FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

un oltean printre noi..

i0nutz8319.05.2006 19:41

snake_beny este suporter al divizionarei B U Craiova iar asta nu mai e o surpriza pentru nimeni. Omul mi-a spus chiar de la inscriere, a promis ca nu va injura pe nimeni si am considerat, fortat si de excluderile celor doi ca este o solutie de moment potrivita.

oLTEANUL si-a dat in petec astazi, trimitand mass-uri anti- Steaua si injurand ca la usa cortului un "coleg" de amicale, heruand20.

Pentru a nu destabiliza atmosfera si calendarul campionatului, consider oportuna ramanerea in competitie a prazarului. Tot ce vreau sa va rog este ca de acum incolo sa-l tratam cu "respectul" cuvenit din partea Campionilor catre un suporter al unei echipe din Divizia B.

Va multumesc pentru intelegere, si fie ca punctele acumulate pana acum sa fie si cele pe care snake_beny le va avea in final!

drlv8519.05.2006 19:55

inca o natie de frustratzi va mai aparea sezonu urmator in Liga I ca sa aiba Jiji pe cine injura .. vezi mititelu....

cristian01419.05.2006 20:38

Apropo de olteni..'intrara' si ei in A.Si eu sunt oltean, dar anti-Craiova.Urasc echipa asta, orasul si toti prazarii.

Forza Steaua !

Cel mai infocat oltean-stelist ! 8)

mihai141119.05.2006 22:21

dupa parerea mea....voi nu puteti fii stelisti,deoarece sunteti din alt oras....si tu ionut tii cu chindia,deci lasa-i pe altii sa tina cu Craiova etc

Harald19.05.2006 22:30
dupa parerea mea....voi nu puteti fii stelisti,deoarece sunteti din alt oras....si tu ionut tii cu chindia,deci lasa-i pe altii sa tina cu Craiova etc

cum vine asta, nu poti fi stelist daca esti din alt oras ?

ai fi surprins daca ai sti cati fani are Steaua prin tara si nu numai. :wink: :wink:

i0nutz8319.05.2006 22:42

Doamne, ce-am trait sa vad !

PS: statisticile spun ca Steaua are in Romania cam 5.000.000 de suporteri. Din cate stiu eu, populatia bucurestiului se cifreaza undeva in jur de 2.000.000 de locuitori. Punct.

IL_Diablo20.05.2006 00:01
dupa parerea mea....voi nu puteti fii stelisti,deoarece sunteti din alt oras....

My god! Mihail tu esti real? Ce legatura are orasul de resedinta cu echipa. Adik daca eu ma mut maine in Pitesti gata nu mai tin cu Steaua? Tin cu FC Arges? 8O Si daca u de exemplu stai intr-un oras in care nu e echipa de fotbal? Nu mai tii cu nimeni?

PS: Eu am mai inaintat o propunere mai demult.. nu s-ar putea face un test de inteligenta inaintea inscrierii pe site? :wink:

i0nutz8320.05.2006 08:57

BAN snakee pe termen nelimitat. Jucati meciurile cu el si postati rezultatele..

razvy irr.20.05.2006 11:31

Un mesaj al timisorenilor era cam asa"Sustineti echipa(ele) locala(e) nu pe cele din CAPITALA".Unde mai e madria ta de oltean,banatean,ardelean..cand ai echipa in oras si tii cu altele(k sunt mai mari si mai tari)..nu ma refer aici la acei stelisti infocati din nastere care au gresit locu nasterii,ci la acei stelisti de sezon(dinam0visti sau milogi),care uita k au echipa in oras..oare napolitanii tin vreodata cu Milan sau Roma?,sau catalanii tin cu Real Madrid doar k au un palmares mai bogat?

IL_Diablo20.05.2006 13:36
Un mesaj al timisorenilor era cam asa"Sustineti echipa(ele) locala(e) nu pe cele din CAPITALA".Unde mai e madria ta de oltean,banatean,ardelean..cand ai echipa in oras si tii cu altele(ca sunt mai mari si mai tari)...oare napolitanii tin vreodata cu Milan sau Roma?,sau catalanii tin cu Real Madrid doar ca au un palmares mai bogat?

