Ce se intampla cu Dica ? de ce nu e acceptat de Galca ? nu trebuie sa fim de acord cu umilirea lui Dica !
Ce se intampla cu Dica ? de ce nu e acceptat de Galca ? nu trebuie sa fim de acord cu umilirea lui Dica !
Nu se intampla nimic cu Dica. Mai citeste si tu tabloidele. Presa a inventat conflictul, presa l-a stins, dupa explicatiile lui Galca.
Vad ca ati cam luat-o pe aratura cu injuriile. Daca va mai jigniti unul pe celalalt veti primi cartonas galben.
Si pana la urma sunt de acord cu Empyro: in mare parte PRESA a inventat acest scandal cu scopul de a vinde ziare/avea accesari pe site. Nu v-ati obisnuit cu povesti SF din partea idiotilor de pe jeGSP in ultimele luni? Povesti care au fost lamurite de catre club pe site-ul oficial?
Aia scriu prostii, noi (cititorii) punem botul, ei fac bani si voi (cei care va injurati aici pe forum) cu ce va alegeti? Cu zile/saptamani de acces restrictionat pe forum.
Asadar, once again, v-as fi foarte recunoscator daca ati pastra un limbaj civilizat. Thank you!
Declaratie-comunicat pe site-l oficial:
Luni 06 Oct 2014 14:36
"Nu exista si nici nu a existat vreun conflict intre noi doi, asa cum a spus si Costel. Suntem un grup unit si ne intelegem bine cu totii. Eu nu am facut deplasarea la Kiev deoarece era randul meu sa raman la Bucuresti, asa cum s-a intamplat cu Laurentiu Rosu atunci cand am jucat la Aktobe.
De asemenea, eu am stat la toate partidele din Liga 1 pe cele cinci locuri aditionale si iau loc pe banca in situatia in care nu o face Rosu. La meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League am stat mereu pe banca, fiindca acolo este permis ca sapte oficiali sa faca asta.
La Galati am venit cu masina fiindca sambata am avut de rezolvat niste probleme personale si am primit acceptul lui Costel sa nu vin impreuna cu echipa, din preziua meciului.
Consider ca nu este normal sa se continue cu acest subiect, deoarece nu exista nici macar o urma de adevar in tot ce s-a scris in ultima perioada pe aceasta tema"
Nicolae Dica
Link: aici
Declaratie-comunicat pe site-l oficial:Luni 06 Oct 2014 14:36
"Nu exista si nici nu a existat vreun conflict intre noi doi, asa cum a spus si Costel. Suntem un grup unit si ne intelegem bine cu totii. Eu nu am facut deplasarea la Kiev deoarece era randul meu sa raman la Bucuresti, asa cum s-a intamplat cu Laurentiu Rosu atunci cand am jucat la Aktobe.
De asemenea, eu am stat la toate partidele din Liga 1 pe cele cinci locuri aditionale si iau loc pe banca in situatia in care nu o face Rosu. La meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League am stat mereu pe banca, fiindca acolo este permis ca sapte oficiali sa faca asta.
La Galati am venit cu masina fiindca sambata am avut de rezolvat niste probleme personale si am primit acceptul lui Costel sa nu vin impreuna cu echipa, din preziua meciului.
Consider ca nu este normal sa se continue cu acest subiect, deoarece nu exista nici macar o urma de adevar in tot ce s-a scris in ultima perioada pe aceasta tema"
Nicolae Dica
Link: aici
ma bucur sa fie asa. succes si viata lunga alaturi de echipa si de noi . te iubim mult
Exact ce spuneam: conflictul este inexistent, totul este ok, prin urmare acest topic nu isi are rostul. Sa le dam multe mure celor de pe jeGSP ca deja mi s-a acrit de articolele lor inventate, "stiri" menite sa destabilizeze clubul.
LOCKED
![]()