FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sporturile mixte - o lume mai buna si mai amuzanta

Melku16.05.2006 13:55

Sunt genul de om caruia ii vin idei foarte multe in timpul unei zile, unele sunt bune, unele rele, unele tampite, altele amuzante. Mi-am terorizat un prieten cu ele si a avut ghinionul sa le nimereasca pe cele mai "tampite" sau cel putin asa le-a considerat. Majoritatea incep cu formula "Stii, daca as fi...aia as face" la care el foarte jovial "Pai vezi,d-aia nu esti". Din acelasi ciclu vreau sa va prezint ultimul racnet, ultima idee care poate fi dedusa chiar din titlul - "Sporturi mixte" in sensul ca daca as fi presedinte la vreo organizatie sportiva, europeana, mondiala chiar as introduce si femei alaturi de barbati in sport astfel incat sa avem sporturi mixte ca tot e tendinta asta de egalitate intre femei si barbati. Chiar cred ca lumea ar fi un loc mult mai bun si mai amuzant, ganditi-va cum ar fi fotbalul - sportul rege - cu niste femei prezentabile in echipa, marcajele ar fi mai stranse ca niciodata, la cornere s-ar bucura toata lumea mai rau ca englezii, scoaterea tricoului dupa marcarea unui gol ar fi obligatorie, cantonamentele de la Dinamo nu ar mai fi asa de insuportabile, rugby - placajele ar face deliciul publicului, sa nu mai spunem de luptele greco-romane...

In concluzie, sporturile in afara de exercitiu fizic ar avea tendinta si sa ne destinda, lumea sa fie un loc mai bun chiar dar s-ar pierde oarecum din spiritul competitiv, incrancenare...eu unul sunt pregatit sa renunt la cele din urma in virtutea celor dinainte asa ca votati cu mine si voi face lumea un loc mai bun pentru voi si copii vostri !

axl2316.05.2006 14:14

pai ca sa fii politically correct(sper ca asa se scrie) pana la capat ar trebui ca in echipele astea mixte sa intre si transexualii si androginii, ceea ce cred ca n-ar mai fi asa de amuzant. dar oricum, imi pare o idee buna.

Melku16.05.2006 14:23

Eh,nu mergem chiar atat de departe,acele persoane le punem pe seama comportamentului sexual deviant deci NU, nu le acceptam. 8)

p.s. stiai ca se zvoneste ca sol campbell e bisexual...vai de eto`o maine seara...