FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jucatorul Sezonului 2013/2014

France9824.05.2014 16:32

Care a fost din punctul vostru de vedere cel mai bun jucator al nostru in acest sezon?

Se accepta un top3.

1. Latovlevici

2. Tatarusanu

3. Piovaccari

In general iau ochii jucatorii de atac, dar faptul ca nu prea avem ce alege din atac ar putea fi o prima problema pt sezonul viitor.

Piovaccari cred ca daca juca si in retur ceva mai constant avea mari sanse sa ajunga pe 2 sau chiar pe 1 in clasamentul meu. Sunt un fan inrait al lui. Sa nu uitam ca si in tur in destule meciuri el juca o repriza, Kapetanos una.

Virgil24.05.2014 16:41

Toti au ajutat echipa. Daca o luam dupa numarul de goluri inscrise, Piovaccari e jucatorul sezonului. Daca o luam dupa suturile parate, Tatarusanu e nr 1. Dupa calitatea paselor il aleg pe Sanmartean.

Dupa eforturile depuse, intreaga echipa.

Steaua a fost o echipa valoroasa si omogena, diferentele intre titulari fiind minime.

ADRIAN080825.05.2014 12:04

1. Piovaccari a fost determinant in meciurile cu Legia

2. Tatarusanu a adus siguranta acolo in spatele fundasilor ( desi a gresit la inceput)

3. Szukala a fost o constanta in aparare alaturi de Chiriches si Gardos si Varela .

xray25.05.2014 21:10

Revelatia sezonului: Varela

Constanta si polivalenta: Prepelita

Crestere spectaculoasa: Gardos si Stanciu

Siguranta echipei: Tatarusanu

Motorul echipei: Bourceanu si apoi Sanmartean

Revenire spectaculoasa, joc si eficienta: Popa(7 goluri) si Chipciu(6 goluri)

Eficienta maxima: Keseru 8 goluri in 710 minute (1 gol la 89 minute, peste Piovaccari)

Cel mai bun tanar al sezonului: Stanciu

Transferul sezonului: Varela si Sanmartean

Cel mai bun fundas - "atacant" : Varela si Szukala (cate 4 goluri)

Deceptia sezonului: Gabi Matei si Mihai Radut

Petarda sezonului: Bratu

"The best of season": Steaua si Tatarusanu

Azzido26.05.2014 03:31

Cel mai bun jucator al sezonului: oscilez intre Latovlevici si Tatarusanu.

Empyro29.05.2014 00:38

Jucatorul sezonului : Lucian Sinmartean.

Revelatiile returului : Keseru si Al. Chipciu

Revelatiile turului : Nicusor Stanciu si Lucian FIlip

choli29.05.2014 02:19

jucatorul sezonului Pintili

contributii importante: Tot lotul (mai putin Tanase)

Doar Steaua29.05.2014 15:23
Care a fost din punctul vostru de vedere cel mai bun jucator al nostru in acest sezon?

Se accepta un top3.

1. Latovlevici

2. Tatarusanu

3. Piovaccari

In general iau ochii jucatorii de atac, dar faptul ca nu prea avem ce alege din atac ar putea fi o prima problema pt sezonul viitor.

Piovaccari cred ca daca juca si in retur ceva mai constant avea mari sanse sa ajunga pe 2 sau chiar pe 1 in clasamentul meu. Sunt un fan inrait al lui. Sa nu uitam ca si in tur in destule meciuri el juca o repriza, Kapetanos una.

Piovaccari

Alexandru H.29.05.2014 18:16

Mai, eu inteleg ca opinia e gratis si e buna, indiferent de circumstante, dar Latovlevici? :mellow: Omul a fost una din petardele echipei anul asta dar vad ca e nominalizat la titlul de Jucatorul Anului.

Fata de sezonul trecut se observa cateva lucruri:

a) Nu mai avem jucatori care sa iasa in evidenta fara controverse. Top 3 last year era simplu: Rusescu, Chiriches, Bourceanu, cu Chipciu in ceafa lor. Anul asta mi-ar fi tare greu sa fac un astfel de clasament.

b) Niciun jucator nu s-a bucurat de o perioada completa de evolutii bune. Popa a inceput ca o petarda si a terminat ok, Chipciu a avut accidentarea, Sanmartean a ajuns tarziu, tinerii Stanciu si Iancu nu au prea confirmat, Bourceanu a avut un tur dezamagitor, Pintilii a fost oscilant, Piovaccari a dat goluri dar fara mari contributii in rest.

c) Inclin sa-i nominalizez pe cei din aparare ca fiind cei mai lucizi (cu exceptia lui Lato, desigur), adica Tatarusanu, Gardos si Szukala, cu un plus mare pentru Varela. Am fost mai solizi pe linia de fund...

Joga Bonito29.05.2014 19:59

Pe partea lui Lato era bulevard in aparare.

Tatarusanu a jucat cel mai bine si merita titlul de jucatorul anului. Pe locul 2 Pintilii. Pe 3 Varela.

chester12330.05.2014 11:24

1. Tatarusanu

2. Apararea, fara Lato. Varela/Gardos/Szukala

Am fost slabuti in atac, totusi.

pcsbb31.05.2014 03:52

Pentru titlul intern am putea alege un jucator, zic eu, Chipciu, desi a jucat cam putin.