FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

ASA Tg Mures - Steaua 1-0 (0-0)

«12»
France9826.10.2014 22:28

nu ne-a furat tg mures. ne-au furat CFR sau astra sau din ambitia lui kovacs care intotdeauna a arbitrat impotriva noastra.

astra ma cam indoiesc ca kovacs tocmai i-a furat si pe ei acum 4-5 etape la CFR- astra 4-1. CFR imi aduc aminte ca si la meciul cu petrolul din deplasare a fost ajutata grav, e drept de coltescu.

pt meciul de la Iasi echipa este pur si simplu decimata. chiar nu reusesc sa imi dau seama cu cine vom incepe, mai ales in ideea in care unii jucatori trebuie menajati pt vineri. e vorba de cele 3 posturi de mijlocasi ofensivi si postul de atacant. pt atacant chiar nu sunt solutii, nu cred ca rusescu sau Keseru pot fi recuperati. si sincer nu vad rostul sa fie fortati si sa ramanem in curu gol cu Dinamo.

in functie de cat de grava este accidentarea unor jucatori eu spun ca nu ar trebui exclusa ideea de a se mai aduce un jucator 2. un atacant si un mijlocas dreapta. spre exemplu Banel Nicolita este liber si poate fi adus oricand. e drept ar fi de preferat sa fie adusi niste jucatori care au facut cat de cat ceva pregatire fizica sa poti sa ii bagi in cel mai scurt timp. dar varianta asta cum spuneam este valabila doar daca sunt ceva mai grave accidentarile jucatorilor nostri (chipciu, popa, rusescu).

eMagic26.10.2014 23:31
Decy27.10.2014 07:38

tre sa facem ceva ca astia sa nu mai arbitreze in Liga 1 niciodata....ca se duce de ripa fotbalul romanesc.

esti praffff Istvan Covacs....lasa-ne pe noi romanii la noi in tara sa ne vedem de ale-noastre si du-te si fa praff fotbalul la tine in Ungaria. hoooooooooooooo hotule,mai invata sa arbitrezi

Korado27.10.2014 08:05

Am spus inainte de meci daca am ajuns la Tg Mures sa ne arbitreze maghiaru asta nu degeaba s-a urlat Stoican de la dinamu la el la Chiajna la meciul lor,oribil arbitraj trebuie exclus petarda asta de arbitru ne face de rusine,daca si Piovacari a ajuns sa ii spun ca sa ii fie rusine...oribil meci in seara asta...

«12»