Da' ce conditii ai la noi si ce conditii ai acolo? La noi daca gasesti 2-3 terenuri de fotbal si alea fara plasa la porti. Plus ca nici amicale nu ai cu cine juca la noi. Ce faci, joci cu FC Tusnad?!
@pytycrys
N-avem noi de unde sa stim ce se face si ce nu la antrenamentele Stelei. Prin presa apar vara de vara numa' tiki-taka tiki-taka si articole de indobitocire in masa a suporterilor si pasionatilor de fotbal (avem un exemplu pe forum). Mi-e greu sa cred ca un antrenor care a castigat atatea in cariera nu face o pregatire fizica buna.
Una e sa faci o pregatire fizica buna cat sa n-ai probleme,alta e sa faci o pregatire fizica caresa reprezinte un avantaj. Imi aduc aminte de perioada Forban,pai cate meciuri n-am castigat in ultimele minute si de cate ori nu reveneam in repriza a doua. Ca sa nu mai spun ca Steaua se urca pe adversari primele 15-20 de minute cand se juca pe Ghencea. Acum daca alearga 50 de metri nu mai au forta sa centreze peste primul aparator,asta e conditia fizica - nu faptul ca alearga descreierati ca Surdu si Banel in ultimul minut de joc.
Ca sa nu mai spun ca Munteanu si Petrescu sunt doi antrenori recunoscuti pentru accentul pe care il pun asupra pregatirii fizice. Va spun ca n-au avut vreun manual secret cand au devenit campioni,au impus mentalitate,pregatire fizica si disciplina. La Steaua actuala toate lipsesc cu desavarsire,au numai fite de cumparaturi in Austria si private parties in Bamboo . LOL hai sa mergem in Austria la alte temperaturi,pe terenuri cu iarba de prima mana ca sa revenim in campionat si sa jucam in cu totul alte conditii de temperatura si pe terenuri unde abia daca rasare firul de iarba.