Sunt incantat sa aflu ca se pune in discutie acest aspect.Eu de exemplu intru zilnic pe site de la infiintarea za pana aztazi insa principalul motiv pentru care nu las comentarii il reprezinta calitatea scazuta a materialelor si a comentariilor care le urmeaza.
Ma bucur ca in ultima vreme s-au pus mai multe articole si mai putine stiri copy/paste de prin gazete pentru ca sufletul siteului nostru a fost si va fi articolul scris de useri.
Au disparut dintre noi useri ca Lari,Pice of Mind,Il Soldatino,SSK,Le reseau pansant,Danimarcu,Bodanel,Fane,Axl,Ion,Gica Chioru,Andiro,AndiQ,Adrian...si multi alti oameni care desi poate aveau un temperament mai vulcanic produceau totusi articole si comentarii de stateam pana tarziu in noapte sa le parcurg.Nu stiu cand am vazut ultimul articol la care s-a comentat pe doua pagini.
Imi e tare dor sa mai citesc un articol scris de Lari,Pice of Mind,Il Soldatino sau Le reseau pansant oameni mai talentati ca multi gazetari din presa noastra.
Nu stiu ce se poate face in prezent dar la fel ca in orice comunitate elitele trag in sus multimea iar daca nu ai modele in jurul carora sa se stranga cei multi nu vei obtine progres.Poate ca astfel de dezbateri ne vor lamuri despre situatia prezenta si ce trebuie facut de azi inainte.