FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bourceanu revine la Steaua!

Virgil31.08.2014 15:40

Mijlocasul Alexandru Bourceanu revine sub forma de imprumut la Steaua dupa doar sase luni de la transferul sau la echipa turca Trabzonspor.

Bourceanu a jucat doar 12 meciuri in tricoul celor de la Trabzonspor in prima Liga turca si alte doua in Europa League.

Fostul si viitorul stelist a ratat pregatirea de vara cu formatia din Trabzon din cauza unei accidentari.

Impresarul-lui-Bourceanu---Nu-am-primit-

Bourceanu este refacut si poate debuta la Steaua in primul meci din Europa League pe 18 septembrie, acasa, cu danezii de la Aalborg.

Cele doua parti s-au inteles pentru o impartire a salariului jucatorului, astfel ca 70% din salariul acestuia va fi in continuare achitat de Trabzonspor, in timp ce restul va fi suportat de Steaua, informeaza Digi Sport.

In varsta de 29 ani, Bourceanu a disputat 80 de meciuri la Steaua intre 2011 si 2014, perioada in care fotbalistul format la Dunarea Galati, echipa disparuta din fotbalul romanesc in aceasta vara, a marcat si trei goluri.

sursa: onlinesport.ro

Empyro31.08.2014 22:12

Acum vad si eu in premiera stirea. Avem "trupa" oameni buni...

BOBO701.09.2014 03:43

Parca-mi mai vine inima la loc...un plus de siguranta si in aparare si in vestiar. US26!

France9801.09.2014 09:42

eu inca astept sa vad situatia lui medicala. eu asa in mare din ce citisem se pare ca era/ a fost destul de grava accidentarea.

in orice caz un transfer bun, in ciuda celui care afirma ca nu avem nevoie de inchizatori eu nu il vad pe Prepelita sa aiba valoare certa de titular. filip si neagu nu pot intra in discutie, asa ca odata cu venirea capitanului in sfarsit avem un cuplu bun de inchizatori, breveeld si bourceanu.

asteptam si atacantul.

Empyro01.09.2014 10:00

Cica ar fi disponibil conform transfermarkt. Apt de joc incepand de vinerea trecuta, dupa 44 de zile de absenta si anume din 16 iulie pana pe 29 august. Ramane de clarificat si situatia asta.

France9802.09.2014 20:47

Putina lume stie ca in Turcia ai voie doar la 10 locuri de straini. Nu conteaza cati ai in teren dar regula este ca ai voie maxim 10 straini in tot lotul.

Astfel Trabzonspor nu isi permitea luxul sa tina un loc ocupat pt un jucator care d-abia prin noiembrie decembrie ar putea sa intre la joc. Mai ales ca in Turcia strainii fac diferenta.