FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Programul de pregătire și meciurile din perioada 8.06 - 29.08.2015

xray06.06.2015 15:12
I. PROGRAMUL DE PREGATIRE
8 iunie: Reunirea echipei

9-19 iunie: primul cantonament al verii, la Sacele

Steaua va fi cazata, in perioada 8-19 iunie, la Hanul Muresenilor, din localitate si va desfasura antrenamentele in cadrul bazei Forex, din Brasov.

20-21 iunie: revenire din cantonament si repaus

22 iunie " 4 iulie: al doilea cantonament (Austria) + 5 meciuri de pregatire

Ros-albastrii vor fi cazati la Travel Charme Bergresort, din Werfenweng, localitate aflata in regiunea Tirol.

II. PROGRAMUL MECIURILOR OFICIALE

8 iulie " Supercupa Romaniei: Steaua " ASA Targu Mures)

11 iulie " prima etapa a noului sezon din Liga I

14/15 iulie " prima mansa a Turului II preliminar al UCL

18 iulie " etapa de campionat

21/22 iulie " a doua mansa a Turului II preliminar al UCL

25 iulie " etapa de campionat

28/29 iulie " prima mansa a Turului III preliminar al UCL

1 august " etapa de campionat

4/5 august " a doua mansa a Turului III preliminar al UCL

8 august " etapa de campionat

15 august " etapa de campionat

18/19 august " mansa tur a Play Off-ului pentru grupele  UCL

22 august " etapa de campionat

25/26 august " mansa retur a Play Off-ului pentru UCL

29 august " etapa de campionat

xray08.06.2015 21:03

La vizita medicala au fost prezenti urmatorii jucatori: Cornel Rapa, Srgian Luchin, Gabriel Iancu, Cristian Tanase, Alin Tosca, Florentin Pham-Huy, Ionut Neagu, George Tucudean, Fernando Varela, Rares Enceanu si Robert Valceanu. De asemenea, acestora li s-au alaturat jucatorii convocati la echipa nationala, Paul Papp, Alexandru Chipciu, Nicolae Stanciu, Gabriel Tamas si Adrian Popa, precum si fotbalistii reveniti la club dupa imprumuturi Paul Pirvulescu, Alexandru Aldea, Alexandru Tarnovan si Razvan Gradinaru.

De la examenele medicale au lipsit Nicandro Breeveld si Guilherme Sitya, invoiti, Valentin Cojocaru, convocat la echipa nationala de tineret, Florin Nita, care a efectuat vizita medicala deja si Lucian Filip, aflat inca in stare de convalescenta.

LOTUL Stelei PENTRU PRIMUL CANTONAMENT:

Portari: Florin Niță

Fundași: Cornel Râpă, Alin Toșca, Srgian Luchin, Haubert Guilherme, Gabi Matei

Mijlocași: Nicandro Breeveld, Ionuț Neagu, Paul Pîrvulescu

Atacanți: Gabi Iancu, George Țucudean

xray11.06.2015 08:37

Super tare staff-ul!!! :)))))

11427225_393047074227817_126893647612628

xray15.06.2015 15:00

Steaua e pe cale sa dea o lovitura importanta pentru viitorul echipei. Un jucator remarcat de Massimo Pedrazzini vara trecuta la Talent Cup, se antreneaza sub comanda lui Radoi.

"Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca juniorul Vlad Mihalcea (16 ani), de la FC Brasov, se pregateste alaturi de jucatorii pregatiti de Mirel Radoi si staff-ul acestuia, in cantonamentul de la Sacele. Tanarul component al echipei nationale SUB 17 a efectuat deja trei sedinte de pregatire alaturi de stelisti, iar decizia de a-l selecta in lot pentru primul cantonament al verii a venit in urma discutiilor avute cu FC Brasov, jucatorul si familia acestuia." - comunicat oficial.

