FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua ,,sus rasare"...

steauaBH19.10.2004 12:49

Steaua nu mai este echipa cu care ne invatzasem candva, desi are un lot destul de valoros nu mai pune probleme,in meci, niciunei echipe, se joaca la intamplare, pe angajamente lungi, doar haos! Parerea mea este ca e vina lui Gigi, e f.entuziasmat in perioada aceasta din cauza campaniei sale electorale, care de fapt nu e altceva decat o ,,mocirla'' si de altfel 100% un caz pierdut.

E pacat, faptul ca jucatorii nu arata nimic, nu joaca la capacitatea lor normala, se rezuma la un joc care nu place ochiului suporterului de rand.

De ce a fost dat afara Piturca, tocmai cand jocul, cand jocul mergea f.bine, aveau un joc legat, un f.bun joc combinativ de pase...cine e Zenga, care inainte sa vina in Romania a fost demis de la o echipa de Liga inferioara din Italia, tocmai din prisma rezultatelor mediocre...si ce sa mai zic, ca oricum nu se va interveni in acest sens!!!...Florin, Oradea. :cry:

raducelbun21.10.2004 10:20

Sunt de acord cu tine pana cand vine vorba de Piturca. Eu cred ca el este principalul vinovat. Patru ani a avut totul la dispozitie. Bani si putere de decizie. Ce a rezultat stim cu totii. O echipa de "ponei" care se multumeste sa se bata an de an la titlu' si atat. Nu sunt de acord cu tine cand spui ca jocul incepea sa mearga bine. Si in primavara, ca si acum, cine vrea cu adevarat sa incurce Steaua reuseste.

Pentru a reusi mai mult decat in anii precedenti, lotul Stelei va trebui remaniat. Avem doar 6-7 fotbalisti in rest doar jucatori de fotbal. Asta-i adevarul.

Numai de bine!