FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oldham Athletic AFC - Steaua 1-4 (0-1)

Virgil02.07.2014 09:57

Pentru Steaua urmeaza cateva zile de antrenament, apoi partida amicala cu Oldham United, de pe 5 iulie (ora locala 15:00).

Oldham Athletic Association Football Club este un club de fotbal profesionist cu sediul la Boundary Park, pe Furtherwood Road off Sheepfoot Lane in Oldham, Greater Manchester, Anglia. Clubul concurează in prezent in Liga de Fotbal One, al treilea nivel in sistemul Liga de fotbal engleza

Istoria de Oldham Athletic A.F.C. incepe cu fondarea sa ca Pine Villa F.C. in 1895, care a jucat in ligile locale din Manchester și Lancashire. Cand rivalii Oldham County F.C. au fuzionat in 1899, Pine Villa F.C. s-a mutat pe stadionul lor, Oldham Athletic Ground (acum cunoscut ca Boundary Park), și-a schimbat numele lor in Oldham Athletic. Au fost Football League clasați in sezonul 1914-1915, ultimul inainte de izbucnirea Primului lume razboi, dar in 1923 au retrogradat din First Division Football League.

De la sfarșitul anilor 1990 Oldham Athletic s-au complacut cu performanțele slabe, o cifra de afaceri mare de manageri și un stadion de imbatranire. Societate cu raspundere limitată al clubului a fost format după o perioadă de insolvență in 2003-04. [7] [8] În februarie 2004, viitorul imediat al clubului a fost asigurat atunci cand un grup de Statele Unite pe baza de oameni de afaceri britanici expatriați, condus de Simon Blitz, a cumparat clubul, formand Oldham (2004) Association Football Club Limited.

sursa: wikipedia

Traducere: google translate

xray03.07.2014 01:54

"Latifundiarul din Pipera este un car de nervi in celula sa de la Poarta Alba Dacă după cele două infringeri din cantonamentul din Italia, 1-2 cu Chiasso si 2-5 cu Lugano, patronul Stelei nu a comentat prea mult , in schimb, după infringerea suferită marti seară contra bulgarilor de la Ludogoret 2-4, latifundiarul din Pipera a explodat.

FANATIK.RO a aflat că Becali a pus mina pe telefon si i-a sunat pe oamenii sai in cursul diminetii de miercuri. Ba ce faceti voi in meciurile astea? Jucati la pariuri pe banii mei? Eu vă platesc obligatiile salariale, vă dau pină la ultimul ban, cu intirzieri sau neintirzieri, iar voi vă bateti joc de mine? Am inteles să mincati bataie un meci , doua dar vad că voi mincati bataie la scor la foc automat. Spuneti, ma jucati la pariuri, să stiu si eu despre ce e vorba , a tunat Becali de la Poarta Alba

În legatură cu meciurile la pariuri, FANATIK.RO a aflat un episod care s-a intimplat cu putin timp inainte ca Becali să fie arestat in vara anului 2013 . Actori au fost patronul Stelei si un nepot al acestuia. Gigi a venit la palat in jurul orei 11 extrem de iritat, insă s-a enervat si mai tare in momentul in care l-a surprins pe un nepot de-al sau cu un bilet de pariuri in care figura si un meci al Stelei. Acesta se lauda cu biletul respectiv la oamenii prezenti la Palat. Mi se pare că Steaua pierduse jocul respectiv, iar Gigi s-a enervat teribil cind a vazut ce era trecut in bilet si i-a interzis nepotului sau să mai calce acolo, ne-a spus o sursă din anturajul latifundiarului din Pipera."

Sursa:Fanatik.ro

Daca este adevarat "scandalul" ciobanului, inseamna ca la acest meci e de asteptat o alta atitudine si alt rezultat final. Dar triste ... daca numai asa mai pot fi "motivati".

Si un ultim "daca". Daca mai era Reghe, umplea Stucan presa cu suspiciuni de blat pentru pariuri. Acel 2-5 cu Lugano a fost ca din Alice in Tara Minunilor si pentru mine, care nu cred in pario-paranoia lui Stucan referitoare la Steaua si Reghe.

ADRIAN080803.07.2014 07:32

Gata ...

S-a cam dus circul.

Nu mai este nici Reghe nici AnaMaria ...

Nu mai sunt nici meciuri trucate, nici blatisti nimic ... nimic ....

Tembeleziunile se vor axa mai mult pe desert/camile/nisip/beduini ....

In schimb vor reveni scuipaturile si tiganismele cu crapid ...

Korado05.07.2014 18:34
Gata ...

S-a cam dus circul.

Nu mai este nici Reghe nici AnaMaria ...

Nu mai sunt nici meciuri trucate, nici blatisti nimic ... nimic ....

Tembeleziunile se vor axa mai mult pe desert/camile/nisip/beduini ....

In schimb vor reveni scuipaturile si tiganismele cu crapid ...

Si asta chiar din prima etapa,in deplasare daca nu ma insel...

Virgil07.07.2014 09:22

Steaua a castigat la scor (4-1) partida cu Oldham Athletic, punand astfel capat seriei de rezultate negative din cantonamentele de vara din acest an.

Golurile impotriva echipei din League One au fost inscrise de catre Robert Valceanu (32), Fernando Varela (67), Alexandru Chipciu (69) si Gabriel Iancu (71), in timp ce pentru oaspeti a punctat Clarke-Harris (52).

Constantin Galca a inceput partida cu urmatoarea formula de echipa: Nita - Rapa, Gardos, Aldea, Tosca - Filip, Neagu - Valceanu, Stanciu, Pirvulescu - Keseru. Florin Gardos a suferit o accidentare si a fost inlocuit, in minutul 24, de Pham-Huy. De asemenea, la pauza au intrat Arlauskis si Gradinaru, care i-au inlocuit pe Nita si Stanciu.

In minutul 65, antrenorul Stelei i-a trimis in teren pe Varela, Szukala, Latovlevici, Prepelita, Sanmartean, Tanase, Chipciu si Iancu, acestia inlocuindu-i pe Tosca, Aldea, Rapa, Pham-Huy, Neagu, Keseru, Pirvulescu și Valceanu. Singurul jucator care a evoluat pe toata durata partidei a fost Lucian Filip.