Steaua va disputa luni, 07.07. 2014, incepand cu ora 19:00 (21:00 ora Romaniei), ultima partida dinaintea Super Cupei Romaniei, impotriva vicecampioanei Ciprului, AEL Limassol.
Fostul capitan al CFR Cluj, Cadu, joaca din acest sezon la AEL Limassol.

Steaua va disputa luni, 07.07. 2014, incepand cu ora 19:00 (21:00 ora Romaniei), ultima partida dinaintea Super Cupei Romaniei, impotriva vicecampioanei Ciprului, AEL Limassol.
Fostul capitan al CFR Cluj, Cadu, joaca din acest sezon la AEL Limassol.

Transmite vreo televiziune meciul ?
Min15: GOL Steaua! Sanmartean deschide scorul. Stelistii speculează o pasă gresită a portarului cipriot. Sanmartean recuperează si inscrie după ce driblează portarul.
Min19: Gradinaru sutează din 17 metri putin pe langă poarta Steaua domină autoritar, Chipciu este cel mai activ jucator.
Min80: AEL Limassol joacă in 10 oameni. Un cipriot a fost eliminat pentru un gest violent.
Min85: AEL Limassol egaleaza 1-1. Centrare de pe partea stangă a atacului, Tosca iși scapă adversarul din marcaj si atacantul cipriotilor inscrie cu capul.
Min90. FINAL DE MECI. Steaua - AEL Limassol 1-1. Stelistii ratează a doua victorie pe final, in urma unei erori a lui Tosca.
Ingrijorator este ca cipriotii au egalat (gol cu capul in min 85) cand in aparare erau "greii" (din min. 60):
Arlauskis - Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici(Tosca min. 83) - Prepelita, N. Stanciu - Ad. Popa, Chipciu, Tanase (Parvulescu min. 83)- G. Iancu
Ingrijorator este ca cipriotii au egalat (gol cu capul in min 85) cand in aparare erau "greii" (din min. 60):
Arlauskis - Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici (Tosca min. 83)
Tosca, cel care a comis eroarea de la gol face parte dintre "grei"?! sau e inca un imberb care incearca sa se integreze in jocul colectiv?!
Tosca, cel care a comis eroarea de la gol face parte dintre "grei"?! sau e inca un imberb care incearca sa se integreze in jocul colectiv?!
Am scris: "cand in aparare erau "greii" (din min. 60)" si m-am referit la cuplul de fundasi centrali Szukala si Varela, cei care de regula coordoneaza defensiva.
Echipa de start a Stelei a fost cu centrali Szukala si L. Filip.
Referitor la gol, nu am vazut faza. Nu ma pot pronunta, daca este 100% eroare personala Tosca sau si centralii ca l-au lasat singur cuc. Exista si notiunea de dublaj pe faza defensiva. Dar vorbim discutii in abenta imaginilor video.
Oricum, Tosca nu a fost adus de "imberb". Are 22 ani si spre deosebire de Valceanu, Gradinaru etc. asta are vechime in Liga 1 cu meciuri in picioare. La 22 de ani are deja 4 ani de Liga 1 jucati.
In perioada 2012-2014, a jucat mai multe decat Parvulescu(40), Matei(7), Rapa (14 in 2013-2014) ...
Doar Lato este cu putin peste el. Are 98 meciuri intre 2010-2014, iar Tosca 95!
Alin Tosca:
2010-2011 Unirea Urziceni 18 meciuri
2011-2012 Sageata Navodari 23 meciuri
2012-2014 Viitorul Constanta 54 meciuri
Corect, trebuie sa se acomodeze stilului, dara aste e valabil pentru tot lotul, pentru s-a schimbat antrenorul si staff-ul.
Am scris: "cand in aparare erau "greii" (din min. 60)" si m-am referit la cuplul de fundasi centrali Szukala si Varela, cei care de regula coordoneaza defensiva.
Eu am vazut in postul dumitale (cel caruia i-am raspuns) ca ai subliniat prin ingrosarea literelor intregul compartiment defensiv al Stelei, nu numai cuplul de fundasi centrali la care acum pretinzi ca te-ai fi referit. Oricum, chiar si-asa nu are prea multa importanta, vezi mai jos.
Referitor la gol, nu am vazut faza. Nu ma pot pronunta, daca este 100% eroare personala Tosca sau si centralii ca l-au lasat singur cuc. Exista si notiunea de dublaj pe faza defensiva. Dar vorbim discutii in abenta imaginilor video.
Exact. Nu ai vazut faza, nu te poti pronunta insa fabrici ipoteze cum ca ar fi putut fi "lasat singur" si ca deci ar fi "ingrijorator" ca am luat gol. Singura informatie de care dispunem este cea din cronica partidei, in care se precizeaza totusi explicit ca a fost o greseala de marcaj a lui Tosca la o centrare. Daca Tosca a gresit la marcaj (unica ipoteza sustinuta de o informatie reala, nu de speculatii) este esentialmente problema lui, nu a "greilor" si nu vad niciun motiv de ingrijorare specific legat de Szukala si Varela: eroare individuala.
Oricum, Tosca nu a fost adus de "imberb". Are 22 [de] ani
... si, in consecinta, fata de toti "greii" din aparare este un imberb. Sigur, are olecuta de experienta in plus fata de alti pusti mai juni, dar daca nu a ajuns sa se coordoneze automat cu colegii de compartiment defensiv ca sa isi tina omul, mai are inca de lucru. Evident, are tot timpul sa se puna la punct in viitorul apropiat.