Nimeni la meci!
Unde ar fi norocul! ![]()
![]()
Referitor la meci, ce a declarat Alexandru Chipciu la Digi:
4.500 de spectatori
)))))))))))
poate ati vrut sa spuneti: 200 in peluza 1 + 10 in peluza 2 + 1000 la tribuna 2 + 500 la tribuna 1 + 20 in sectorul oaspetilor = 1730 de fecesebisti..rotunjim la 2000 .
ati dublat numarul?
)))))))
In jur de 1500 probabil. Chiar si asa, cu sau fara scandalul siglei, media de acasa este foarte, foarte scazuta. 8. Steaua București 3673.
1) 4180 de spectatori a fost cifra comunicata oficial de crainicul stadionului din monitorizarea electronica si spusa pe post de comentatorii DigiSport si apoi scrisa in presa.
2) Referitor la fcsb-isti, pe tabela scria Fotbal Club Steaua Bucuresti:

pai scria asa ca "Steaua Bucuresti" nu are voie sa scrie
ai citit aici?
te pup pa pa!!
)
PS legat de suporteri, sistemul electronic nu functioneaza, prin urmare este doar o manipulare a conducerii (sau doar in cazul in care argatu nu a numarat el personal pe toata lumea)
Te-as sfatui sa ai rabdare. Vezi ca in citatele oficiale din motivare, nu scrie absolut nimic referitor la nume si cu atat mai putin o sa vezi ceva referitor la palmares. Asteapta-te zilele astea sa apara si articole cu opinii contrare in presa. Practic cei de la Prosport nu au oferit nicio informatie in plus fata de ceea ce stiam cu totii deja.
ai citit aici?
Gresesti!
Oficial, la FRF, LPF si UEFA, niciodata nu s-a numit doar "Steaua Bucuresti", ci prescurtat FC Steaua Bucuresti sau intreg Fotbal Club Steaua Bucuresti.
ai citit aici?
te pup pa pa!!
)
PS legat de suporteri, sistemul electronic nu functioneaza, prin urmare este doar o manipulare a conducerii (sau doar in cazul in care argatu nu a numarat el personal pe toata lumea)
Numarul de suporteri il afiseaza dupa numarul de bilete vandute nu dupa cate tichete au fost validate la intrare in stadion,eu cred ca din cei 4100 au pus la socoteala si fortele de oridine si staff-ul si jucatorii si angajatii armatei de la club si cei care conduc linia lu' 41.
korado, pe tine de ce te fute grija legat de citi oameni sunt la meci? Am inteles, esti un moralist, esti pielea p cu aroma de capsuni si nu te mai duci la fotbal; atunci vezi-ti drq de caricatura de viata pe care-o ai si nu mai comenta despre subiectul asta. Am vrea si noi, non-ultrasii hau-hau, sa avem un spatiu nepoluat de imbecili ca tine si asemenea ta