sincer nu cred ca meritam mai mult de acest 2-2.
meciul de la Bucuresti poate fi unul extrem de periculos dar in general echipele din zona aia sunt al naibii de puternice acasa si penibile in deplasare.
sincer nu cred ca meritam mai mult de acest 2-2.
meciul de la Bucuresti poate fi unul extrem de periculos dar in general echipele din zona aia sunt al naibii de puternice acasa si penibile in deplasare.
Aktobe - Steaua 2-2 (0-1), goluri Korobkin (58), Arzumanyan (88) - Keseru (44), Prepelita (77), rezultat bun față de jocul prestat de stelisti.
Arlauskis 5 - citeva interventii bune după pauza dar greseală mare la primul gol;
Ripă 4 - depășit total in repriza secundă;
Szukala 5 - joc modest;
Varela 5 - erori destul de multe, inclusiv de plasament;
Latovlevici 2 - pur si simplu penibil; nu cred că merită să mai fie titular (e drept, nici pe bancă nu sunt cine stie ce solutii);
Prepeliță 6 - are meritul de a fi inscris; bun in comparatie cu majoritatea colegilor;
Filip 4 - n-are niciun argument pentru a juca titular meci de meci;
Ad. Popa 5 - un pic mai bun după pauză; pe ansamblu a facut un joc modest;
Chipciu 4 - aproape de a deveni domnul Goe; are deja două galbene in competitie (din cate stiu se stă la trei avertismente)
Tanase 4 - a pierdut o multime de mingi si de dueluri in repriza a două; nu stie că un jucator trebuie să alerge dacă pierde mingea!;
Keseru 5 - am notat anterior pe marginea evolutiei lui;
Lemnaru 4 - petardă;
Stanciu 4 - n-a intrat in joc cum trebuie;
Iancu - a jucat prea putin.
Returul se anunță destul de complicat, kazahii chiar nu au ce pierde.
La ce rezultate sunt in Europa, aia din Azerbajean conduc pe Salzburg, HJK conduce cu 2-0 pe Apoel Nicosia, eu zic mersi de 2-2 asta batem la Bucuresti sigur.
Imi pare rau ca am ajuns sa ne raportam la echipele astea...Desigur fotbalul romanesc va ajunge mult mai rau in urmatorii 2-3 ani , veti vedea.Trebuie sa fim sinceri : Romania e o tara mult prea saraca pentru a emite pretentii in fotbalul actual,unde se investesc zeci sau sute de milioane pe transferuri.
La cum vad eu nivelul actual al ligii I daca Niculae nu mai investeste la Astra , ciobanu continua sa fie interesat doar de bani si aduce la echipa doar liberi de contract,iar la Petrolul nu se mai "pompeaza" bani publici vom ajunge ca nivel fotbalistic sub Bulgaria/Ungaria.
Fluier final. Steaua a jucat semi-catastrofal. Aktobe nu este o echipa slaba, dar cu siguranta e una de batut fara probleme (tur-retur), atunci cand o tratezi serios. Caci nu-i asa si Celtic erau cat pe-aci sa se "arda" sezonul trecut cu Karagandy, dar s-au trezit la timp.
Din pacate, in momentul de fata, pe langa valoarea mai scazuta a lotului, toate criticile se indreapta catre Galca, ceea ce este in definitiv normal.
Vii la Steaua, ceri si jucatori inainte, pe x, pe y, pe z. Daca iti dai seama ca ai echipa cu probleme de motivatie, atunci te gandesti daca stii cum sa-i motivezi (a se vedea Latovevici si gasca) si trebuie sa stii cum sa lucrezi si cu jucatori capriciosi ca Sanmartean.
"Ideile tactice defensive" sunt ca si inexistente, in ciuda faptului ca ai jucatori bunicei precum Szukala sau Varela.
Daca stau bine sa ma gandesc cu Galca antrenor si contorizand si amicalele, Steaua a incasat 16 goluri in 11 meciuri !!
