FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSU Craiova - Steaua 1-2 (1-1)

Virgil21.08.2015 06:28

Duminica 23 august 2015, de la ora 18:30, pe stadionul Extensiv din Craiova,

CSU Steaua

Dupa meciul infiorator cu Rosenborg, pierdut cu 0-3 pe teren propriu, Steaua se deplasseaza la Craiova. CSU-ul lui Sandoi si Cartu a pierdut de mult forma aceea nebuna in care nu a pierdut 19 meciuri consecutiv. A inceput sa piarda si sa arate ca o echipe de locurile 7-14.

Steaua se chinuie si ea si se pare ca dupa meciul infect cu norvegienii, Gigi va renunta la cativa jucatori si le va scade drastic salariile unor jucatori precum Chipciu. Cine va accepta reducerile salariale va ramane la echipa, cine nu va pleca fara regrete.

Meciul de duminica banuiesc ca nu va aduce lumina in curtea Stelei, pentru ca Radoi spre deosebire de Galca a preluat o echipa cu multi jucatori noi si nu a reusit sa-i imprime o idee de roc si un ritm constant bun. E adevarat ca nu-i putem cere prea mult lui Radoi, pentru ca el nu este antrenor. E un jucator care a terminat recent cariera, care crede ca daca in trecut i se spunea antrenorul din teren, e suficient.

Nu! Nu e suficient! Radoi are un cap prea mic pentru o palarie asa mare cum e Steaua!

Cat ne va mai chinui Radoi ca observ ca nu se simte sa-si dea demisia? In mod sigur atunci cand nu-l va mai suporta nici Gigi.

Meciul de la Craiova e un meci de 1,x. Steaua are jucatori mai buni, dar momentan e impotenta.

Virgil22.08.2015 14:30
Brigada care va arbitra meciul:

Comanescu Adrian A

Urzica Vladimir, A1

Ghinguleac Adrian Radu, A2

Comanescu e un arbitru bun, cu experienta si mai ales onest.

BogdanMarius23.08.2015 11:25

Echipele probabile:

Craiova: Bălgrădean - S. Achim, Acka, Dumitraș, Vătăjelu - Băluță, Zlatinski, Mateiu, Ferfelea - Bawab, Nuno Rocha;
Antrenor: Emil Săndoi;

Steaua: Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Toșca - Breeveld, L. Filip - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu - Tade;
Antrenor: Mirel Rădoi.

In continuare Mirel mizeaza pe Tade, face bine ?

Virgil23.08.2015 17:14

Eronat! Portar a fost Nita, care a aparat foarte bine. Fundas dreapta Rapa. care si-a facut datoria. Papp a lipsit, dar a jucat Guilherme fundas stanga si Tosca central. Breeveld? Ntz, a jucat Muniru. Nici Tade nu a jucat titular.

Desi la introdus muly dupa pauza Tade si-a facut datoria si a marcat din penalty. Deci ne putem baza pe el. Daca a inceput mai greu campionatul. Tade e un jucator valoros.

Bogdan Marius, cine ti-a soptit primul 11 resit in buna parte?

Steaua a obtinut o victorie meritata pentru care a muncit din greu. Goluri: Stanciu cu capul la o centrare in prima repriza si Tade dintr-un penalty bine executat, spre finalul meciului.

BogdanMarius23.08.2015 17:20

Un site de sport, dupa care nu o sa ma mai iau vreodata . Imi pare rau pentru inducerea in eroare, am dat mai departe ce am citit si eu in presa asta "minunata".

Da, ai dreptate, Nita a aparat foarte bine, Rapa a revenit ca titular cu un meci bun, iar acel cuplu central Varela-Tosca, din punctul meu de vedere, merge binisor, avand in vedere ca Tosca e fundas central improvizat! Tade trebuie sa prinda incredere, si sper ca dupa acest gol sa se intample acest lucru, si sa merite cei 500.000 E platiti pe el.

Inca o data, imi cer scuze pentru informatiile eronate. Forza Steaua :)