FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rubin Kazan (0-1) 2-1, amical

xray27.06.2015 06:29

FC Steaua București va disputa marți, 30 iunie,  ora locală 17:00 (18:00 - ora României), al treilea meci amical in compania formației Rubin Kazan, locul 5  in campionatul Rusiei, sezonul 2014-2015. Partida se transmite in direct la Digi Sport TV.

Inițial, meciul era programat să se dispute pe Sportplatz Eben, din Eben im Pongau. Azi, 29 iunie, Fotbal Club Steaua Bucuresti a anuntat ca partida de marti, 30 iunie, impotriva rușilor de la Rubin Kazan, se va disputa la Bischofshofen si nu la Eben, asa cum s-a anunțat inițial. La Bischofshofen s-a jucat meciul cu Legia Varșovia.

Steaua și  Rubin Kazan s-au mai intâlnit in meciuri amicale. În prima partida amicală din vara anului 2013, Steaua a remizat cu Rubin Kazan, scor 0-0. Meciul s-a desfasurat tot in Austria, la Westendorf. 

A fost fotbal si circ. Meciul a fost intrerupt de doua ori! Bourceanu, eliminat! Stanciu a debutat in tricoul Stelei!

Echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf a inceput jocul in urmatoarea formula: Tatarusanu - Georgievski, Chiriches, Szukala, Latovlevic - Bourceanu, Pintilii - Popa, Radut, Iancu - Nikolici. Au mai evoluat: Parvulescu, Filip, Gardos, Rapa, Stanciu, M. Costea, Cojocaru si Doru

Meciul ar fi trebuit să fie televizat, dar reprezentanții clubului Rubin au fost deranjați de faptul că nu au fost informați in legătură cu acest lucru și au cerut să fie demontate camerele TV, inițial intenționând chiar să renunțe la disputarea jocului.

Deci, meciul a inceput intr-o atmosfera tensionata, dupa ce oficialii clubului rus au refuzat ca partida sa fie televizata, si a continuat in aceeasi nota. În prima repriză, minutul 30, nervii au cedat in tabara stelista. Arbitrul a oprit meciul pentru trei minute. El nu a fost de acord cu intrarea lui Prepeliță pe teren, după ce Bourceanu a fost eliminat, in min. 25, pentru cumul de cartonașe galbene, și a cerut ca Steaua să joace in zece oameni. Steliștii au reacționat spunând că dacă jucătorul nu va fi lăsat să intre, atunci se vor retrage de pe teren, iar meciul se va incheia. Mihai Stoica si Laurentiu Reghecampf au amenintat ca scot echipa daca Steaua nu va fi lasata sa joace in 11. Centralul a cedat in cele din urma presiunilor.

Steaua a inceput meciul in alcatuirea: Cojocaru - Rapa, Varela (cpt), Tosca, Guilherme - Breeveld, Neagu - Popa, Stanciu, Chipciu - Tucudean. Rezerve: Nita, Poiana - Luchin, Papp, Muniru, Tudorie, Mihalcea, Gradinaru, Tarnovan, Iancu, Enceanu.

Tanase, Tamas si Filip sunt accidentati.
xray30.06.2015 17:06

Steaua a reușit prima victorie din cantonamentul austriac, (0-1) 2-1 cu o echipă solidă, Rubin Kazan.

Campioana a făcut o repriză secundă bună și a intors scorul de la pauză, prin golurile lui Tudorie și Iancu.

REZUMAT

Plus: Stanciu, Mihalcea, Tosca

Minus: Muniru(trebuie sa se tempereze)

Bine: restul,inclusiv Iancu si Chipciu

xray30.06.2015 17:53

670922-steaua-plecari.jpg

Mirel Rădoi nu este pe deplin mulțumit de jocul echipei sale din victoria cu Rubin Kazan, scor 2-1. Antrenorul Stelei a vorbit despre noile achiziții, dar anunță că roș-albaștrii mai pregătesc și alte lovituri pe piața transferurilor. 

