Mi se pare inadmisibil ca tu jucator ,rezerva la Steaua Bucuresti , care te antrenezi alaturi de Chipciu, Sanmartean, Keseru si Rusescu sa nu fii in stare sa rezolvi un meci cu o echipa mediocra de Liga a II-a in prima repriza.
Una e la antrenamente, alta e in teren. Poti sa te antrenezi tu langa Nationala mare a Germaniei din Brazilia cat vrei, pana nu ai 10-15 meciuri oficiale in picioare ca sa "legi" echipa nu ai cum sa ai pretentii. Trebuie sa intelegem asta si sa nu ne ambalam.
Iar in ceea ce priveste adversarul: xray zice bine - cand joci cu Steaua mori pe teren, alergi de parca n-ai avea plamani.
Nu e prima oara cand vedem o echipa (relativ) no-name care da totul pe teren cand joaca cu Steaua. Eu m-am saturat de echipele din a 2-a jumatate a clasamentului care sunt matematic retrogradate/se zbat sa nu retrogradeze, care joaca ca dracu cu adversari asemanatori, dar cand joaca cu Steaua....taranii alearga de parca sunt injectati sau de parca ar depinde viata familiilor lor de asta.
Cel mai recent exemplu: FC Botosani - echipa nu are un obiectiv concret (primele 3-5 locuri de ex.), vrea doar sa ramana in Liga I, dar in schimb antrenorul lor a declarat ca "visul lor este sa bata Steaua". Stai sa vina meciul de la Botosani sa vezi ce o sa se bata descultii aia cu noi. Mai ales ca au batut Astra si Dinamo (de curand) si au prins curaj, adica vor da 500% pe teren in meciul cu noi de peste cateva etape.
LATER EDIT: daca echipele din Liga I ar juca intre ele exact asa cum joaca impotriva Stelei, am fi lejer cel mai puternic campionat din Estul Europei.
In fine, totul e bine cand se termina cu bine. Avem batut cu 3-0 si mergem mai departe. Next stop: Ghenca, vs Astra.
![]()