FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Felipe Nebunu'

armanovici14.05.2006 17:22

Iulian Filipescu este eroul echipei sale, dupã ce a marcat în al treilea minut al prelungirilor golul victoriei în partida cu FC Basel, scor 2-1, prin care "albii" au devenit campioni.

Pentru fundașul în vârstã de 32 de ani este primul gol în acest campionat, dar și cel mai important, în 30 de partide disputate pentru echipa la care s-a transferat la începutul anului 2004. FC Zürich avea nevoie de un succes pe terenul fostei campioane pentru a obține titlul, distanța dintre cele douã echipe înaintea meciului fiind de trei puncte. În fața a 42.500 de spectatori, oaspeții au deschis scorul prin Keita, dar s-au vãzut egalați prin punctul marcat de croatul Mladen Petric. Când toatã lumea se pregãtea sã desfacã șampania, Filipescu a înscris, aducând al zecelea titlu în curtea lui FC Zürich, dupã 25 de ani de așteptare. În Zürich, sãrbãtoarea a ținut pânã în zori, berãriile fiind deschise toatã noaptea. Cu siguranțã existã și o persoanã tristã în aceastã zi. Mihai Tararache a pãrãsit în iarnã pe FC Zürich, transferându-se în Germania, la Duisburg. Clubul sãu a încheiat 1.Bundesliga pe ultimul loc, de la anul mijlocașul român urmând a juca în a doua divizie.

Sursa PSP.

Ati vazut la televizor imaginile cu Felipe casapind suporteri de-a lui Basel?

Cum l-a calcat pe cap pe unul din ei :twisted: :twisted: :twisted:

radooku_steaua15.05.2006 09:06

eu n-am vazut imaginile :( daca se poate sa le bagati si voi pe site ar fi perfect

Alex1415.05.2006 09:59
spre_2415.05.2006 19:57

lol ce picioare in dintzi ia tras...asta e se mai intampla... :)):D a fost dezastru acolo...la un moment dat nici nu se mai stia cn cu cn si cn pe cn.se bteau toti..aruncau cu divertse...:)) penibil :|

DTP-Ludacris15.05.2006 20:24

:lol: ..FUNNY ...

Dan_BKL15.05.2006 20:53

Bravo Felipe!(cu toate ca am pierdut la pariuri) :evil:

A fost nebunie la Basel dupa meci.Nimeni nu se astepta ca Zurich sa le fure titlul in minuntul 93.

Ionutdal15.05.2006 22:25

Frumos , dar imi este teama ca pt acest gest sa nu il suspende ... dar oricum acolo nu este Liga lui Mitica , daca facea asa un jucator de la Steaua il suspendau cel putin 1 an .

Dj15.05.2006 22:32

chiar k "nebunu" .. ce s-a dus el sa se bata cu suporterii.. pff.. e viteaz... sa vezi suspendare ce`i da :))

antonika16.05.2006 06:09

super tare Filipescu..... ala nu scapa viu de acolo daka eram in locu lu Filipescu... :twisted: :twisted:

***alex***16.05.2006 07:36

Mi-a placut de suporterul acela care fugea cu torta dupa Filipescu sa-i dea in cap :lol: