FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carcotasii

I.N.Money10.05.2006 20:17

A inceput de la o gluma,ne-am amuzat toti la fiecare emisiune a lor cand Huidu si Gainusa ne incantau cu glumele lor pe seama patronului nostru

Insa din aceasta primavara totul a luat-o practic razna,am vazut tricouri ale lor cu "jos Pipera" , ba am vazut glume pe seama lui Meme, a jucatorilor nostri,iar la fiecare emisiune Steaua este batjocorita...

Baieti sunteti amuzanti,va apreciem,dar ajunge,multe galerii se inspira din glumele voastre,dimineata pe Kiss FM avem acelasi scenariu.

Prin faptul ca va legati de JJ,de Meme si de mai stiu eu cine ,atacati Steaua !!! E timpul sa incercati sa va potoliti.

Motanu D10.05.2006 20:24

Cand semeni vant culegi furtuna. Nu e vorba de antistelism ci de un patron care a stricat imaginea echipei.

Si asta nu e decat incaputul !

horse3710.05.2006 20:45

ce sa le faci? intotdeauna baietii lucreaza cu materialul adversarului. cum ggb face ce stie el mai "bine", la ce sa te astepti!? o sa luam, de la astia doi, la moldamine si polidine de o sa ne iasa pe nas.

brav010.05.2006 20:46

faptu ca fac caterinca de patronu nostru este una... cu greu te poti abtine din cand in cand sa faci misto de el. DAR in saptamana de dupa ratarea calificarii au facut niste glume pe seama Stelei. Steaua NU ESTE Becali! au intrecut de mult masura. NU este prima data cand misto de echipa. Ei nici nu ar trebui sa vorbeasca despre fotbal pt ca ei sunt egal cu 0. NU au nici o taina in sportu asta. S-or crede ei ce s-or crede mari destepti dar toata emisiunea lor e regizata.

Una peste alta au intrecut de mult masura. Pot sa faca misto de patron oricand dar sa nu pronunte numele Steaua in glumele lor de copii savanti pt ca nu stiu ce inseamna o echipa de fotbal si ce inseamna suporterii.

Mirel_Radoi11.05.2006 07:53

haideti mah...doar sunt carcotasi...

in privinta lui Jiji au dreptate...voi nu ati vazut ca de toti se iau.si de aia de la stiri...saraci lipici

***alex***11.05.2006 08:03

Asta le este meseria sa faca glume pe seama altilor, si cum Gigi apare in fiecare zi la TV, nu este greu sa gaseasca un motiv pentru a face misto de el. Oricum Huidu e capul rautatilor, Gainusa e stelist si nu e asa rautacios. :D

Oricum au o emisiune tare si imi place de ei.

iancu dragosh11.05.2006 13:35

Principala proiblema a carcotasilor este ca emisiunea a scazut foarte mult in valoare. S-au inmultit dansurile, mistourile de 2 lei pe seama gafelor de televiziune si a rromilor, iar jumatate din emisiunea ar trebui sa se numeasca anti-Gigi Becali show. Pnetru cei care-i urmareau mai de mult se poate observa diminuarea pana la disparitie a satirei politice si sociale, concept de la care a plecat aceasta emisiune.

IONUTZ-CIPRIAN14.05.2006 07:21

:evil: >>>Mie imi face placere sa ma uit la ei dar cateodata mai sar si calul, asta in privinta lui Gigi,dar fac HAZ DE NECAZ,ne arata ca toti oamenii pot face greseli pot fi ei staruri sau presedinti!!>>> :twisted:

dianna14.05.2006 10:01

Este mare dif intre Cronica Carcotasilor de la inceput si cea de acum.Nu mai au haz,nu mai au aceeasi priza la public.F rar mai vad cateva secvente miercurea la prima,iar cea de la radio mi se pare o prostie.Au adus un personaj nou care-l imita pe Becali si asa isi fac toata emisiunea zilnic.Aceleasi glume rasuflate...inteleg sa te iei de Becali,avand in vedere ca face mai mereu cate o boacana,dar nu in fiecare zi ca deja devii penibil.

Un lucru care m-a enervat fff tare la ei s-a intamplat anul trecut dupa ce Steaua a eliminat Valencia.Toata presa a laudat performanta reusita de baieti,numai ei au continuat razboiul cu Becali.Daca de la Huidu ma asteptam,Gainusa nu are nicio scuza,avand in vedere ca se da stelist..si pana la urma nici Huidu,ca e pers publica si se crede mai destept decat Borcea.

Rusinica!..nu de alta,dar de la ei am invatat..trebuie sa tina si ei cont de parerea celorlalti

cannavaro14.05.2006 13:57

mai pe romaneste ei isi fac imagine de pe urma Stelei :)

_yang16.05.2006 23:21

Mai pe romaneste sunt 2 stelisti (asta n-o spune nimeni) care la fel ca noi toti au o parere (la care eu ader) ce trebuie respectata !

antonika17.05.2006 06:54

la inceput au fost haiosi... dar acum sunt doar enervanti

***alex***17.05.2006 07:58

Mai pe romaneste sunt 2 stelisti (asta n-o spune nimeni) care la fel ca noi toti au o parere (la care eu ader) ce trebuie respectata !

Huidu tine cu Universitatea Craiova! Doar Gainusa e fan Steaua!

redandblue17.05.2006 09:04

hai sa fim seriosi...circotasii totusi fac haz de necaz si nu sunt singurii...mie imi place emisiunea lor si ma uit cu placere la ea...

atita timp cit fac glume bune pe mine nu ma deranjeaza!

Virgil17.05.2006 09:16

Asta le e meseria.Mananca si ei o paine.Oricum,emisiunea lor si-a pierdut mult din farmec.Aceeasi "fasole" de miercuri de fiecare data.

Mai schimbati ceva mai flacai,ca vorba aia,te saturi si de cea mai frumoasa femeie. :idea:

FanSteaua4Life17.05.2006 10:07

Urasc emisiunea, nu pot sa o sufar, nu m-am uitat nici o data, urasc acest tip de emisiuni, daca astia din occident fac o emisiune hop si romanul sa faca la fel.Urasc mentalitatea asta...

IL_Diablo17.05.2006 11:21

Nu ma mai uitasem de mult la emisiune dar m-am uitat duminica. A fost bestial. Chiar am ras cu pofta. Asta e formatu emisiunii. Mi se pare stupid sa ne simtim atacati noi stelistii. Hmm... ne apuca mania persecutiei? Ieri il facem praf pe Mircea Lucescu, azi ne luam de carcotasi... cam exagerat. O luam pe urma frustratilor de rrapidisti care sunt singuri impotriva tuturor si care vad comploturi la orice pas? Doamne, sa faci legatura intre Steaua si carcotasi si sa te simti lezat... :? Plus, exista telecomanda.