Taci ca sar FCSB-istii pe bilete ! Maine-poimaine prezentarea unor astfel de informatii o sa devina o forma de "hiclenice". ![]()
" FCSB-istii " asa cum le spui tu Empyro sunt stelisti , fani ai Stelei.
" FCSB-istii " asa cum le spui tu Empyro sunt stelisti , fani ai Stelei.
Era o ironie
Am uitat sa pun ghilimelele de rigoare. MAPN-istii fiind aia care o sa inceapa cu "tradator", "oaie", "becalist", s.a.m.d. ![]()
Din pacate , ne indreptam spre o contra-performanta cum nu stiu daca a mai exista vreodata la Steaua. Sa pierzi titlul dupa ce ai avans de cel putin 10 puncte fata de urmaritoare si cred ca nu mai putin de 18-20 fata de ASA inaintea inceperii returului.
Costel deja e depasit de situatie si daca nu se intampla ceva cat mai repede , titlul 26 va ramane doar la nivel declarativ. O echipa fara idei , fara chef de fotbal , fara ambitie , fara galerie. Toate premisele se indreapta spre un colaps.
Astra , Otelul , U Cluj , doua meciuri in deplasare si unul acasa inainte de meciul direct cu ASA , greu de crezut ca Steaua va castiga 9 puncte din 9 pana la acel meci , asa ca mai ramane ca Galca sa spere la pasi gresiti din partea lor altfel ne vor depasi chiar inainte de meciul direct.