Cred ca am mai spus-o pe aici. Din pacate la noi cu penaltyu-rile a fost o problema clara anul asta. Avem ratate vreo 3-4 (bourceanu parca in supercupa, lato cu cainii, stanciu o data la chiajna si o data cu FC Brasov).
total nepermis sa ratezi atatea intr-un singur sezon. plus ca imi aduc aminte de unul dat de stanciu la corona Brasov in deplsare unde cu mult noroc a fost gol.
Impardonabil asa ceva la o echipa de talia Stelei.
In al 2lea rand s-a vazut foarte, foarte mult absenta lui Gardos. ne-a dat tot sistemul peste cap, desi aici a gresit si Reghe nu stiu cum naiba a putut sa il bage pe Georgievski (care nu cred ca are 5 meciuri bune in tot sezonul 2013/2014 - ba chiar in anul 2014 nu stiu daca are 5 meciuri per total). Rapa mereu a fost decent pe faza defensiva si mediocru in atac. Dar per total un jucator mult mai in forma decat macedoneanul.
Eu am mai spus pe aici, nu ma incanta cum joaca echipa fara varf de careu pe teren. Si am observat ca Piovaccari se intelege(a) foarte bine cu Keseru. Eu cred ca s-a vazut clar intrarea lui Federico.
Despre executantii de la 11m eu m-as fi asteptat sa bata Lato, nu Varela. Chipciu si Tanase mereu s-au ferit sa bata 11m (Tanase parca a mai batut in trecut pana a avut si el o serie de 1 sau 2 la rand ratate). Si anul trecut in cupa aduceti-va aminte ca fix ei 2 au ratat la Chiajna (sper sa nu incurc).
Dar asta e, atat s-a putut. Echipa mi-a placut mult cat efort a depus dupa eliminare nu e nimic de reprosat.
Atmosfera incredibila,ma uit acum la reluarea meciului si la TV nici 30% nu se aude cum se auzea pe stadion. Tribuna2, inelele superioare parca au cantat mai mult ca oricand. Pierdem mult ca nu avem mereu Sud + Nord ![]()
Am fost la aproape toate meciurile importante din sezonul asta, cred ca la meciul asta a fost atmosfera cea mai frumoasa.