11535711_1127218313960860_63225401813314

xray16.06.2015 06:28

Rădoi o va conduce pe Steaua in primul joc de cînd a inceput pregătirile. Meciul e programat vineri, de la ora 11:00, cu ASF Zărnești, o formație din Liga a patra.

Oficial

Luni dimineata, insa, ros-albastrii se vor deplasa in Austria, acolo unde se vor pregati pana pe data de 4 iulie si vor fi cazati la Travel Charme Bergresort, din Werfenweng. In aceasta perioada, elevii lui Mirel Radoi vor disputa patru partide amicale, dintre care doua impotriva lui Legia Varsovia, vicecampioana Poloniei,  si Rubin Kazan, care a terminat pe locul 5 in Rusia și care il are in lot pe internaționalul francez M'Vila, imprumutat in sezonul trecut la Inter, in Serie A., grupari pe care le-au mai intalnit, fie in partide oficiale (Legia), fie in jocuri amicale (Rubin).

Programul meciurilor este urmatorul:

- 24 iunie - FC Steaua Bucuresti - SK Austria Klagenfurt (Liga a doua din Austria)
- 26 iunie - FC Steaua Bucuresti - Legia Varsovia (vicecampioana Poloniei)
- 30 iunie - FC Steaua Bucuresti - Rubin Kazan (locul 5 in Rusia)
- 3 iulie - FC Steaua Bucuresti - FK Qarabagh (campioana Azerbaijanului)

Locatiile partidelor si orele de disputare ale acestora vor fi anuntate in timp util!

xray19.06.2015 03:59
Stelistii s-au "LINS PE BOT" cu sigla!  :) 

Stelistii si-au primit toate siglele inapoi... la desertul ultimei seri in cantonamentul de la Sacele.

La masa de joi seara, ros-albastrii au avut parte de o surpriza placuta din partea conducerii si staff-ului de la Hanul Muresenilor, din Sacele, care le-au oferit un tort personalizat cu toate siglele din istoria Stelei.
11428485_1129443090405049_90742265714022
11147167_1129443100405048_35966066695111
xray19.06.2015 09:17

Astazi are loc prima partida sub comanda lui Mirel. Steaua - ZARNESTI

articol.jpg?height=384&width=640

ECHIPA DE START

Alcenat este titular in echipa Stelei, in timp ce Mihalcea, pustiul de 16 ani semnat ieri, este doar rezerva. Radoi surprinde in 11-le de start cu titularizarile lui Enceanu si Tarnovan.

Nita - Alcenat, Papp, Varela (cpt), Guilherme - Enceanu, Breeveld - Popa, Stanciu, Tarnovan - Iancu.
Rezerve: Cojocaru, Poiana - Rapa, Luchin, Chipciu, Tanase, Tosca, Pham, Mihalcea, Neagu, Gradinaru, Tucudean, Tamas, Vilceanu.

Min 19 - Gol Steaua! Campioana reușește deschiderea scorului prin Gabi Iancu după o pasă foarte bună a lui Stanciu

Min 22 - Gol Steaua! Gabi Iancu face dubla in doar trei minute după o pasă a lui Guilherme

Min 32 - Gol Steaua! Adi Popa reușește și el să marcheze după o pasă excelentă a lui Vâlceanu. Dupa gol, Poiană i-a luat locul lui Niță in poartă

Dupa prima repriza 3-0.

Iata cum arăta Steaua in a doua parte: Poiană - Râpă, Luchin, Tamaș, Toșca - Neagu, Tănase - Grădinaru, Mihalcea, Chipciu - Țucudean.

Min 46: Gol Steaua! Chipciu inscrie imediat dupa intrarea in teren!

