FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jean Sony Alcenat

xray11.06.2015 14:01
Joi 11 Iun 2015, Fotbal Club Steaua Bucuresti a anuntat transferul internationalului haitian Jean Sony Alcenat, provenit de la Petrolul Ploiesti.

alcenat-interior.jpgalcenat-198x300.png

Fundasul dreapta a semnat un contract valabil pe trei sezoane, 2015-2018. 

Jean Sony Alcenat este un international haitian, nascut pe 23 ianuarie 1986 in Port-au-Prince. A debutat in fotbal la echipa locala Aigle Noir, unde a evoluat intre 2004 si 2008, iar in 2009 a ajuns la Leixoes, din Portugalia. Sezonul 2011-2012 l-a gasit la Rio Ave, de unde a fost transferat de catre Petrolul Ploiesti, pentru care a evoluat intre 2012 si 2015, reusind sa castige Cupa Romaniei in 2013. A strans, pana in prezent, 47 de partide si 5 goluri pentru echipa nationala a statului Haiti.

74 de meciuri și 2 goluri sunt cifrele lui Alcenat la Petrolul

1,5 milioane de euro este cota de piață a haitianului, conformtransfermarkt.de

52 de selecții și 6 goluri este bilanțul lui Alcenat la prima reprezentativă a statului Haiti

12 e numărul pe care il va purta Alcenat la Steaua

"Am vorbit cu antrenorul, este o persoană bună și va trebui să ne antrenăm impreună pentru a ne atinge țelurile. Pentru mine, este foarte important să ne calificăm in grupele UEFA Champions League. Îmi doresc să jucăm impotriva lui Real Madrid. Sunt foarte mulțumit că am venit la Steaua, este o echipă mare și am venit aici să muncesc și să arăt că imi merit locul in echipă. Guilherme m-a ajutat să mă integrez, suntem prieteni vechi, am jucat la Petrolul și amândoi vorbim portugheză. Nu e o problemă cu echipa națională. Am trecut prin asta și când evoluam la Petrolul, am jucat pentru selecționată și apoi am evoluat și in Europa League", au fost primele declarații ale lui Jean Sony Alcenat.

fcsteaua.ro ii ureaza Bun Venit si succes in tricoul ros-albastru!