FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Petrolul - Steaua 2-3 (1-2)

Virgil19.09.2014 06:35

Duminica, 21 septembrie 2014, de la ora 21:00, pe stadionul "Ilie Oana" din Ploiesti,

Petrolul - Steaua

Meci transmis de Look TV.

Dupa semetia pe care a aratat-o la inceput de campionat, Petrolul a inceput sa piarda din calitatea jocului si ce e mai important, nu a mai reusit sa marcheze atatea goluri incat sa obtina numai victorii.

Din aceste motive dar si din altele, Petrolul a pierdut probabil per sempre fotoliul de lider in acest sezon.

Vinovat a fost considerat antrenorul, R. Lucescu fiind pus pe faras de patron. Decizie complet eronata intrucat poti fi Diego Simeone, Mourinho, Joachim Löw sau toti trei la un loc, daca nu ai jucatori compatibili cu posturile pe care joaca, nu ai vointa, etc, echipa nu da randament. Intre noi fie spus Lucescu a piedut vestiarul, lucru extrem de grav.

In fine, vroiam doar sa spun ca aceste miscari in echipa din Ploiesti, pompos numita "lupii galbeni", pot fi un avantaj pentru noi deoarece o schimbare de antrenor poate deregla si mai tare angrenajul unei echipe. Lucru favorabil noua, care venim dupa o victorie mare in Europa League.

Steaua va intalni o echipa ai carei suporteri ne sunt ostili din vremuri imemoriale. Un stadion intreg contra unei echipe care va fi sustinuta de doar cateva sute de oameni. Conteaza si acest lucru.

Steaua insa, are jucatori carora nu le vor tremura sorturile pe ei. Steaua e o echipa calita in astfel de meciuri, mai ales in cele cu Dinamo, si vor trece peste impact.

Judecand la rece, Steaua e echipa momentului in fotbalul romanesc. E lider in clasament si a trecut de o maniera categorica de primul ei adversar din UEFA Europa League. Are moralul ridicat si e in forma. De ceea cred ca nu se va impiedica la Ploiesti, de o echipa care nu mai da randamentul scontat de ceva timp.

Daca Galca va reusi sa-si motiveze echipa asa cum a facut-o si pana acum, victoria cu toate cele trei puncte va fi a noastra.

Cert, suntem peste ei.

Virgil19.09.2014 16:13

Mutu nu va evolua in derbiul de duminică impotriva Stelei, acesta transmițandu-i antrenorului Gheorghe Multescu că ii este teamă să nu se accidenteze si să compromită transferul in India.

"Mutu nu intră in calcul pentru meciul de duminica Aseara a venit la mine si mi-a spus că nu vrea să riste. Îi e teamă să nu se accidenteze si să compromită acest transfer. Este o pierdere, Mutu era jucatorul care, in orice moment, putea produce ceva in plan ofensiv. În afara lui, ne confruntam si cu absentele lui Albin, Teixeira, N'Koyi si Bolboașă. Acest meci ne-a prins putin descoperiti, dar, in acelasi timp, este si un prilej pentru ceilalti jucatori să-și arate calitățile", a declarat Multescu.

Multescu afirmă că obiectivul echipei sale in derbiul cu Steaua este victoria. "Pentru noi este un examen foarte important, putem ramane in grupul fruntaș sau să ne indepartam. Chiar si in situatia aceasta, ne interesează victoria cu Steaua! Va fi ca mersul pe sarma trebuie să nu gresim, să fim exacti si inspirati. Dacă vom avea capacitatea să-i blocam si să facem bine tranzitia, putem pune probleme. Trebuie să ne dublam, să alergam, atuul nostru trebuie să fie echipa. Să dea Dumnezeu să avem ocaziile lui Aalborg. Sper să nu ajungem in zece oameni. Trebuie să-i acordam atentie deosebită lui Sanmartean, să-l blocam, dar, in acelasi timp, să avem atentia si asupra celorlalti", a afirmat tehnicianul.

sursa: prosport

NR - Mutu nu ar fi reprezentat nicidecum un pericol pentru Steaua, putea sa joace linistit. Numai ca el, dupa ce a castigat milioane de euro isi pazeste integritatea corporala pentru a nu rata un ciubuc de 500.000 de euro. Asa rau ai ajuns, Mutule?

DjSteve21.09.2014 17:39

Petrolul - Steaua, LIVE VIDEO HD PE LOOK TV - in sopcast sau flash player - www.Digi-HDSport.com

Seymour21.09.2014 17:39

surprinzator de ofensiv primul 11, arata atat de bine incat un inceput in forta si un 0-3 la pauza, de exemplu, nu par chiar atat de neverosimile ca acum ceva timp. sper totusi ca riscul asta sa fi fost suficient de bine calculat incat galca sa nu piarda mijlocul terenului in fata globe-trotter-ului multescu, ar fi o eroare tactica absolut jenanta.

Kapetan0s21.09.2014 20:25

Probabil cel mai spectaculos meci din acest debut de sezon. In ciuda faptului ca a jucat meci in Europa League acum 3 zile Steaua a reusit sa se impuna in fata unei contra-candidate la titlu. Defensiva inca scartaie, mai ales pe partea lui Latovlevici (Tosca merita sa fie titular dupa prestatia din seara asta) dar,din fericire, pe plan ofensiv echipa arata foarte bine, as zice chiar mai bine decat in perioada Reghecampf.