Scor final 8-0. Au mai marcat Țucudean, Chipciu(al 2-lea), Gradinaru si Tanase.

xray22.06.2015 06:50
Steaua a plecat, luni, in cel de-al doilea cantonament al verii. Delegația campioanei României a decolat, de dimineață, spre Austria, acolo unde va sta până pe 4 iulie. Din avion a lipsit, insă, Mirel Rădoi, noul antrenor al roș-albaștrilor. Din lot au lipsit Fernando Varela și Adi Popa,care vor veni direct in Austria, odată cu antrenorul. Cei 3 vor călători pe alte rute. Mici intârzieri au avut Srgian Luchin, George Țucudean și tânărul Vlad Mihalcea, dar au făcut deplasarea fără probleme. Din lotul roș-albaștrilor lipsesc Cojocaru, Grădinaru (invoiți pentru că susțin examenul de bacalaureat), Alcenat (plecat la naționala statului Haiti)).

Portari: Niță, Poiană;

Fundași: Râpă, Luchin, Tamaș, Papp, Toșca, Guilherme;

Mijlocași: Breeveld, Muniru, Filip, Neagu, Aldea, Stanciu, Chipciu, Tănase, Târnovan, Mihalcea, Adi Popa;

Atacanți: Iancu, Țucudean, Tudorie.

Steaua are programate 4 meciuri amicale in cel de-al doilea stagiu de pregătire și se va intoarce in țară pe 4 iulie, cu 3 zile inainte de primul meci oficial, Supercupa României contra vicecampioanei ASA Tg. Mureș.

Meciurile amicale ale Stelei in Austria:

24 iunie: Steaua - SK Austria Klagenfurt (Liga a doua din Austria)

26 iunie: Steaua - Legia Varșovia (vicecampioana Poloniei)

30 iunie: Steaua - Rubin Kazan (locul 5 in Rusia)

3 iulie: Steaua - FK Qarabagh (campioana din Azerbaidjan)

NOTĂ'

Stelistii au purtat echipamentele de prezentare pentru noul sezon in ziua plecarii in Austria. Jucatorii Stelei au purtat treninguri, tricouri si tenesi noi in ziua plecarii in cel de-al doilea cantonament al verii. Sunt echipamentele de prezentare pe care stelistii vor sa le poarte si in grupele Champions League. Noile echipamente nu sunt in culorile traditionale ale clubului, ci in alb si negru. Toti oamenii din staff-ul lui Radoi poarta tricouri negre.

steaua-in-haine-noi-jucatorii-si-au-facu

xray23.06.2015 16:11
O primă "dezertare". Daniel Oprita da postul de secund la Steaua pentru unul de principal. Sosit in urma cu doar o luna la Steaua, Daniel Oprita a decis sa paraseasca formatia campioana, dupa ce a primit o oferta de a deveni principal.

"Am decis de comun acord, nu voi lua niciun ban pentru aceasta perioada. Mi-a prins bine aceasta experienta, Mirel Radoi va fi un mare antrenor", a spus Oprita. Potrivit surselor www.sport.ro, Oprita l-a anuntat pe Radoi ca nu va mai zbura in Austria, dupa ce i s-a ivit o noua oportunitate. Daniel Oprita urmeaza sa semneze cu o noua echipa, unde va ocupa functia de antrenor principal.

Acesta a antrenat in sezonul trecut la Metalul Resita, in Liga a doua.

UPDATE | Ora 19:10 | Daniel Oprita a vorbit pentru www.dolcesport.ro, imediat dupa ce site-ul nostru a anuntat plecarea sa de la Steaua.

"Au fost doua saptamani in care m-am simtit foarte bine, dar am luat decizia de a pleca fiindca vreau totusi sa incerc pe cont propriu.

Cand am venit la Steaua, nu eram suta la suta sigur ca voi ramane.

Cum s-a petrecut despartirea? Inainte de cantonament, eu i-am spus lui Mirel ca intentionez sa plec, sambata seara am avut o discutie cu el, m-a lasat o zi sa ma gandesc si apoi l-am anuntat ca am decis sa plec.

Ii multumesc prin intermediul vostru lui Mirel Radoi pentru sansa oferita si sunt sigur ca va ajunge un antrenor foarte bun, chiar daca nu are licenta", a spus Oprita pentru www.dolcesport.ro.

