FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Doare mai mult ca Episodul Middlesbrough

Radoi28.08.2014 14:51

Recunosc ca am plins impreuna cu familia ca un mic copil... Azi mi-am pus acelasi tricou Steaua pe mine, sapca nike si am pleacat la drum. Fruntea sus baieti.

France9828.08.2014 18:50

pentru mine nu doare niciodata mai mult decat acea semifinala. atunci era cu totul si cu totul alt nivel de performanta decat acum.

Myrypy28.08.2014 20:50

Nici vorba, nu se pot compara cele doua meciuri, una e sa joci pentru un loc intr-o finala de cupa europeana si sa pierzi, sansa unica in istoria post decembrista (cu tot cu sezonul 89-90) a fotbalului romanesc si alta e sa pierzi atunci cand joci pentru un loc in UCL acolo unde ai mai fost de 4 ori in ultimul deceniu si chiar cu un an in urma.

Virgil29.08.2014 09:07

Cu toti am suferit. Cu toti am tremurat din primul minut pana la ultima lovitura de departajare.

Apoi toata noaptea m-am gandit ca bulgarii nu ne-au fost cu nimic superiori. Daca Chipciu marca la acel penalty de la Bucuresti aveam 2-0 si eram calificati. Norocul a tinut cu ei.