FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Srgian Luchin

Virgil05.08.2014 17:22

srgian_luchin-2064092709.jpg

Nume si prenume: Srgian Luchin

Data nasterii: 4 martie 1986

Locul nasterii: Timisoara

Inaltimea: 180 cm

Pozitia: fundas

Numar pe tricou: 5

FC Steaua Bucuresti anunta transferul internationalului Srgian Luchin, provenit de la echipa bulgara Botev Plovdiv, care a semnat un contract valabil pe doi ani.

Fundasul de 28 de ani a fost crescut de Politehnica Timisoara si a trecut si pe la Dinamo, acolo unde a evoluat intre 2011 si decembrie 2013.

Srgian Luchin este un fundas nascut pe 4 martie 1986 la Timisoara, care a facut junioratul la Politehnica Timisoara, echipa pentru care a debutat in 2007, intr-o partida impotriva celor de la Dinamo. Dupa cinci ani petrecuti la a doua si la prima echipa a celor din Timisoara, s-a transferat, in 2011, la Dinamo, in tricoul careia a castigat Cupa si Super Cupa Romaniei in 2012. In luna ianuarie a acestui an, Srgian a parasit-o pe Dinamo si a semnat un contract cu Botev Plovdiv. Pana in prezent, noul jucator al Stelei a strans 152 de partide si 7 goluri in Liga 1, 17 meciuri si 2 goluri in Cupa Romaniei, un meci in Super Cupa Romaniei, 14 partide si un gol in prima Liga bulgara si 5 in Cupa Bulgariei. De asemenea, a evoluat de 2 ori in Cupa UEFA si de 7 ori in preliminariile UEFA Europa League. La nivelul echipei nationale a Romaniei, Srgian a adunat 8 meciuri si un gol, debutand in amicalul castigat in San Marino, cu 1-0, din 2011.

Transferul la Steaua este o mare oportunitate pentru mine si sper ca, prin evolutiile pe care le voi avea, sa rasplatesc increderea celor care m-au dorit la echipa. Imi doresc sa avem rezultate cat mai bune si cred ca ma voi adapta foarte repede la noul colectiv. Ii cunosc pe cei mai multi dintre baieti de la echipa nationala. De asemenea, Iasmin Latovlevici imi este foarte bun prieten si ne cunoastem de pe vremea cand evoluam impreuna pentru Politehnica Timisoara

SRGIAN LUCHIN, in exclusivitate pentru www.steauafc.com

Bine ai venit Srgian Luchin!

Vali-lazar_size7.jpg

Virgil09.08.2014 10:11

Steaua l-a prezentat sambata in cadrul unei conferinte de presa pe Srdian Luchin. Fundasul de 28 de ani a semnat cu Steaua un contract pe 2 ani si va purta numarul 5.

Costel Galcă nu se va putea insă baza pe Luchin in play-off-ul Ligii Campionilor. Jucatorul a evoluat pentru bulgarii de la Botev in meciul cu austriecii de la St. Polten si, din acest motiv, va putea evolua pentru Steaua doar in grupele unei competitii europene. Luchin a fost titular in ambele manse cu St. Polten.

"Pentru mine este o oportunitate, mi s-a dat o sansa Este un plus pentru mine acest lucru. Știu că este o presiune mare pe mine, nu mi-e frică de concurență. Dacă ai valoare joci la Steaua, dacă nu iesi pe usa din dos. Am venit la Steaua cu entuziasm, sper să obtinem ceea ce ne-am propus. Am venit la campioana Romaniei, joacă an de an in cupele europene. A fost singura echipă care m-a dorit. Steaua, din prima zi in care m-a contactat, mi-a indeplinit toate Dorintele. Piturcă mi-a recomandat Steaua dintre variantele pe care le aveam.

Pe majoritatea baietilor ii cunosc. Am fost primit bine, cred că mă voi integra. Sunt foarte incantat. Cat timp imi fac treaba, nu voi avea probleme cu suporterii Stelei. Fanii lui Dinamo cred că mă vor fluiera in meciul direct. Voi face deplasarea la Cluj.

Îi cunosc pe cei de la Ludogoret Am jucat de mai multe ori impotriva lor in ultimele luni. Într-adevar, in ultimul an au avut un parcurs foarte bun. Steaua este mai valoroasă", a spus Luchin la prezentarea la Steaua.

200.000 de euro suma platită de Steaua pentru Luchin

sursa: prosport.ro

xray22.07.2015 16:01
" data-width="500">
">

Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca, in cursul zilei de miercuri, 22 iulie 2015, contractele jucatorilor Gabriel...

Posted by FC Steaua Bucuresti on 22 Iulie 2015