Duminica 22 noiembrie 2015, de la 20:30, pe stadionul Dinamo (poate pe National Arena daca ISU a acordat autorizatie de functionare),
Dinamo - Steaua
Indiferent unde s-ar juca,meciul va fi un derby al campionatului. Vor fi multe ambitii si vor fi desigur multi privitori. Fie pe stadion, fie in fata televizoarelor.
Se vor vedea in joc orgoliile combatantilor celor doua echipe.
Diferente de valoare nu vor fi, meciul putand semana cu un meci din Cupa Romaniei. De care pe care.
Dinamo mi se pare mai subtire ca oricand, mai ales ca va juca fara Marc in aparare si fara Matei in atac. In ultimele trei jocuri cainii au luat o caruta de goluri, adica opt, si au inscris de numai trei ori. Si totusi e important ca au inscris, deci pot.
Dupa ultimul meci disputat Steaua ne-a aratat alte valente. A fost in permanenta la carma jocului, a avut determinare si a marcat de cinci ori. Cinci goluri intr-un meci, un lucru la care nu as fi sperat.
Ros-albastri au inceput sa faca pressing si au verticalizat, ceea ce e complet diferit fata de ce au jucat pana acum.
De la noi vor lipsi Chipciu, ceea ce mi se pare extraordinar, si Tahar. De mult asteptam un meci fara numarul 7 stelist, un tip nervos, antitalent, dar preferatul lui taticu' Gigi. In locul lui va juca Popa si zic eu ca va fi un pic mai bine.
Vreau sa-i remarc pe Stanciu, Tade si Rapa marcatori in ultimul meci, care s-au luptat serios cu adversarii lor.
Sper sa-i batem inca odata pe spurcati in Groapa. Apropo stiti de ce i se spune groapa? Pentru ca pe vremuri, inainte de anii 50, pe acele locuri se aflau niste gropi imense care apartineau unui oarecare Ouatu. Acolo isi duceau existenta foarte multi oameni, in general romi, in casutele lor de chirpici. Trist dar adevarat.
Steaua Bucuresti bate daca ne iubesti!