Juniorule. :) tu ai idee cum e prin Italia de exemplu. juve e o echipa iubita in Torino? NU! AC TORINO e echipa iubita. Sustinatorii lui Juve sunt prin toata Italia. Si prin Milano sau Roma. Si tu ce crezi? Nici un napoletan nu tine cu Inter? Sigur nu au nici o grupare care sa sustina pe Juve?. Referitor la bannerele lui Poli AEK. De ce le aduci in discutie? Pe cine intereseaza bannerele unei echipe care nici nu exista. "Sustineti echipa(ele) locala(e) nu pe cele din CAPITALA". Vai si ce banner genial! Super. Cred ca s-au gandit mult la el. Stii ce e pacat?... Ca nimeni nu baga in seama galeria lui Poli. :twisted: Oriunde Steaua, campionii din Ghencea!

PS: Mentalitati de provincie.

i0nutz8320.05.2006 13:53

Suntem off-topic. Punct ;-)

cristian01420.05.2006 14:09

Daca asta e parerea ta, atunci esti ingust la minte.Nu sunt din Bucuresti, ba mai mult sunt din Oltenia si sunt mai stelist de 1000 de ori ca multi locuitori ai cartierelor Ghencea, Militari, Dr. Taberei etc.

mihai141120.05.2006 14:55

Doamne sunteti dusi...eu mi-am spus un punct de vedere si voi incepeti cu injurii copiilor...nu puteti fii stelisti pt ca nu veniti la meciuri etc.....cati din voi care sunt din provincie au fost meci de meci pe Ghencea sau lia?la asta ma refeream,un suporter merge la meciuri etc...ca asa in spatele televizorului si eu sunt FAN infocat inter...asta nu inseamna ca sunt suporterul interului,ci doar un admirator :roll:

ps: mai subtire cu unele afirmatii la adresa unor oameni pe care nu ii cunoasteti :wink:

COmymanele20.05.2006 17:16

Io sunt din Ploiesti si sunt suporter adevarat al Stelei,dar mas bucura daca ar intra si Petrolu!!!

cristian01420.05.2006 18:02
Doamne sunteti dusi...eu mi-am spus un punct de vedere si voi incepeti cu injurii copiilor...nu puteti fii stelisti pt ca nu veniti la meciuri etc.....cati din voi care sunt din provincie au fost meci de meci pe Ghencea sau lia?la asta ma refeream,un suporter merge la meciuri etc...ca asa in spatele televizorului si eu sunt FAN infocat inter...asta nu inseamna ca sunt suporterul interului,ci doar un admirator :roll:  

ps: mai subtire cu unele afirmatii la adresa unor oameni pe care nu ii cunoasteti  :wink:

Ok.Atunci, suporterii din provincie, marea majoritate adica si cei de peste hotare, sa nu mai fie numiti suporteri ci simplu "admiratori" pentru ca nu au posibilitatea sa mearga la meciurile Stelei.Scade-i din 5 milioane pe acestia, si spune-mi si mie cati suporteri are Steaua.

"Dusule" !

Harald20.05.2006 21:51

pana sa nu degenereze discutia vreau sa va spun parerea mea: a fi suporterul unei echipe inseamna sa porti in suflet culorile clubului nu neaparat sa ai fular la gat, postere prin casa sau tricou . Tot ce conteaza de fapt e dragostea fata de echipa.

Ideea ca suporteri sunt doar cei care merg la meci mi se pare gresita deoarece diferenta este facuta de niste chestii materiale si nu de principii. La fel de bine putea sa fie stadionul mai aproape pentru altii in locul celor de acuma, situatie in care cei care stau acum in Ghencea , Dr Taberei etc. erau la fel de stelisti chiar daca nu puteau ajunge la meci de fiecare data cand isi doreau

i0nutz8321.05.2006 00:08

Thread inchis.