FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

ACELEASI BILETE!!

MOBY-DIK19.10.2004 06:02

INTR-ADEVAR CONSIDER CA DESI ESTE UN MECI FOARTE IMPORTANT PT ECHIPA NOASTRA,PRETUL ACESTOR BILETE ESTE FOARTE MARE.POATE ASTA ESTE DECAT PAREREA MEA INSA NU CRED CA VA FI STADIONUL PLIN LA ACEST MECI ASA CUM VREA CONDUCEREA SI CUM DE ALTFEL V REM TOTI.POATE IMI RASPUNDE CINEVA DE CE ESTE ASA RIDICAT PRETUL LA ACESTE BILETE?SAU DACA POATE FACE CINEVA CEVA PT MICSORAREA PRETULUI PE CAT ESTE POSIBIL.MULTUMESC .

Alexandru2320.10.2004 08:03

Si ma rog cat ai vrea sa fie pretul la bilete? Gratis? Aici se vede cine este suporter adevarat si da banu ca sa vada Steaua. Si ce reprezinta 250.000? 6 pachete de Kent , o intrare in discoteca si 3 beri.Eu cel putin de o saptamana am banii si i-am pus deoparte si ieri la ora 1 eram la stadion si imi luam belet. Sa mu ne mai vaicarim de preturi ca nu sunt exorbitante. In final FORZA Steaua si totzi stelisti la meci.

MOBY-DIK20.10.2004 11:35

DUPA CUM AM ZIS SI IN TITLU,AI SI TU PUTINA DREPTATE,INTR-O OARECARE MASURA.

DACA STAM SA PRIVIM,SAU SA NE AMINTIM UNELE AFIRMATII ALE LUI Ciobanul"VOI MICSORA PRETUL BILETELOR PT CA VREAU CA TOATA LUMEA SI TOTI STELISTI ADEVARATI SA VADA MECIURILE Stelei"SI COMPARAND PRETUL ACESTOR BILETE,SE OBSERVA CA NU MAI AI DREPTATE.

SAU SA NE UITAM SI LA ALTE PRETURILE ALTOR CLUBURI:VOM OBSERVA CA PRETURILE NOASTRE SUNT CELE MAI PIPERATE.

SAU INCA CEVA,DACA BUGETUL TAU DE CHELTUIALA(BANII DE BUZUNAR)SE INVARTE IN JURUL SUMEI DE 500.000LEIZI INSEAMNA CA SCUZA-MA INTR-ADEVAR LA TINE 250.000 ESTE O NIMICA TOATA.POATE INCERCI SA MA CONVINGI SI PE MINE,SAU SA ADUCI ARGUMENTE IN FAVOAREA SPUSELOR TALE.ASTEPT.SALUT

MOBY-DIK20.10.2004 11:38

DUPA CUM AM ZIS SI IN TITLU,AI SI TU PUTINA DREPTATE,INTR-O OARECARE MASURA.

DACA STAM SA PRIVIM,SAU SA NE AMINTIM UNELE AFIRMATII ALE LUI Ciobanul"VOI MICSORA PRETUL BILETELOR PT CA VREAU CA TOATA LUMEA SI TOTI STELISTI ADEVARATI SA VADA MECIURILE Stelei"SI COMPARAND PRETUL ACESTOR BILETE,SE OBSERVA CA NU MAI AI DREPTATE.

SAU SA NE UITAM SI LA ALTE PRETURILE ALTOR CLUBURI:VOM OBSERVA CA PRETURILE NOASTRE SUNT CELE MAI PIPERATE.

SAU INCA CEVA,DACA BUGETUL TAU DE CHELTUIALA(BANII DE BUZUNAR)SE INVARTE IN JURUL SUMEI DE 500.000LEIZI INSEAMNA CA SCUZA-MA INTR-ADEVAR LA TINE 250.000 ESTE O NIMICA TOATA.POATE INCERCI SA MA CONVINGI SI PE MINE,SAU SA ADUCI ARGUMENTE IN FAVOAREA SPUSELOR TALE.ASTEPT.SALUT

gone20.10.2004 13:52

Nu stiu ce te plangi atat. Pretul biletelor e normal pt Cupa UEFA. Cum zicea si Alexandru, putea sa strangi bani pt meci. Adevaratii stelisti nu sunt cei care vin cand e gratis sau aproape gratis.

Alexandru2320.10.2004 15:22

Draga Moby-Dik nu vreau sa vorbesc despre situatzia mea materiala pentru ca e una cam nasola. iti dau un exemplu de preturi la bilete la Inter Milano in Liga. Incep de la 18 euro si ajung la 300 euro deci pentru toate buzunarele. Ca si la noi ai mai putini bani te duci la peluza ai ceva mai multzi intri la tribune. iti mai zic ceva am fost cam la toate meciurile de acasa si am obsevat ceva( eu stau numai la tribuna 2) la meciurile cu intrare moca ma calcam in picioare cu totzi taranii si mai intalneam si tzigani. La meciul cu TSKA parca a fost altceva(era pretul cam mare pt ei) ceva mai civilizat. Sper ca la meciul cu standard si vina lume normala adica fara tarani si mai ales tzigani. Din aceasta cauza sunt adeptul unui pret mai ridicat in limita bunului simt. Noroc si ne vedem la meci. FORZA Steaua

gone20.10.2004 15:54

Pai si in peluza cand e moca vin tot felu de tarani care nu au ce face acasa. Dar cand e cu intrare, macar 30 de mii nu mai vin. De ce oare?

George Stan20.10.2004 17:15

Nu e o regula. La meciul cu Galati(peluza=30k), am suportat o intreaga prima repriza niste taranoi din spatele meu care tot timpul scoteau sunete animalice, imbinate cu Dorinel lasa-ne ba moshule, Zenga du-te ba-n... si alte asemenea, efectiv mi-au spart urechile. Banuiesc ca cunoasteti genul. La pauza le-am spus celor cu are eram ca cel mai mult de la repriza a doua imi doresc sa plece idiotii din spatele nostru, ceea ce s-a si intamplat din fericire.

serban2320.10.2004 21:13

Voi aveti impresia ca Steaua e numai pt romani get beget cu bani , civilizati ,culti ,inteligenti, etc.

Pai daca ar fi asa am avea 100 de suporteri.

Parerea mea este ca Steaua e a tuturor si indiferent de cat de prosti sau tarani sau tigani sau saraci ar fi au dreptul sa vada si ei meciuri in grupele UEFA.

Asa ca si eu sunt de parere ca pretul este un pic cam mare.

P.S.: Pt mine pretul nu a fost o problema si nu sunt nici taran, nici tigan, nici prost, etc.

gone20.10.2004 21:27

Ce deranjeaza e atitudinea de tarani a unora care vin in peluza doar pt a injura.

serban2320.10.2004 21:33

Asta e .Daca ar fi toti oamenii "frumosi si destepti"

ce bine ar fi.

George Stan20.10.2004 21:42

Bineinteles ca la acea atitudine m-am referit cand am spus "taranoi", nu am nimic impotriva oamenilor de la tara, de ce as avea?