Myrypy21.09.2014 20:36

O evolutie neasteptat de buna raportat la faptul ca am jucat si joi in EL. Daca invingem si etapa viitoare pe Astra, suntem in proportie de 90% campioni, sigur tinand seama si de valoarea celorlalte competitoare! 3 victorii in 3 meciuri cu CFR Petrolul si Astra ar fi excelente!

France9821.09.2014 21:05

Am intalnit si o echipa mult slabita a petrolului. slabita din toate partile.

eu spun ca ne-a trecut glontul pe la ureche.. Echipa are de lucrat la continuitate in evolutie pe parcursul intregului meci.

de remarcat forta ofensiva a echipei care isi creeaza ocazii cu o lejeritate pe care nu am mai vazut-o de mult.

In final o victorie importanta mai ales in ideea ca CFR-ul deja castigase la gazari.

Maou21.09.2014 21:14

Am inceput tare partida si s-a vazut pe tabela, insa am scazut tempo-ul, din oboseala si poate si putin din aroganta, dar totul e bine cand se termina cu bine. Cred ca e primul meci in care nu prea am ce sa reprosez staff-ului tehnic, dupa meciul de joi era normal sa avem o scadere. Multe ocazii si un portar in zi mare, multumim Arla.

lucike21.09.2014 21:24

O victorie foarte importanta :steag_sah_mic: , avand in vedere ca si CFR a castigat. Atacul arata minunat , dar se pare ca pe partea stanga ceva nu merge bine( Ce se intampla cu Lato? )

Seymour21.09.2014 21:31

victorie logica, desi meritau vreo doua boabe in plus doar pentru banner-ul ala cu prindeti tvr.

France9821.09.2014 21:43

Apropo, voi ati observat ca Rusescu a fost putin pe langa meci? Vazusem eu ceva la meciul cu Gaz Metan dar am zis ca mi s-a parut.

Chiar m-a enervat azi in multe faze nu alerga, a gresit cateva pase simple... Chiar m-am mirat de ce nu l-a scos pe el si l-a scos pe Keseru. Dar am inteles ca Keseru acuza si o lovitura si oboseala si pana la urma sa fiu corect, Rusescu are un merit foarte mare la golul 3, el a tras acel sut respins.

Dar ca implicare in joc mi s-a parut azi ca lasa de dorit. Poate nici fizic nu stiu cum sta, daca o fi facut pregatirea cu Sevilla.

Despre Latovlevici aceeasi poveste. Incredibil de slab. Inexplicabil ce se intampla cu el. In ritmul asta ramane fara echipa din vara ca deja sunt 2 luni de la inceputul sezonului si nu da semne sa isi revina. Desi aici inta si alt aspect.Priso ala de la Petrolul l-a dominat pe Lato si intr-un meci AEK Larnaca - Steaua 1-1 (ultimul al lui Roni Levi 2011). Sa fi fost un avantaj psihologic? :)) Imi aduc aminte ca si atunci l-a facut varza de tot.

Seymour21.09.2014 22:28
Apropo, voi ati observat ca Rusescu a fost putin pe langa meci? Vazusem eu ceva la meciul cu Gaz Metan dar am zis ca mi s-a parut.

Chiar m-a enervat azi in multe faze nu alerga, a gresit cateva pase simple... Chiar m-am mirat de ce nu l-a scos pe el si l-a scos pe Keseru. Dar am inteles ca Keseru acuza si o lovitura si oboseala si pana la urma sa fiu corect, Rusescu are un merit foarte mare la golul 3, el a tras acel sut respins.

Dar ca implicare in joc mi s-a parut azi ca lasa de dorit. Poate nici fizic nu stiu cum sta, daca o fi facut pregatirea cu Sevilla.

Despre Latovlevici aceeasi poveste. Incredibil de slab. Inexplicabil ce se intampla cu el. In ritmul asta ramane fara echipa din vara ca deja sunt 2 luni de la inceputul sezonului si nu da semne sa isi revina. Desi aici inta si alt aspect.Priso ala de la Petrolul l-a dominat pe Lato si intr-un meci AEK Larnaca - Steaua 1-1 (ultimul al lui Roni Levi 2011). Sa fi fost un avantaj psihologic? :)) Imi aduc aminte ca si atunci l-a facut varza de tot.

probabil ca s-ar fi descatusat daca i-ar fi intrat bara aia de la inceput, pe contra venita imediat dupa parada lui arla.

ADRIAN080822.09.2014 07:03

Bvo baietiiii !!!

Cam cu emotie dansul asta cu lupii ... dar pana la urma am castigat ...

Suntem praf pe partea stanga in defensiva !!! La ambele goluri LATO a stat si s-a uitat la centrare .... LATO are o mare problema ....

In schimb VARELA nota 10 pe parte ofensiva .... la golul victoriei era cel mai avansat jucator ... Bvo lui !!!!

Korado22.09.2014 16:32
Bvo baietiiii !!!

Cam cu emotie dansul asta cu lupii ... dar pana la urma am castigat ...

Suntem praf pe partea stanga in defensiva !!! La ambele goluri LATO a stat si s-a uitat la centrare .... LATO are o mare problema ....

In schimb VARELA nota 10 pe parte ofensiva .... la golul victoriei era cel mai avansat jucator ... Bvo lui !!!!

Cred si eu ca este afectat dupa ce Dinamo Zagreb a pierdut calificarea in CL au decis sa nu mai investeasca,ei au considerat ca si Steaua sunt deja calificati si pot sa faca o investitie in Lato...dar nu a fost chiar asa in speta Lato a ratat transferul si nu-si mai revine mental...