Foarte frumos echipamentul. Probabil cel mai fericit de la generatia "UEFAntastacilor" incoace. Cred ca multi ne saturaseram pana peste cap de dungi.
Si ca o mica speculatie, asta s-ar putea sa fie mana lui Mirel.
Good Job !
chestie de gusturi, mie mi se pare printre cele mai urate. si fontul de pe spate cu care este scris numele echipei mi se pare dubios.
mie personal mi-au placut mai mult echipamentele pe albastru, daca e sa aleg ceva care mi-a ramas la suflet sunt cele de prin 96-97-98, perioada cu dialog sponsor
.
chestie de gusturi, mie mi se pare printre cele mai urate. si fontul de pe spate cu care este scris numele echipei mi se pare dubios.
mie personal mi-au placut mai mult echipamentele pe albastru, daca e sa aleg ceva care mi-a ramas la suflet sunt cele de prin 96-97-98, perioada cu dialog sponsor
.
Stai putin, cand am facut comentariul nu vazusem fontul si culoare acestuia, care strica tot echipamentul. Trebuiau pe alb sau albastru cu contur alb (cum sunt cele din Premier). Dar, dupa "zebrele" din ultimii ani, e o desfatare pentru ochi. Seamana putin cu cel din 1994-1995 ( http://www.romaniansoccer.ro/photos/photo_squads/steaua_1994_95.jpg , mai ales daca vor juca cu sort albastru.