Echipa mi se pare ca nu are consistenta in joc. Cred ca in absolut fiecare meci pot gasi perioade de 15-20 min in care am jucat execrabil.
Mie sa va spun sincer nu mi-a placut jocul de la Ploiesti. Ok, am inceput foarte bine (desi paradoxal ei au avut acea ratare imensa inaintea noastra ), dar dupa ce ai avut 2-0 faptul ca ai fost egalat e un mare semn de intrebare.
E drept in final a fost o victorie mare, dar nu inseamna ca trebuie sa uitam desfasurarea meciului.
Pare sa devina un lucru clar la noi acela ca adversarii isi creeaza multe ocazii la poarta noastra pe meci. Atrag aici atentia ca asa cum si noi am dat in cateva meciuri scoruri fluvii nu e exclus sa si apara scoruri fluvii impotriva noastra. Cu Reghe la echipa cam asta era primul lucru care il stiai, ca adversarul isi creeaza foarte greu ocazii.
Acum sa apreciem si faza ofensiva , cu Galca la echipa mi se pare ca a crescut calitatea tehnica a multor jucatori din atac. Aici carcotasii pot spune ca oricum jucatorii cresteau si nu e neaparat meritul lui Costel.
Alta problema este ca nu avem inlocuitori clari pt Popa/Tanase care sunt titulari incontestabili. Variante sunt, dar dupa parerea mea niciunul dintre Iancu, Stanciu, Chipciu nu dau randament excelent in banda.
Ieri in prima repriza Stanciu a fost inexistent, poate si de aici a fost perioada aia de dupa min 30 cand am jucat fff prost pana la pauza. Dupa pauza a fost mult mai bun.
Ramane si un semn de intrebare care or fi fost ratiunile tactice pt care la Petrolul "ne-am permis" sa jucam cu Sanmartean inchizator iar ieri cu Astra a fost nevoie de 2 inchizatori. Sanmartean trebuie jucat intotdeauna pe zona centrala nu vad nici un rost sa il bagi in banda.
Chiar daca Lato merita sa fie lasat pe bara cred ca trebuia titularizat Rapa. Noi tot meciul niciunul din fundasi nu a avut capacitatea sa centreze cat de cat corect. Papp a irosit multe ocazii foarte bune dar nu stiu daca e neaparat vina lui, el fundas dreapta este o improvizatie. Chiar ma gandeam in rep a 2a de ce nu il trece pe Varela fundas dreapta si Papp central ca nu a fost foarte mult de munca in centru.
Una peste alta un rezultat bun pt noi dupa cum s-a jucat. Nu e nici o tragedie un egal cu o echipa contracandidata la titlu. Problema ramane usurinta cu care adversarul isi creeaza ocazii la poarta noastra precum si faptul ca in tot mandatul lui Costel nu cred ca a existat un meci in care sa ne dominam adversarul din min 1 in min 90. Un meci in care sa nu dam nici o sansa adversarului.