• despre joc: Sîntem mulțumiți pentru victorie. Încă suferim la relațiile de joc. Mai avem timp să le punem la punct. Sînt trasee de joc, va mai dura pînă totul se va lega mai bine.Mai sînt cîteva zile pînă la meciurile oficiale, trebuie să găsim o formulă cît de cît de bază. Și in următoarele meciuri vor fi schimbări. Trebuie să avem un echilibru la minute jucate". 
  • despre Tudorie: "Trebuie să avem răbadare cu Tudorie, să avem grijă de el, cum il creștem. Are potențial foarte mare"
  • despre Tahar: "Tahar e un jucător care ne poate ajuta. L-am urmărit mult timp, pentru a vedea dacă se incadrează in profilul de jucător pe care il vrem. Ne ajută mult, are agresivitatea de care avem nevoie acolo, la mijlocul terenului. Este puțin nepregătit, pentru că Liga a 2-a incepe mai tîrziu, el nu s-a pregătit".
  • despre transferuri: "Mai putem acoperi unele posturi, nu trebuie să ne grăbim, vrem să alegem cea mai bună soluție. În momentul de față nu vă pot pronunța de posturile pe care trebuie să le acoperim, din respect pentru jucătorii mei. Căutăm cele mai bune soluții. N-avem de ce să ne grăbim".
  • despre plecări"Vom vedea ce jucători nu vor avea șanse să joace aici, le vom comunica și probabil vor pleca".
  • despre  Mihalcea a spus ca va fi pastrat la Steaua. Nu va fi trimis imprumut la o alta echipa din Liga I. "L-am urmarit o perioada, am avut informatii despre el, desi nu am fost in tara. L-am dorit si pentru viitor. Are personaltiate, tupeu, asta trebuie sa ne bucure. Sunt calitati pe care foarte putini le au. Va ramane in lotul echipei mari, depinde numai de el cum va continua. Avem si noi un mic rol, in functie de cum il vom creste, cum il vom intelege. Trebuie sa-si dea seama ca e la Steaua si ca va fi foarte dificil sa joace in primul 11. Avem o viziune diferita de ceea ce se intampla acum in Romania, vrem sa promovam tineri. Daca avem tineri valorosi, vor juca la noi in echipa".
Saramago30.06.2015 18:42

Rezultatul suna bine, in fond, cu exceptia sezonului trecut, Rubin a jucat in ultimii ani in cupele europene, in patru randuri ajungand in primavara europeana (a prins sferturi in EL in anul in care Steaua a trecut de Ajax). Totusi, team-ul din Tatarstan nu i-a cuprins pe goal-keeperul Ryzhikov, fundasii Navas si Cotunho sau mijlocasul Ozdoev.

xray30.06.2015 22:05

Conform site club Rubin Kazan: http://www.rubin-kazan.ru/news_items/4173-v-tovarischeskom-matche-ustupili-styaua

Echipa Rubin Kazan:

Akmurzin - Kuzmin (k) S. Kverkvelia, Kambolov (Zhestkov, 56),  Nabiullin (Kobakhidze, 33) Batov (Blagoy, 68), Sharipov (Kislyak, 68), Eduardo, Karadeniz (Otstavnov, 68), Kanunnikov ( Portnyagin, 68), Mullin (Dyadyun, 46).

Ce zic rusii pe site-ul lor.

"Marți, 30 iunie, "Ruby" a jucat primul meci test la tabara de antrenament din Austria. În orașul Bischofshofen echipa lui Rinat Bilyaletdinov sa intâlnit cu "" Steaua ", campioana en-titre a României, Cupa țării și Cupa Ligii. [...]

În meciul impotriva unui adversar puternic, echipa noastră a arătat fotbal agresiv și, in ciuda infrângerii, a lăsat o impresie bună."

xray30.06.2015 22:12

Rezumat Digi

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/4XpOarlk3eA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

xray30.06.2015 23:50

Am uitat. Neagu pare din ce in ce mai sigur si mai eficient. În momentul asta imi pare peste Muniru, ca siguranță. Neagu-Breeveld au controlat bine mijlocul in fata puternicilor adversari ruși.

Joga Bonito01.07.2015 13:22

Cred ca esti ironic, man. In prima repriza cu cuplul Neagu-Breeveld am fost pe nicaieri.

xray01.07.2015 13:37

Cred ca esti ironic, man. In prima repriza cu cuplul Neagu-Breeveld am fost pe nicaieri.

Asa este, dar in comparatie cu statutul de rezerva a rezervei are un progres.

Apoi, in prima repriza, in afara de sutul ala de la 20 m soldat cu gol, Rubin nu a tras niciun sut pe poarta si nu a avut macar o ocazie.

xray01.07.2015 13:43

Steaua Bucharest 2 -1 Rubin Kazan FULL SECOND HALF

Empyro01.07.2015 13:48

@Joga, Neagu chiar e in crestere si nu de acum ci inca de la sfarsitul returului. Breeveld e la fel ca atunci cand a venit nesigur si confuz, fara prezenta "fizica", fara sa puna osul. 

Antrenorul va decide ce si cum, dar la ora actuala Neagu pare sa fie titular, alaturi poate de Muniru sau Tahar.