatea si insemnatatea deciziei instantei nu avem ce sa discutam, pentru ca este evident ca nu vom ajunge niciodata la un acord. Fiecare e liber sa creada ce vrea. Cei care gandesc ca noi sunt pe Steaua Libera si nu ne dorim sa ii convertim pe ceilalti (cel putin pe cei hardcore de pe aici).
Suntem in continuare pro-Steaua, doar ca fcsb nu e Steaua, oricat de mult ar incerca unele trompete de aici sa nege asta. Daca unii vor sa sustina clona cu stema facuta in paint de un copil de 3 ani, este alegerea lor. Noi nu am comentat despre fcsteaua.ro pe pagina noastra si dorim acelasi lucru si din partea voastra.
4. Eu inca am in casa bannere, tricouri si fulare cu Steaua si o sa le am pentru totdeauna. Si mi se rupe sufletul ca nu pot vedea meciurile echipei mele iubite. Dar asta nu inseamna ca o sa-mi vand principiile (participand la meciurile echipei lui Becali, ii legitimizez domnia infecta) sau o sa sustin o clona doar pentru a ma simti iar suporter.
5. Nu mai aveti loc pe internet de noi? V-am lasat in pace, v-ati recuperat site-ul, puteti sa vorbiti in liniste despre meciurile fcsb-ului fara sa va deranjeze "talibanii". Uitati de noi si lasati-ne in pace...
Desi o sa fiu injurat,
Cu respect (pt SSK, nu pentru mioarele celelalte),
fostul MoWeed de pe fcseaua,ro