FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Chiasso 1-2 (1-0)

Virgil19.06.2014 07:14

Steaua va disputa luni, 23 iunie, primul amical din această vara. Este, totodata si primul meci pentru Costel Galca. Antrenorul i-a luat locul in aceasta vara lui Laurentiu Reghecampf pe banca Stelei. Meciul Steaua - FC Chiasso se va juca la Saint Vincent de la ora 19:00 si va fi transmis de Digi Sport.

FC Chiasso este un club elvetian fondat in anul 1905, care a participat, de-a lungul istoriei, chiar si in campionatul din Italia. Cea mai buna perioada a echipei a fost intre anii 1948 si 1961, cand a evoluat in prima Liga elvetiana si a reusit sa termine, in 1951, pe locul 2 in clasament.

FC Chiasso joaca in prezent in Challenge League, echivalentul ligii a doua din Romania.

Cel de-al doilea meci de pregatire al Stelei din acest cantonament va avea loc pe 25 iunie, de la ora 20:00, in compania celor de la FC Lugano.

Cel de-al doilea cantonament al Stelei este programat in Anglia, la St. George's Park, in perioada 29 iunie - 8 iulie. In cadrul celui de-al doilea turneu Steaua va disputa patru partide amicale, impotriva campioanei Bulgariei, Ludogoret Razgrad (1 iulie), a campioanei Belgiei, Anderlecht Bruxelles (3 iulie), a formatiei engleze de Liga a III-a Oldham Athletic (5 iulie) si a vicecampioanei Ciprului, AEL Limassol.

sursa: prosport

Virgil22.06.2014 17:56

Din cauza faptului că au avut o vacanță decalată cu mai multe zile față de coechipieri, Chipciu si Tanase nu vor evolua din primul minut. Nici Gardoș nu va fi titular, pentru că incă nu e pe deplin recuperat după contractura musculară suferită inainte de finala Cupei Romaniei.

În aceste conditii, banderola de capitan va fi purtată la jocul cu FC Chiasso de mijlocasul Lucian Sanmartean, care se va afla printre titulari. Fotbalistul in varstă de 34 de ani nu e cel desemnat să fie capitanul din acest sezon al Stelei, pentru că incă nu s-a decis cine va fi urmasul lui Pintilii, dar alaturi de Gardos Chipciu si Tanase, Sanmartean ar putea fi unul dintre cei nominalizati să fie capitan la Steaua datorită experientei si a varstei pe care o are, chiar dacă a sosit in vestiarul echipei campioane abia iarna trecuta

Nu va fi pentru prima dată cand Lucian Sanmartean va avea această onoare la Steaua. În aprilie, el a purtat banderola de capitan la meciul cu ACS Poli Timisoara (scor 0-0), cand Pintilii a absentat din primul 11. La finalul meciului, Sanmartean a declarat cu privire la postura in care fusese: A fost un moment frumos să port banderola. S-a vorbit mult pe tema cine va fi capitan la Steaua si cred că s-a dorit să se ia presiunea de pe umerii lui Chipciu. Alex Chipciu e vazut favorit să fie capitanul Stelei de catre managerul Mihai Stoica.

sursa: prosport.ro

Virgil23.06.2014 18:23

Pirvulescu a deschis scorul in min 16.

Elvetienii egaleaza in min 65 prin Muharemi si trec la conducere peste cateva minute prin golul lui Magnetti.

Echipa de start a Stelei: Nită - Rapa Szukala, Tosca, Latovlevici (cpt) - Gradinaru, Neagu, Pirvulescu - Valceanu, Iancu, Stanciu.

Rezerve: Arlauskis, Cojocaru, Chipciu, Filip, Tanase, Matei, Pham-Huy, Keseru, Tarnovan, Radut Varela, Popa.

In repriza a doua echipa Stelei a fost urmatoarea: Niță - Matei, Rapa Varela, Tosca - Chipciu, Radut Tanase(cpt) - Ad. Popa, Keseru, Tarnovan.

In min 65 in locul lui Nita a aparat Cojocaru.

Empyro23.06.2014 19:30

Hi-ha ! si am reusit sa pierdem inca de la "debut" in fata unui adversar modest.

xray24.06.2014 03:43

Stie cineva de ce nu s-a mai televizat? Era anuntat pe TVR1 si DigiSport, dar ...

Am inteles ca Nita a luat gol de la 25 m si ca Iancu s-a miscat bine.

Din formulele de echipa pare un talmes balmes, dar sper util antrenorului pentru ca de asta sunt meciuri de pregatire. Bine ca merge pe ideea de a rula tot lotul si e de salutat prezenta "pustilor".

Statistici Steaua - FC Chiasso (onlinesport.ro)

4-3 suturi pe poarta

6-2 suturi pe langa poarta

5-3 cornere

choli24.06.2014 04:26

cine e Pham-Huy?!?!?!?!

xray24.06.2014 04:44
cine e Pham-Huy?!?!?!?!

Florentin Pham Huy Tien (17 ani) s-a transferat la Steaua de la Juventus Bucuresti.

Numele de origine asiatica provine de la tatal sau, un vietnamez care de foarte multi ani e stabilit in Romania si s-a casatorit cu o romanca(mama lui Florentin).

Joaca pe postul de fundaș stanga. L-a avut Galca la nationala U17. El l-a adus.

Virgil24.06.2014 05:52

Nu conteaza ca am pierdut primul meci. In fapt au fost rulati toti jucatorii din lot si s-a jucat intr-o alta formula de asezare in teren.

Nu-mi fac probleme fiindca stiu ca la Steaua se afla un nucleu valoros de jucatori, care impreuna cu noul lor antrenor, vor ajunge in cele din urma la un consens care ii va duce acolo unde dorim cu totii. In grupele Champions League si la un nou titlu de campioana.

Cum ziceam, nu-mi fac probleme pentru ca asa cum scria Anton Pann in cartea sa de proverbe romanesti, Omul care este harnic totdeauna are praznic.

Korado24.06.2014 09:10

Daca imi amintesc bine si cu Reghe am inceput mai prost sezonul,am fost infranti chiar la Bucuresti de Spartak Tarnava...sper sa fie la fel.

Virgil24.06.2014 10:18
cine e Pham-Huy?!?!?!?!

Pentru Pham Huy s-a deschis un topic in sectiunea Lotul Stelei:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=36395

France9824.06.2014 10:58

De ce nu s-a mai transmis meciul de cei de la Digi?

Urmatorul meci cu Lugano oare va fi transmis?