Juventus Bucuresti si Resita sunt cele doua echipe interesate de serviciile lui Oprita ca antrenor principal.

Încredibil! Reghecampf 2!

"Fratele" lui Rădoi, Oprița, e Reghecampf 2, "fratele" ciobanului. Promite și ... te lasă baltă la prima ofertă. Mai bine că a tăiat-o acum, ca un câine-lup ... galben. :)

Alexandru H.23.06.2015 19:21

Da, ce nesimtit ca nu a vrut sa renunte la job-ul de principal pentru ala de secund! Sau la salariu mai mare, sau la independenta...

Noroc cu internetul ca ne putem toti comporta ca niste fiinte diafane si nevinovate, de zici ca s-a grupat pe forumul asta sindicatul valetilor loiali.

xray23.06.2015 22:08

Alexandru, in viata mai conteaza a fi parolist? 

Pai atunci ne kkm pe ea onoare a cuvantului dat, daca ea nu tine de caracter ci numai de bani. Nu pot sa cred ca tu esti de acord cu asa ceva.

Trebuia sa-i spuna de la inceput: "Mai, Mirele, fratele meu, mulțumesc că te-ai gândit la mine să te ajut, dar nu pot sa te incurc. Eu mai astept sa prind pricipal la o echipa din Liga 2 sau 3!" si ar fi fost totul ok!

Nu să accepte secund la Steaua, de ochii lumi, sa intre in atentia presei si sa-i mai creasca ceva la cota lui infimă si să lase proiectul baltă la prima ofertă. E chestie de obraz!.

De asta se pun clauzele alea de reziliere enorme. Pentru "obraz gros".

Logic, era liber sa o faca, era dreptul lui, dar asta nu inseamna ca gestul lui nu merita aratat cu degetul la obraz!

Apoi, in nici un domeniu nu performezi daca mintea iți stă numai la plecat. Cu atât mai mai puțin in fotbal.

Apreciez, totusi, ca doar a plecat, nu a dat si cu noroi, cum se mai intampla, ci cu "peria":

"Este adevarat ca nu mai sunt antrenorul secund al Stelei. Am decis sa continui cariera ca principal. Am vorbit cu Mirel, a fost totul in regula si nu a fost nicio cearta, ne-am inteles foarte bine, cu tot staff-ul, cu jucatorii, a fost foarte bine in cantonament dar asa am decis eu. M-am gandit bine si cand am vorbit cu Mirel, nu eram sigur daca sa vin sau nu. Pot sa merg si in Liga a doua, si a treia, nu e nicio problema, vreau sa incep de jos. E la inceput la Steaua dar se vede ca are calitati si poate fi un antrenor mare. Am vazut ca marii antrenori care au avut rezultate nu au comentat, au zis ca nu e nicio problema, au comentat altii. Nu il afecteaza deloc aceste discutii, isi vede de treaba, o sa demonstreze la meciuri, vrea sa demonstreze cu trofee si meciuri castigate. Nu din cauza lui Mirel au stat unii 5-6 ani fara echipa. Domnul Mircea Lucescu a spus ca nu e importanta scoala.", a spus Daniel Oprita la Sport.ro

PS

Nu cred ca un principal in Liga 2 sau 3 are salariul mai mare decât un secund la Steaua.

E posibil să fi plecat și pentru că a simțit că secund la Steaua e o pălărie prea mare pt el. În cazul ăsta, Jos pălăra!

xray07.07.2015 05:05

- 24 iunie - FC Steaua Bucuresti - SK Austria Klagenfurt (Liga a doua din Austria) -  4-5
- 26 iunie - FC Steaua Bucuresti - Legia Varsovia (vicecampioana Poloniei ) -  1-1
- 30 iunie - FC Steaua Bucuresti - Rubin Kazan (locul 5 in Rusia) - 2-1
- 3 iulie - FC Steaua Bucuresti - FK Qarabagh (campioana Azerbaijanului) 3-2

Final!