Zidane in variantă roș-albastră

Povestea lui Jugurtha Hamroun, noul erou al Stelei. A plecat de acasă la 12 ani și poate juca pe orice post in atac

Interviu cu Hamroun, unul dintre cei mai in formă jucători ai Stelei: produsele Aktiv3 ne ajută să avem performanțe mai ridicate, este obligatoriu să le consumăm
Unul dintre cei mai valoroși jucători din lotul Stelei, algerianul Jugurtha Hamroun, se bucură de o formă fizică foarte bună și datorită faptului că zilnic consumă produsele Aktiv3. Alături de el, toți ceilalți steliști au parte de produsele noastre atât in timpul antrenamentelor, cât și in timpul meciurilor oficiale. Într-un interviu acordat site-ului Aktiv3 România, Hamroun susține că este pregătit, impreună cu colegii săi, să câștige toate trofeele rămase in joc in acest sezon și povestește despre cum il ajută produsele Aktiv3 să treacă peste căldură și antrenamentele dificile.
1. Spune-mi, intâi de toate, cum se vede fotbalul românesc pentru un fotbalist străin, care a acumulat totuși o experiență sportivă la noi in țară.
Personal, când am jucat in străinătate nu știam prea multe despre fotbalul românesc, cu excepția clubului Steaua București, care are obiceiul de a juca in cupele europene, dar și a legendei fotbalului românesc, inegalabilul Gheorghe Hagi. Dar de când joc aici am putut constata că nivelul nu este rău deloc, iar condițiile sunt bune.
2. Care e atmosfera in interiorul lotului in momentul de față? Cum sunt relațiile intre voi, jucătorii, dar și cu staff-ul tehnic?
Mă simt foarte bine in cadrul grupului, atmosfera este foarte bună. Echipa este una tânără și are o mulțime de calități; antrenorul este de asemenea tânăr și cred că acesta este unu lucru bun, pentru că este foarte aproape de jucători. Staff-ul este foarte profesionist și lucrăm foarte bine impreună. Sunt indeplinite toate condițiile pentru a face un sezon excelent.
3. Jucătorii Stelei consumă regulat produsele Aktiv3 pentru a beneficia de o performanță ridicată in timpul meciurilor. Ce simți atunci când le folosești? În ce fel te ajută?
Nu cunoșteam acest produs inainte, l-am descoperit atunci când am ajuns la Steaua și am fost plăcut surprins deoarece, in ciuda antrenamentelor dificile și a căldurii, simțim cu adevărat că Aktiv3 ne revitalizează și ne aduce inapoi substanțele pe care le eliminăm in timpul efortului fizic. Personal, mă ajută să-mi păstrez luciditatea atunci când sunt obosit.
4. Care este rutina voastră, a jucătorilor Stelei, cu privire la consumul produselor Aktiv3? Spune-mi, te rog, dacă le utilizați doar la antrenamente sau și in timpul meciurilor de fotbal.
La Steaua avem obiceiul de a folosi produsele Aktiv3 in timpul tuturor antrenamentelor, dar și in timpul meciurilor de asemenea.
5. În urmă cu doi-trei ani, atunci când antrenorul clubului era Laurențiu Reghecampf, s-a vorbit mult despre niște punguțe misterioase din care fotbaliștii beau ceva in timpul meciurilor; s-a aflat ulterior că jucătorii consumau produsele Aktiv3, iar acestea s-au dovedit esențiale apoi in câștigarea campionatului. Crezi că vă vor ajuta și pe voi să cuceriți al patrulea titlu consecutiv in Liga 1?
Cred că dacă vrem să câștigăm campionatul trebuie ca totul să fie de partea noastră, iar dacă produsele Aktiv3 ne pot ajuta să avem performanțe mai ridicate, atunci este obligatoriu să le consumăm.
6. Chiar dacă nu mai jucați in cupele europene, sunteți insă implicați in trei competiții interne: Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii. Aveți resursele necesare pentru a face față pe trei fronturi?
Bineînțeles, cred sincer că avem calitățile și potențialul de a câștiga cele trei trofee naționale in acest an. Steaua este un club mare, iar obiectivele sale sunt acelea de a câștiga totul. Din păcate am ratat de-aproape calificarea in cupele europene, la Belgrad, dar acum trebuie să ne concentrăm pentru a câștiga competițiile rămase.
7. Dincolo de obiectivele clubului, care sunt obiectivele personale ale lui Jugurtha Hamroun in acest sezon?
Obiectivele mele personale sunt acelea de a face un sezon plin, de a fi cât mai eficient cu putință pentru a-mi ajuta clubul să meargă inainte și să câștige. Vreau să câștig trofee!
8. În final, ce sfaturi ai pentru tinerii sportivi care doresc să se apuce de fotbal?
Un singur lucru vreau să le spun tinerilor care doresc să reușească in fotbal: munca este cea care te plătește! Talentul nu este suficient. Când eram tânăr nu credeam neapărat acest lucru, dar odată ce am acumulat experiență pot spune că acesta este adevărul.
Jugurtha Hamroun 2015-2016 | Magic Skills / Assists/ Goals | Steaua Bucharest