Imi pare rau pentru Costel, dar Steaua este o palarie prea mare pentru el in momentul de fata si demonstreaza chestia asta cu fiecare meci jucat in plus. Un experiment nereusit tipic becalian dupa exemplele Munteanu, Stan, Dumitrescu sau Hagi.
In momentul de fata echipa asta exact cu jucatorii pe care-i are, ar fi prestat un joc mai bun cu Lacatus sau chiar Stoichita la timona. Niciodata nu as da un club ca Steaua pe mana unui antrenor fara experienta, niciodata !!
P.S. : Sa nu dispere cei care isi fac scenarii negative, ca ne vom califica cu siguranta la Bucuresti. Problema e :
1) blazonul
2) ce facem mai departe, chiar si dupa play-off. Pana la urma mai conteaza si ce faci prin grupele alea. ca de la 3-5 puncte, la zero sau un punct e o diferenta ca de la cer la pamant...
Returul se anunță destul de complicat, kazahii chiar nu au ce pierde.
Complicat, buna gluma...ii batem lejer la Bucuresti.
iar de Galca ce sa mai zic...dupa ce ca nu are jucatori se mai si razbuna pe Sanmartean si il lasa pe banca.
Complicat, buna gluma...ii batem lejer la Bucuresti.
e foarte important cum intram in joc. daca intram sa ii batem nu vom avea probleme. dar imi e frica de un meci cum a fost cel cu norvegienii. cand am jucat nici sa batem nici sa ne aparam. Sper din tot sufletul sa nu ajungem la 0-0 in min 70 cum a fost cu norvegienii.
e foarte important cum intram in joc. daca intram sa ii batem nu vom avea probleme. dar imi e frica de un meci cum a fost cel cu norvegienii. cand am jucat nici sa batem nici sa ne aparam. Sper din tot sufletul sa nu ajungem la 0-0 in min 70 cum a fost cu norvegienii.
Ii batem fara probleme. In primul rand fiindca gazonul nu e tuns de gaste, ratze si alte pasari de curte, in al doilea rand fiindca suntem mai valorosi si in al treilea si nu in ultimul rand fiindca presiunea e pe ei, nu pe noi. Dupa prima mansa noi suntem cei calificati si vreau sa cred ca avem mentalitatea si experienta necesara de a nu face greseli stupide dupa atatea si atatea meciuri europene jucate.
Doar hazardul poate duce la un rezultat negativ.
Totusi care ar fi satisfactia daca Steaua ar ajunge in UCL?! Chiar e o asa mare placere sa vezi cum ciobanu isi umfla conturile ,iar echipa ia bataie acasa cu 4-0 de la Chelsea?
Intr-un fel il inteleg si pe cioban , nu are absolut niciun rost sa investesti cine stie cati bani in transferuri cand nivelul din Liga I e atat de slab.
ehe, si aia de prin iran ce satisfactie or avea sa vina la mondiale si sa dea toti cu ei de pamant.
Ii batem fara probleme. In primul rand fiindca gazonul nu e tuns de gaste, ratze si alte pasari de curte, in al doilea rand fiindca suntem mai valorosi si in al treilea si nu in ultimul rand fiindca presiunea e pe ei, nu pe noi. Dupa prima mansa noi suntem cei calificati si vreau sa cred ca avem mentalitatea si experienta necesara de a nu face greseli stupide dupa atatea si atatea meciuri europene jucate.Doar hazardul poate duce la un rezultat negativ.
adevarul e ca aktobe ne-au surprins doar prin determinare, agresivitate. si subliniez determinare. valoric si-au aratat limitele in o gramada de faze.
dar totul pleaca dupa mine de la faptul ca nu avem inchizatori.
referitor la alte rezultate, salzburg (o echipa incredibila dpdv financiar si valoric) a pierdut in azerbaidjan iar apoel care ajungea in sferturile UCL acum 2-3 sezoane este condusa cu 2-0 de campioana finlandei in min 70.
deplasarile astea lungi sunt mereu o problema.
Nu inteleg de ce toti jucatorii Stelei lasa mingea sa cada si dau pase pe sus cand suntem o echipa de piticanii slabe la dueluri aeriene.
