FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De download

Brugner19.10.2004 21:13

Ar fi foarte misto daca ar fi mai multe lucruri de downloadat in special wallpapere noi (reinnointe mai des) dar si skinuri de winamp , teme de windows stiu si io chestii interesante cu Steaua,karikaturi cu Dinamo :D ....In rest sunteti destul de cool fata de site-ul oficial unde nu poti sa spui nimic critic despre echipa ca nu iti publica mesaju si nici stiri interesante nu au , intr-un cuvant e cam VARZA site-ul chiar daca i-au schimbat looku .

reddog21.10.2004 15:09

Cand o sa vezi caricaturi cu Steaua pe site-ul lui Dinamo sa ma anunti si pe mine si, personal,iti voi trimite caricaturi cu campionii tarii. :twisted:

Scuza-ma, dar nu vad nici o legatura in a batjocori site-ul advers! Nu prea ai mentalitate deloc. Eram si eu ca tine, dar mi-am revenit. Fa-o si tu pana nu e prea tarziu... Si eu mai am momente de "rautati", e ceva normal, fiind DINAMOVIST...

RED DOGS RULE!!! :P

kyd17.12.2004 16:17

Ar fi bine daca ati putea sa puneti pentru download mai mult filmulete din galerie sau ceva antrenamente ale echipei sau daca ati putea filma ceva in vestiarul echipei in pauza unui meci.Eu unu sunt curios ce se discuta acolo si mai ales daca jucatorii se cearta.

Xander23.12.2004 10:14

e bun site-ul asa cum e acum :wink: .. filmuletzele le gasiti pe gsp..ce rost are sa se umple serverul cu filmulete care sunt si in alte parte? .. sigur, ca daca s-ar filma si alte filmuletze ar fi super.. dar cine sa faca asta? :idea:

George Stan25.12.2004 13:00

Am incercat sa bagam si filmulete diferite fata de clasicele rezumate ale meciurilor, pe care le puteti gasi in multe locuri. Au fost si multe filmulete inedite, filmate din tribuna (Dinamo, standard, tska, natioal, besiktas) dar problema este ca in afara de cele facute personal de mine au existat mult prea putine primite de la suporteri.

ady-ultras05.01.2005 09:50

Site-ul este misto dar mai trebuie imbunatatit cu cate ceva de downloadat cu Steaua, skinuri de winamp, wallpeuri si altele. Iar pozele sa fie mai multe si mai curente. In rest, numai de bine si sa nu va suparati pe cei care va mai critica putin. pa HAI Steaua

Darius_Stelistul16.02.2006 10:15

Mie mi s-ar parea ca acestui site ii trebuie un meci intreg.Un jurnalist de aici sa filmeze un meci intreg sa sa il puneti pe site

4eversteaua_stef01.06.2007 08:36

de ce nu pot sa downloadez filmuletele??

frunji23.06.2007 11:51

Nu mai puneti video cu toate porcariile cum ar fi cum joaca unul fotbal!!(administratorul).... :neutral:

George Stan23.06.2007 13:25

De ce mai, ce are :D ? Te complexeaza ?

Dragoshel23.06.2007 20:32
Mie mi s-ar parea ca acestui site ii trebuie un meci intreg.Un jurnalist de aici sa filmeze un meci intreg sa sa il puneti pe site

Doar la unele meciuri mai importante se pune tot meciul, la restul se pun doar golurile si fazele mai importante. Toate acestea le poti gasit pe TRACKER

stelistul stelist15.03.2008 18:15

daca se poate skinuri cu Steaua

raul stelistu15.03.2008 18:46

@reddog interesant cum nu ai luat ban pana acum,dar cel mai tare ii ca ai 2370 de posturi,si sub numele de reddog scrie.............stelist si dincolo de moarte??????????????

On topic -super tare sectiunea de Tracker :thumbsup:

Am downloadat si cu 4 mb.........site cu advarat profesionist,pe langa 'site-ul oficial' al Stelei

forever_STEAUA15.03.2008 21:07

@raul stelistu

Sper ca nu te astepti ca reddog sa iti si raspunda... :laugh:

vlad7515.03.2008 21:37
@reddog interesant cum nu ai luat ban pana acum,dar cel mai tare ii ca ai 2370 de posturi,si sub numele de reddog scrie.............stelist si dincolo de moarte??????????????

@raul mi-ai luat vorba din gura! Saracul om chiar e corcitura .Si se lauda cu pedigree !

yo_marius15.03.2008 21:47

:laugh:

Reddog, pe acesta cale, esti invitat in mod oficial sa le raspunzi oamenilor! :laugh:

1on23.03.2008 01:21

Ultima postare a lui reddog dateazã din 1 Aug 2006. Adicã de un an jumate. ªi ultima datã a fost vãzut pe 23 iunie 2007 la ora 4:24. Adicã de aproape un an. ªi postarea lui de aici e 7 iunie 2004. Adicã de aproape 4 ani.

axl23.03.2008 08:32

Si e fata.

DelPiero1029.03.2008 23:45

Acu' in ce s-o fi tranformat!? :yeahh:

cristian8631.03.2008 22:00

Iubiti si "cainii vagabonzi". :tongue: