Joi, 6 noiembrie 2014, de la ora 22:05, pe Estádio dos Arcos din Vila do Conde,
Rio Ave - Steaua
Meciul va fi transmis de Digi Sport 1.
Steaua vine dupa un meci bine jucat si dupa o victorie categorica impotriva unui adversar de o viata, Dinamo.
Desi va juca in deplasare contra unui adversar al carui potential l-am vazut acum doua saptamani, speram ca ros-albastrii sa fac acelasi joc bun de vineri cu Dinamo si sa se impuna.
Stadionul gazdelor e unul cu o capacitate mica, respectiv 12815 locuri si chiar daca va fi plin ochi nu cred ca va reusi sa o impresioneze prea tare pe Steaua, o echipa obisnuita cu arene de 4 ori mai mari.
De cand n-am mai vorbit de ea, Rio Ave a mai urcat un loc in clasament (5), dar poate fi intrecuta de urmatoarele patru echipe, care au un joc mai putin:
5 Rio Ave FC....... 9 4 2 3 16-10 6 14
6 Sporting Braga 8 4 2 2 12-6 6 14
7 Pacos de Ferreira 8 4 2 2 10-8 2 14
8 OS Belenenses 8 4 2 2 11-10 1 14
9 Maritimo Funchal 8 4 0 4 14-12 2 12
In etapa a 9-a a ligii Bwin, Rio Ave a pierdut cu 0-1 in deplasare, la Benfica Lisabona.
Va fi un meci greu si inclestat pentru obtinerea celor 3 puncte, pe care speram sa le castige Steaua, pentru a ramane liderul grupei. Ne amintim si acum cat de bine pasau jucatorii echipei portugheze si cat de bine trageau la poarta.
Steaua insa e numai una si speram ca se va ridica la nivelul ei cel mai bun. Desi Rusescu, marcatorul celor doua goluri din primul meci va absenta, avem suficienti jucatori in echipa cu simtul golului. Keșerü, Chipciu, Adi Popa, Szukala, Papp, Varela, Sanmartean, etc.
Steaua Bucuresti, ale!