FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA – CAMPIOANA SUFLETULUI MEU.

al_led18.10.2004 20:58
De mic tata ma duce pe Ghencea si de cand ma stiu tin cu Steaua. Toti din familia mea sunt stelisti si suntem in jur de 40. Am 24 de ani si o cariera profesionala de success' date=' facand parte din acea clasa mijlocie, care cam lipseste in Romania.Cand am urcat prima data pe stadionul Ghencea era sa mi se opreasca inima de emotii. Ii vazusem pe eroii mei la televizor. Idolul meu era [color:red']LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] unul dintre primele cuvinte pe care le-am invatat cand eram mic. Tricoul cu Laca mi-a ramas mic insa el a ramas mereu in sufletul meu. Nimic nu ma intristeaza mai mult decat un esec al Stelei insa nu sunt tipul fanatic care sa faca o drama dintr-un esec. Avem o echipa mare dar oricine are probleme. Am avut o mare bucurie asta-seara cand Mirel a declarat la TV ca se simte foarte bine; inebunisem dupa stirea din Gazeta Sporturilor.

Vine meciul cu Standard Liege de joi. Voi fi in Ghencea; cred ca si chilotii ii voi avea ros-albastrii. [/color]Stelistii din toata tara venitii in Ghencea sa bagam spaima in belgieni, sa nu uite de Steaua. Fiti alaturi de echipa si de Becali.

CINE SARE …..Armata ULTRA !![/color]

George Stan18.10.2004 21:32

Foarte frumos ce spui insa daca mai postezi odata in stilul asta (cu quote) am sa-ti sterg mesajele si o sa-mi para rau.