Niciun stelist nu pare capabil de a proteja mingea cateva secunde.
Jocul defensiv e haotic: erori de plasament, dublaje inexistente sau prost executate, nu exista presiune asupra adversarilor ca stam la vreo 3-4 metri de ei.
Cati nervi mi-a facut Latovlevici, daca as putea i-as da o nota sub 0, meciul urmator ar putea sa-l incerce pe Luchin.
Totusi care ar fi satisfactia daca Steaua ar ajunge in UCL?! Chiar e o asa mare placere sa vezi cum ciobanu isi umfla conturile ,iar echipa ia bataie acasa cu 4-0 de la Chelsea?Intr-un fel il inteleg si pe cioban , nu are absolut niciun rost sa investesti cine stie cati bani in transferuri cand nivelul din Liga I e atat de slab.
Nu-i o problema ca te bate Chelsea, nici macar cand te bate cu 0-4. Problema e sa ajungi sa faci zero sau un punct pe-acolo.
De bine, de rau anul trecut am mai adunat trei puncte si daca situatia nu ar fi fost asa complicata (a se vedea situatia Chelsea - Basel) mergeam in primavara EL. In dubla mansa, de exemplu, am fost mai buni decat elvetienii si am pierdut ca fraierii victoria pe St. Jakobs.
Anul asta, insa, fie ne calificam dar ajungem ciuca batailor (la propriu), fie nu trecem de play-off. Problema nu sunt gologanii la buzunarul ciobanetului, ci ca Steaua a ramas ultimul bastion al fotbalului romanesc. Si daca ati uitat perioada '99-'04, nici ca doresc cuiva sa o retraiasca. Sa stai sa faci matanii si rugaciuni ca sa treci de Gallen, Southampton sau CSKA...De "rivali", ca si ei tot romani sunt. nici nu vreau sa ma gandesc la Polonia Varsovia, Skonto Riga, Brugge, Anderlecht sau Vitesse...
Nu
ehe, si aia de prin iran ce satisfactie or avea sa vina la mondiale si sa dea toti cu ei de pamant.
adevarul e ca aktobe ne-au surprins doar prin determinare, agresivitate. si subliniez determinare. valoric si-au aratat limitele in o gramada de faze.
dar totul pleaca dupa mine de la faptul ca nu avem inchizatori.
referitor la alte rezultate, salzburg (o echipa incredibila dpdv financiar si valoric) a pierdut in azerbaidjan iar apoel care ajungea in sferturile UCL acum 2-3 sezoane este condusa cu 2-0 de campioana finlandei in min 70.
deplasarile astea lungi sunt mereu o problema.
Nu mai comparati meciul nostru cu cel din Azerbadjan! Acolo se vede f clar ca a fost tranteala pentru pariuri. Insa, cand dai 6-1 la Ajax in dubla mansa si 3-0 la Bayern in amical esti constient ca le dai azerilor 3 intr-o repriza! Stai linistit, ca J. Soriano nu e Keseru sau Lemnaru!
In al doilea rand, numai cine nu vrea nu vede problemele evidente de joc (lasand la o parte lotul) pe care echipa noastra le are! Nu deranjeaza pe nimeni acest 2-2 si poate e mai bine decat un 2-1 mincinos azi. Problema e ca in prima repriza de la S'mogset n-am jucat nimic, in prima din retur iar nimic si acum aproape nimic tot meciul, ajungand sa marcam nu din faze lucrate de noi ci cu largul concurs al adversarilor. Inca e timp ca sa remediem unele probleme de lot si joc, insa spectrul unui "0" puncte in grupe pare mai plauzibil ca oricand ca sa nu mai vb de o eventuala eliminare in playoff deloc improbabila!
Aktobe e o echipa solida si foarte determinata. In ciuda catorva comentarii de aici, kazahii au cativa jucatori de valoare.
Mi-a placut la ei ca au jucat numai inainte, absolut nicio pasa inapoi. In prima repriza au jucat la intimidare, mai putin in a doua, cand Steaua a inceput sa mai lege cateva pase.
Jucatorii nostri au jucat cu frica.
