FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-Sparta Praga 3-0 (amical)

xray06.02.2015 14:08
După o infrângere, 0-2 cu Sturm Graz, și o victorie, 1-0 cu CSKA Sofia, in meciurile amicale din Antalya, FC Steaua Bucuresti va intalni, astăzi, de la ora 18:30, cu Sparta Praga, campioana en-titre a CehieiMeciul va fi transmis TV de Digi Sport 1

Gâlcă nu-i va avea la dispoziție pe cei cinci jucători convocați la naționala: Papp, Prepeliță, Adi Popa, Keșeru și Rusescu. Partida ar putea fi prima in tricoul roș-albastru pentru brazilianul Guilherme Haubert Sitya, cel mai nou transfer al Stelei, dar și pentru Gabi Tamaș, adus de la Watford. FC Steaua Bucuresti ar putea alinia o formulă de echipă, in care ar putea apărea și Gabi Iancu și Lucian Filip, reveniți după accidentări.

UPDATE:

Echipa de start a lui Galca:

Arlauskis - Luchin, Varela, Tosca, Latovlevici - Bourceanu, I. Neagu - N. Stanciu, Chipciu, Cr. Tanase - Tucudean

Rezerve: Nita, Cojocaru, Guilherme, Pham-Huy, Breeveld, Enceanu, Valceanu

Sparta Praga:

Miller - KadeÅ'ábek, KovÃ¡Ă, Å vejdík, Podaný - Vácha, MareÍek, Bakkal - Konaté, Breznaník - Lafata

xray06.02.2015 18:23
Screenshot_1.png

Victorie de moral. Fara 5 internationali, Steaua a facut show! Tucudean, 2 goluri si un assist.

"Mă simt foarte bine că am marcat, dar mai avem câteva zile de muncă și încă un meci. M-am simțit foarte bine în teren cu noii mei colegi, cu unii mă știam foarte bine, am mai jucat cu ei și le știam stilul de joc. Sper să mă integrez foarte bine și să dau cât mai multe goluri. Cu timpul se vor închega și relațiile de joc. Meciurile amicale nu contează decât pentru moral", a declarat George Țucudean.

:hai_steaua:

xray06.02.2015 20:12

Video rezumat Digi: Steaua București - Sparta Praga

http://Video rezumat: Steaua București - Sparta Praga

"Astăzi am avut un joc mult mai consistent. Ne-am creat ocazii de gol și am avut o prestație bună. Țucudean a avut o atitudine foarte bună, s-a bătut pentru toate mingile și chiar putea să mai marcheze. Și Guilherme s-a descurcat foarte bine.
Vor mai pleca incă trei jucători pe data de 8 in cantonamentul naționalei. După aceea, noi vom reveni in țară. Vom vedea ce vom face la antrenamente", a spus Costel Gâlcă la DigiSport.