Laurentiu Reghecampf regretă faptul că Steaua a ratat calificarea in grupele Champions League, insă crede că jucatorii trebuie să-și revina pentru că urmează meciuri importante.
Toti oamenii care tin cu Steaua sunt suparati. Baietii trebuie să treacă peste acest esec. Îmi pare si mie rau Am foarte multi prieteni acolo, mai am legaturi cu unii oameni de la Steaua.
Îmi pare rau pentru suporteri. Ei sunt cei mai afectati. Nu trebuie să facem o dramă din asta. Trebuie să se facă o analiza iar apoi trebuie să meargă mai departe.
Vorbisem cu jucatorii, speram că iși doresc foarte mult calificarea in grupele Ligii Campionilor. Am fost surprins că nu s-au calificat.
Steaua se califica dacă portarul bulgar nu lua rosu. Este altă concentrare. Cind ai in față un jucator de cimp in poartă crezi că e mai usor si te relaxezi, a spus Laurentiu Reghecampf la Look TV.
Întrebat ce s-ar fi intimplat la Sofia dacă el ar fi fost antrenor al Stelei, Laurentiu Reghecampf a raspuns rizind: "Da, normal, sigur că ne calificam".
sursa: gsp.ro