Arbitrul a tinut clar cu kazahii.
Cine isi inchipuie ca Steaua e calificata, greseste 100%.
La golul doi vinovat a fost Lato, dar Galca nu are nicio vina?
Sunt echipe tari in urmatorul tur , incepand cu Dinamo Zagreb . Jocul actual te duce in UEFA league . Si poate mai bine sa nu traiesti in minciuna . Echipa nu are nivel de LC
Arbitrul a tinut clar cu kazahii.
Ca a tinut e clar, dar pe mine m-a enervat cel mai tare ca le-a permis intrari la rupere fara avertismente. Asta i-a incurajat sa intre ciobaneste. Bine ca nu s-a accident grav niciun stelist.
Nu vad nici un cuvintzel despre ofsaidul de 2m din care s-a inscris al doilea gol al lui Aktobe.
In alta ordine de idei, am revenit in epoca talibanilor aia dementi care nu ratau nici o ocazie ca sa besteleasca echipa asta si antrenorii?
Daca dam peste Dinamo Zagreb in playoff ii rupem, au o echipa slabuta anul asta, stadionul este gol (doar 50-60 de ultrasi pe meci, cred ca au probleme cu clubul), marele PFC Ludogorets Razgrad nu a fost in stare sa treaca de Partizan acasa, si Sparta Praga s-a chinuit cu Malmo aia, ce sa mai zic de Salzburg care ia bataie in Azerbajean. Cam astea sunt echipele mari de care putem sa dam in playoff. sa fim seriosi suntem favoriti sa ajungem in grupe.
Eu cred ca ne vom califica, al dracu' de chinuit, dar ne vom califica. Problema e ca nu stiu ce facem in mansa urmatoare si sincer sa fiu, mi-as dori mai mult sa ajungem in Europa League si sa castigam si noi 1-2 meciuri, decat sa ajungem in Champions League sa ne dea vreo echipa (gen Bayern, Real, Atletico, City, etc) cu terenul in cap.
De ce zic asta? Pai simplu: ne-au plecat multi titulari iar cei care au venit nu au convins. Nu cred ca mai are rost sa vorbesc despre Costel. Omu` are suflet bun, dar din pacate nu are experienta.
Daca dam peste Dinamo Zagreb in playoff ii rupem, au o echipa slabuta anul asta, stadionul este gol (doar 50-60 de ultrasi pe meci, cred ca au probleme cu clubul), marele PFC Ludogorets Razgrad nu a fost in stare sa treaca de Partizan acasa, si Sparta Praga s-a chinuit cu Malmo aia, ce sa mai zic de Salzburg care ia bataie in Azerbajean. Cam astea sunt echipele mari de care putem sa dam in playoff. sa fim seriosi suntem favoriti sa ajungem in grupe.
sincer, ai facut o analiza foarte prosta a adversarilor. ma refer ca valoare a lor.
in primul rand pe salzburg nu o putem intalni ca e tot cap de serie.
Salzburg Aut1 46.185
Steaua Rom1 39.451
APOEL Cyp1 37.650
Celtic Sco1 36.813
BATE Blr1 33.725
Sparta Cze1 28.870
Dinamo Z Cro1 23.925
LudogoretsBul1 18.125
Maccabi Isr1 17.875
Sheriff Mol1 17.075
putem intalni doar echipele de la sparta in jos (inclusiv sparta). dar daca o echipa ingrosata nu se califica, prima de sub linie ajunge si ea cap de serie.
avand in vedere rezultatele din mansele tur in pericol real dintre favorite sa nu se califice sunt:
Debrecen - Bate Borisov 1-0
Legia Varsovia - Celtic 4-1
.
daca avem noroc si una dintre astea nu se mai califica o sa evitam si pe sparta praga care este o echipa de evitat. e o echipa care in tot campionatul ceh a avut doar 4 egaluri si 1 singura infrangere in tot sezonul. o echipa care acum 1 saptamana a spulberat pe viktoria plzn in supercupa cu 3-0. cu malmo a revenit de la 1-2 la 4-2. iar in turul2 a batut acasa cu 7-0 pe campioana estoniei. estonia nu e chiar andorra sau luxemburg. in orice caz eu spun ca sparta praga va avansa in urna capilor de serie si scapam de ea.
