FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

VOTING-MUTU LA STEAUA?

MOBY-DIK20.10.2004 11:45

INTR-ADEVAR ACEASTA ESTE INTREBAREA CARE SE PUNE SI ASTEPT CEVA PARERI.

CREDETI,IPOTETI VORBIND(DACA LUI Mutu SA SPUNEM I S-A APROBA DREPTUL DE A JUCA NUMAI IN CAMPIONATUL INTERN)CA Mutu AR PUTEA FI PRIMIT PRINTRE RANDURILE ROS-ALBASTRILOR,AVAND IN VEDERE TRECUTUL LUI.

DACA SE POATE SA FACEM UN VOTING,FIECARE EXPRIMANDU-SI PROPRIA PARERE.CHIAR DACA RASPUNSURILE SUNT VARIATE(DA;NU;CRED;POATE;DE CE NU?)SA FIE INSOTITE SI DE UNELE ARGUMENTE.

CRED CA AR FI INTERESANT DE STIUT.

SALUTARE MARE ROS-ALBASTRA..[/b]

rady20.10.2004 15:50

1. vezi ca in partea stanga a tastaturii este un buton caps-lock

2. s-a mentionat undeva de o posibila revenira a lui Mutu in divizia a, si mai ales la Steaua?

3. daca (prin absurd vorbind) Mutu revine, nu cred ca va juca la alta echipa decat Dinamo

gone20.10.2004 15:56

Sigur vine la Dinamo. :lol: Pai eu nu il vad pe Borcea sa ii dea un salariu mai mare de 100 mii. Gigi ii da mai multi bani si deci la noi va veni. Plus ca Mutu era stelist cand era mic.

Virgil20.10.2004 17:06

Nu va mai faceti iluzii,pentru ca Mutu nu va mai veni nicoadata sa joace în tara.Nu ar mai avea imagine si nici pe bani putini nu cred ca ar mai accepta sa joace.

Sa facem abstractie de înscenarea la care e supus în aceste zile si care are legatura directa cu imaginea sa.

Asa ca nu prea ar avea nici un rost sa ne dam cu parerea.

Dar ca sa ma joc,am sa raspund strict la întrebarea lui moby.

Da,eu as fi de acord sa joace la Steaua.

Ar trebui sa fii nebun sa-l lasi la alte echipe.Ar înseamna ca nu-ti cunosti interesul.Si pe urma ce are sula cu prefectura,adica de ce sa nu vina la noi daca a jucat la Dinamo?Unde-i orgoliu mult e si prostie multa.

Eu nici nu as mai fi pus întrebarea asta,chiar ipotetic,dar probabil ca moby se plictisea.

sorin_77721.10.2004 14:33

Mutu nu va juca ACUM in tara si in nici un caz la Steaua. Eu cred ca va ajunge numai si numai la Dinamo. Victor Becali care a fost poate singurul care l-a sustinut in aceste momente nu il poate aduce decat la Dinamo. relatia lui Victor Becali cu Dinamo este una speciala stim cu totii... Si in plus Mutu nu s-ar putea integra la Steaua!!!

reddog21.10.2004 15:21

Nu va mai imbatati cu apa rece, Mutu nu va veni niciodata sa joace pentru ros-albastri! El are sange alb-rosu! Plus ca multi de la voi il critica acum (de ex: pe acest site sunt multi ipocriti care s-au gasit sa isi bata joc tocmai de un simbol actual al nationalei! Rusinica!!!)

horse3722.10.2004 09:07

daca atunci cand ai spart primul geam mama ta ti-a mai dat o piatra si a zis mai sparge inca unul copile! noi cei care am scris, spui tu negativ despre Mutu, nu avem nici o vina.

ce ai fi vrut tu!? sa ne suim in primul avion si eventual sa-i mai ducem ceva sa traga pe nas! nu?

fara doar si poate Mutu este cel mai bun produs al fotbalului nostru dupa Gica Hagi (d'aia se vinde asa de bine adica se vindea ). dar nu stiu ce ne mai poti spune cand faptele lui sant mai mult decat evidente, nu? si atunci de ce sa nu-l criticam? pentru ca noi dorim indreptarea pacatosului si nu moartea lui(in fotbal).

Mutu a ajuns la Dinamo datorita presiunilor lui giovani Becali. altfel el ar fi jucat la Steaua.

normal ca ar fi bine pt Steaua daca el ar ajunge sa joace aici. dar pt el e bine sa ramana acolo. sa-si ispaseasca pedeapsa si sa ne bucure iar ochii prin executii marca Mutu. parerea mea

Virgil22.10.2004 19:21

Bravo,tata!Le-ai zis frumos.

gianini22.10.2004 20:48

a-ti uitat cand a zis la recursul etapei ( sau la proces) ca e dinamovist si ca o sa joace la Dinamo daca se intoarce?

o fi fost el stelist cand era mai mic, dar prin declaratia asta a sters tot.

deci nu e bine primit( dinspre partea mea ).