FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rosenborg - Steaua 0-1 (0-0)

Virgil24.08.2015 07:18

Joi 27 august 2015, de la ora 21:00, pe stadionul Lerkendal din Trondheim,

Rosenborg BK - FC Steaua

Meci transmis de Pro TV.

Nu cred ca Steaua va reusi sa intoarca acel 0-3 de la Bucuresti. Mi se pare imposibil.

Desi presedintele Argaseala afirma ca Steaua merge in Norvegia pentru a castiga si a merge mai departe, afirmatia lui nu e decat un bluf.

Dupa acest meci Steaua va scapa de povara jucarii a doua jocuri pe saptamana si poate incet-incet, se va redresa in campionat.

In mod normal Steaua trebuia sa castige la Bucuresti pentru ca a avut ocazii clare si pentru ca golurile primite au avut la baza un dribling nereusit al lui Sulley in apropierea careului propriu de 16m, un offside clar la golul doi si greseala lui Cojocaru la golul treei.

Pe de alta parte, situatia lui Radoi la meciurile oficiale, unde nu are voie sa dea indicatii, mi se pare ofensatoare pentru el. Gigi a reusit sa-l determine sa-si retraga cererea de demisie, dar acest lucru e in defavoarea fostului jucator.

Haide Steaua, hai baietii!

Virgil26.08.2015 16:53

Brigada de arbitri din Scotia:

Bobby Madden  (SCO) Assistant referee Graham Chambers  (SCO) , Douglas Ross  (SCO) Fourth official John Beaton  (SCO)
Virgil27.08.2015 19:58

Adi Popa a marcat unicul gol al meciului.