FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Suporter Steaua nr.18

_yang16.05.2006 23:50

Fratilor stie cineva daca a aparut nr.18 al revistei, ca a trecut ceva timp de la 17 si aici la mine la capatul lumii nu a ajuns inca...

1on17.05.2006 09:15

Nu cred ca a aparut pentru ca nu scrie nimic pe siteu oficial

forever_STEAUA17.05.2006 10:07

Si numarul 17 a aparut cu vreo trei zile inainte sa fie anuntat pe site... Cand ma vad vanzatorii de ziare imi fac deja semn ca nu a aparut... Mi-am "rezervat" revista la vreo 3 tarabe... Ca sa fiu sigura :lol:

PS: Probabil va fi un numar dedicat sfertului de finala. Abia astept :twisted:

FanSteaua4Life17.05.2006 10:12

Faceti-va abonament si nu o sa mai fiti asa de preocupati ca nu o gasiti, ajunge acasa la voi...300 000 costa abonamentu, va duceti la banca, bagati 300 000 in contul clubului, specificati ca pt revista , trimiteti un mail si in fiecare luna va ajunge revista acasa...eu mi-am facut si ma simt mai biine :wink:

forever_STEAUA17.05.2006 10:16

@FanSteaua4Life

Si ajunge la mine dupa ce o citeste toata tara... :wink:

Oricum, la mine in oras apare in aceeasi zi sau cel tarziu la o zi distanta de Bucuresti. :twisted:

_yang17.05.2006 10:29
Si numarul 17 a aparut cu vreo trei zile inainte sa fie anuntat pe site... Cand ma vad vanzatorii de ziare imi fac deja semn ca nu a aparut... Mi-am "rezervat" revista la vreo 3 tarabe... Ca sa fiu sigura  :lol:  

PS: Probabil va fi un numar dedicat sfertului de finala. Abia astept  :twisted:

Asa fac si eu...dar de obicei la mine apare cu cateva zile intarziere!

forever_STEAUA19.05.2006 14:00

A APARUT SUPORTER Steaua NR 18

Veti putea gasi de luni numarul 18 al revistei "Suporter Steaua", un numar dedicat meciurilor cu Rapid si Middlesbrough din Cupa UEFA. Este un numar care nu trebuie sa lipseasca din colectia dvs. Revista a aparut mai tarziu din cauza unor probleme tehnice, dar a fost si decalata de programarea meciurilor. Urmatorul numar al "Suporter Steaua" -19- va aparea pe tarabe in jurul datei de 20 iunie, cand speram sa va prezentam bucuria castigarii unui nou titlu, apoi numarul 20 va aparea conform graficului initial, in jurul datei de 5 iulie. Va multumim pentru intelegere.

sursa: steauafc.com

Steaua EUROPEI !!! Hooray!!!!!!!! :lol: :lol:

_yang21.05.2006 21:15

Maine e o zi mare : Apare revista...

forever_STEAUA22.05.2006 11:11

A aparut... Muuuuuulte poze :)

1on22.05.2006 11:18

Foarte multe poze. Am citit-o intr-un sfert de ora.

FanSteaua4Life22.05.2006 12:12
@FanSteaua4Life

Si ajunge la mine dupa ce o citeste toata tara...   :wink:  

Oricum, la mine in oras apare in aceeasi zi sau cel tarziu la o zi distanta de Bucuresti.  :twisted:

Barem la tine apare dupa cateva zile, la mine apare dupa vreo 2 sapt,momentan sunt in Spania si pana ajunge acasa la bunici, pana o pun mosii la posta pana ajunge in spania deja vad pe site ca a aparut celalalt nr... :lol:

antonika22.05.2006 12:32
@FanSteaua4Life

Si ajunge la mine dupa ce o citeste toata tara...   :wink:  

Oricum, la mine in oras apare in aceeasi zi sau cel tarziu la o zi distanta de Bucuresti.  :twisted:

Barem la tine apare dupa cateva zile, la mine apare dupa vreo 2 sapt,momentan sunt in Spania si pana ajunge acasa la bunici, pana o pun mosii la posta pana ajunge in spania deja vad pe site ca a aparut celalalt nr... :lol:

atunci schimba-ti locatia, ca acolo zice Constanta si ne induci in eroare

FanSteaua4Life28.05.2006 10:53
atunci schimba-ti locatia, ca acolo zice Constanta si ne induci in eroare

De ce, vrei sa sti adresa mea??? :)