va rog frumos sa puneti niste poze din fatza cu jucatorii Stelei va rog mult , deoarece vreau sa le fac fetele intr-un joc de fotbal
Multumesc
va rog frumos sa puneti niste poze din fatza cu jucatorii Stelei va rog mult , deoarece vreau sa le fac fetele intr-un joc de fotbal
Multumesc
Pozele din fata ale jucatorilor le gasesti pe www.steauafc.ro
Intri in site,dai click pe "Echipa",apoi pe "Seniori" si in sfarsit pe numele fiecarui jucator in parte. :wink:
alea sunt alb negru :cry: iar cand le fac fetele se vad nasol chiar daca totusi le fac sa fie de o culoare normala ... ceva color daca aveti ![]()
cauta si tu pe google ca gasesti poze destule cu jucatorii Stelei...
Cum a zis si red19... Traiasca Gooogle-ul! :twisted:

ms ... cautati voi pe google si daca gasiti puneti aici ![]()
daca pana la urma iti reuseste jocul ala il vreau si eu.
@axl22
Ceva de genu exista,e un patch cu fetele a vreo 5 jucatori ai Stelei pentru jocul PES 5
daca as sti ce inseamna pes5 asta probabil ca as incerca sa fac rost de el.
Pai PES 5 sau Pro Evolution Soccer 5 este rivalul pe piata a lui FIFA :lol:
Din punctul meu de vedere este un joc foarte reusit...
aha, il recunosc, l-am jucat odata dar avea sonorul decalat cu vreo 5 secunde asa ca m-am enervat si am renuntat. si e facut de americani(nu stiu si daca fifa tot de ei e facut) si are un tutorial super naspa. merci de explicatie.
http://pescomplete.com/ un site din care fanii jocului pes5 pot downloada divizia a
dar totusi m-ai aveti poze ??
PES 5 e produs de o firma japoneza, Konami, cu reprezentante in toata lumea, inclusiv in USA, iar Fifa Soccer e realizat de Ea Sports, firma americana.Din pacate pentru japonezi, desi jocul rol pare mai realist nu au reusit sa obtina licentele pentru crearea echipamentelor si chipurilor jucatorilor decat pentru Italia.
am eu pozele cu toti jucatorii , sunt din fata si mari pozele daca te mai intereseaza spune si o sa le pun cand ajung acasa...
da punele aici sau da add la cs_murazor