FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

PROPUNERI PENTRU SCHIMBARE

serban2320.10.2004 21:01

Am observat foarte multe persoane extrem de inversunate impotriva domnului Ciobanul.

Ii rog pe cei ce doresc plecarea sa , sa incerce sa propuna eventuali inlocuitori.

Multumesc.

Virgil21.10.2004 07:25

1.Bill Gates, pentru ca am rezolva dintr-un foc problema banilor.

2.Abramovici, pentru ca poate l-ar ceda pe Mutu la Steaua,fiindca Mourinho nu-l mai vrea "neam" la Chelsea.

3.Gica Chioru, pentru ca ar sti cu cine sa înlocuiasca niste "gloabe" ca,sa zicem Dumitru,cel mai "iubit" jucator de el.In acelasi timp cred ca ar avea si taria sa puna la respect galeria,care în acest fel ar putea fi scutita de "epitete" gen idioti,necunoscatori,etc.Lucrurile ar fi mult mai simple cu el la conducere.Nu se trage nici din neam de ciobani(probabil),si atunci când ar face gafe monumentale precum cea facuta de Gigi dupa meciul cu U,revolta lui greco nu ar mai avea tzinta(ocupatia familiei,mediul rural,etc...).

greco21.10.2004 12:55

Virgil, treaba ta daca il apreciezi sau nu pe Gica Chioru, dar stim prea bine ca el iti va raspunde in acelasi stil cand va citi postul tau... nu cred ca e cazul sa facem din acest forum un loc de rezolvare a disputelor personale! Cred ca ar fi mai bine sa puneti lucrurile la punct pe PM sau chat!

Virgil21.10.2004 13:13

Greco,tot ce-am postat mai sus,e o gluma nevinovata.Cred în capacitatea de discernamânt a lui Gica,si sper sa o ia ca atare.Daca o sa riposteze în acelasi fel evident ca nu o sa ma supar,pentru ca,nu-i asa,as merita cu vârf si îndesat riposta sa acida.

Nu vreau sa crezi ca as avea ceva personal cu Gica,pe care pentru cele mai multe dintre "prestatiile" pe acest site,îl respect.Dar ca sa nu mai dau nastere la interpretari,îl voi evita permanent din acest moment.In acest fel Gica va avea toata libertatea sa constate ca nu-l monitorizez.

Si poate ca o sa-l amuze,dar s-ar putea sa îi lipseasca "atentia" mea.

S-auzim de bine ca de vazut...

serban2309.11.2004 22:41

Hellooo contestatarii, nu vad decat o singura propunere. De ce oare???

George Stan09.11.2004 23:32

Sa fim patronati de o mare firma internationala. Multumit?

Fly Emirates tocmai au fost dati jos de pe tricoul lui Chelsea. Fly emirates plateste 140 000 000 pentru ca sta pe tricoul lui Arsenal.

--------------

Si acum sa ne trezim. Pai s-ar mai putea face smekerii in cazul unui patron serios? Ar mai scoate patronul ala echipa in frig sa-si faca, campanie electorala?

--------------------

serban2310.11.2004 17:21

Multumit, multumit. Si eu il vreau pe Ion Tiriac.

Dar eu ma refeream la niste propuneri realizabile.

Virgil10.11.2004 18:22

Serbane,tu ai vreo idee în legatura cu ce ai întrebat?

Mai concret te-ai gândit la cineva anume?

Daca te-ai gândit pune-l pe tapet,ca altfel în aceste vremuri tulburi când fiecare se gândeste cum sa-si dramuiasca mai bine chenzina pâna la urmatoarea zi de plata a salariului,nu mai are timp de utopii de astea.

De altfel e clar ca pe oricine am propune,ar fi o propunere irealizabila.Dar tot ar fi bine ca am avea o baza de discutie.

Eu cred ca cel mai bine i-ar fi acestui club daca s-ar conduce dupa un statut asemanator celui al lui Man.Utd.Sa fie o societate pe actiuni în care sa nu existe un actionar majoritar,sa nu serveasca intereselor unui singur om,sa îsi gaseasca sponsori puternici,sa fie puternic sustinuta si de noi suporterii prin cumpararea abonamentelor în proportie de 80%-90% din capacitatea stadionului,sa foloseasca tot felul de stratageme comerciale si financiare pentru a deveni pe zi ce trece mai bogata si astfel mai puternica,etc,etc,etc.

Probabil ca viitorul îmi va da dreptate pentru ca Ciobanul e totusi un om,care are niste limite biologice.Ce se va întâmpla dupa ce va renunta,sau dupa ce se va satura de aceasta jucarie numita Steaua? Sau când va constata ca nu i-a folosit în cele din urma la nimic.Poate doar la risipirea unei averi aproape venita din cer.

Multumit ?

serban2310.11.2004 18:33

Eu m-am gandit ,am zis , pe Ion Tiriac.:)

Dar intrebarea nu era pt mine pt ca eu nu sunt unul dintre contestatari.Mie mi-se pare Gigi e cel mai bun la momentul actual(dintre cei mai mult sau mai putin disponibili ).

Intrebarea era pt cei care-l injura si-l vor plecat.

Schimbare , schimbare... dar cu cine tata,cu cine???

Virgil10.11.2004 18:36

Corect.Asta este valabila si în situatia jucatorilor mereu contestati.

gone10.11.2004 21:26

Serban, eu prefer sa faca Steaua catev sezoane mai proaste din cauza banilor decat sa il mai vad pe cioban cum face clubul asta de rusine.

onlySteaua10.11.2004 23:40

sincer sa fiu,daca Ciobanul s-ar limita la a fi doar finantatorul Stelei,eu nu as avea nimic cu el.

simplul fapt ca Steaua a fost singura echipa de top din Romania care nu a vandut nimic vreo 2 ani de zile(ba chiar a adus cei mai buni jucatori din campionat) spune multe.

e clar ca a vrut si el mai mult decat s-a facut.

dar din momentul in care numele Stelei incepe sa se confunde tot mai mult cu un partid politic(si ce partid?),eu cred ca trebuie sa apara si cateva semne de intrebare.

ca sa revin totusi la subiect,parerea mea coincide cu cea a lui virgil(referitor la Man.Utd.).

dar eu chiar REFUZ sa cred ca Ciobanul este singurul om din Romania care poate conduce Steaua.

pana la moarte cu Steaua!!!