Ludogorets ne-a rupt in amicale, 4-2 dar cu 2 goluri ale noastre marcate in min 85 si 88 ceva de genu. nu e prea mult relevant dar coroborat cu faptul ca ei au facut vreo 12-15 puncte in grupa de europa league anul trecut eu zic ca spune ceva. Chiar daca au facut azi doar 0-0 acasa cu Partizan inca ii vad favoriti sa treaca.
Dinamo Zagreb care a batut azi in deplasare pe campioana Danemarcei intr-adevar nu este o mare forta dar nici o echipa slaba nu sunt. Probabi ca ar fi un meci extrem de echilibrat.
Sheriff/Slovan Bratislava ar fi o tragere foarte buna spun eu. Una din cele 2 posibile meciuri in care am pleca favoriti.
Maribor/Maccabi Tel Aviv (1-0 in slovenia in prima mansa) daca am juca cu Maribor ar fi cel de-al 2lea meci in care am pleca putin favoriti.
Celtic - Legia terminandu-se 4-1 eu spun ca Legia e calificata aproape 75-80%. Legia poate fi un adversar foarte tare pe care l-am scos cu greutate anul trecut, anul asta ar pleca clar favoriti in fata noastra spun eu. Avand coeficient f mic Legia nu are nici o sansa sa ajunga cap de serie deci orice s-ar intampla raman o varianta din cele 5 care vor fi (nu cred ca pierd ei cu 3,4-0 in scotia)
Asadar in play off sunt echipe extrem de puternice cu care am avea de furca si daca am avea o echipa cu adevarat valoroasa. In momentul de fata cu echipa asta in suferinta nu avem decat sa ne asteptam la o tragere foarte buna (Sheriff/Slovan - Maccabi/Maribor sau poate Debrecen daca s-or califica) sau sa avem parte de mult noroc in desfasurarea meciurilor.
Sau in final sa ne multumim ca europa league e o competitie mult mai apropiata de valoarea noastra din acest moment.
Nu vad nici un cuvintzel despre ofsaidul de 2m din care s-a inscris al doilea gol al lui Aktobe.
In alta ordine de idei, am revenit in epoca talibanilor aia dementi care nu ratau nici o ocazie ca sa besteleasca echipa asta si antrenorii?
Asa mi s-a parut si mie, dar nefiind reluari edificatorexfara dubiu, iar papagalii de comentatorii n-au zis nimic ... am tacut si eu.
Baietii ar trebui sa uite jocul acesta , oricum cu Filip si Prepelita nu se leaga nimic la mijloc ( nici nu ne aparam , nici nu construim ) . Lui Neagu de ce nu i se da sansa ? Avem nevoie repede de 1-2 mijlocasi la inchidere.
Debrecen pare la o prima vedere cel mai usor adversar, daca se califica, apoi Slovan Bratislava si in final Maribor/Maccabi.
Pai dupa rezultatele din preliminarii si cu mentiunea ca analiza lui France98 e corecta, deducem ca Celtic si BATE zboara dintre capii de serie si urca Dinamo Zagreb si Sparta, adica cei mai grei adversari. Oricum, la bulanul nostru sigur picam cu Sheriff.
Pai dupa rezultatele din preliminarii si cu mentiunea ca analiza lui France98 e corecta, deducem ca Celtic si BATE zboara dintre capii de serie si urca Dinamo Zagreb si Sparta, adica cei mai grei adversari. Oricum, la bulanul nostru sigur picam cu Sheriff.
Discutabil. BATE a pierdut in Ungaria la limita, socotelile sunt departe de a se fi incheiat. Celtic a mai intors calificari unde erau nevoiti sa invinga cu 3-0 (ultima data anul trecut cu Karagandy).
Iar bulanul nostru, desi universal acceptat, cateodata se mai si termina. Anul trecut de exemplu, am dat de Legia, desi puteam sa picam cu Maribor sau Karagandy.