@blindica da, ne intereseaza. Din ce am citit eu, Poli n-a primit licienta din cauza datoriilor la stat si catre benfica.
Datorii la stat are si Steaua.. destule.
@blindica da, ne intereseaza. Din ce am citit eu, Poli n-a primit licienta din cauza datoriilor la stat si catre benfica.
Datorii la stat are si Steaua.. destule.
Nu pot sa nu ma bucur de ce se intampla la cimisoara.
Serie C! Serie C!
P.S. la Steaua nu este nevoie de nicio achizitie pentru a lua campionatul, ci doar de 3 plecari...Guie, Nicolita si Surdu.
Asta ca nu avem nevoie de Sepsi, ca il avem pe Latovlevici e chiar comica.De unde si pana unde ajunge Lato la nivelul lui Sepsi?
Mai comic esti tu
Ce te face sa crezi ca e mai bun Sepsi ca Latovlevici ? Faptul ca a jucat la Benfica sau Racing Santander ? Daca era bun , ramanea acolo.
Schimba porcu' numele societatii si scapa, stati linistiti ![]()
ce mizerie...
mie imi pare rau ca rezultatele se stabilesc la comisii.
Mie unul Pantilimon mi-ar face cu ochiul.
Gheilor! ![]()
Cimisoara ajunge acolo unde ii e locul,la fel si blatistii de la Bistrita...
Cum sa te cheme Duru si sa ai o fata care cere pumni? ![]()
La judet ii vreau pe Timisoara si pe Bourceanu la Steaua.
Sa-l luam pe Alexa,cica e stelist de mic.
Iancu purta de grija altora,mai bine isi vedea paiul din ochiul sau,decat sa stea toata ziua pe la televizor.
Deci Bragadiru e in C,Poli Timisoara la locale(in Bucuresti).
Asteptam urmatoarea fuziune.
Sepsi si Bourceanu ar fi cele mai bune transferuri facute de Steaua in ultimii 2 ani daca ar ajunge in Ghencea ;x
Poli aek rocar bragadiru inapoi in liga3, incredibil ce decizie, dar m-a bucurat foarte mult de Bistrita.
Si eu sunt bucuros ca am scapat de Gloria Bistrita ! In sfarsit ! Chiar imi parea rau la sfarsitul campionatului si-mi spuneam : ''bai,de ce *** se duc doar craiovenii,de-ar mai fi un loc si pentru Bistrita...'' si imi parea rau pentru Sportul. Eh,sa-i prinda si p-astia ''mai mari'' cu datorii,sa ne elibereze de toti ''investitorii''.
Sepsi nu mi se pare peste Latovlevici,dar Bourceanu sigur este peste Bicfalvi ![]()
Sepsi nu mi se pare peste Latovlevici,dar Bourceanu sigur este peste Bicfalvi![]()
Sunt de aceeasi parere ![]()
Sa speram ca aceeasi decizie o sa o primeasca si Steaua.
E dubios la Steaua. Datoriile sunt pe vechea societate, cea care detine si palmaresul. Si parca mai era si un proces cu statul pe tema asta. Si s-ar putea sa scape din cauza procesului, care o sa dureze ceva ani..
Respectivele datorii nu vor fi sterse. Deci tot vor trebui platite ![]()
Deci cu aceasta decizie, urmeaza ca in vara sa vina la Steaua loturile Timisoara, Craiova si mini-Bistrita ![]()
Pai da Maye. Dar becali vrea doar palmaresul, fara datorii. Statul nu vrea asta. Acum sa vedem daca vrea sa dea banii.
"Imnul inseamnă daruire, astfel zamislirea daruindu-se divinatiei, inseamnă vointa alegerii in cunostință ca o adiere venită de niciunde si de oriunde"
Am intrat si eu azi pe gsp sa vad o stire despre Nationala si cand colo ce gasesc, fraza asta care zice-se este pe pliantul informativ cu imnurile. A fost cineva sa isi cumpere bilet si poate sa confirme?
Daca ta boii de la FRF trebuie sa angajeze un traducator-interpret din romana in romana sa intelegem si noi astia care traim in Romania.
articolul e ala cu 3000 de bilete vandute pentru meciul Nationalei jucat in satra tiganeasca.
Pai Bogdane, daca statul si-ar face bine treaba, vrei palmares? Plateste datoriile !
Eu nu pricep ceva. Cum rahat noi ne platim taxele , iar altii nu? Cine greseste, sa plateasca. Indiferent ca e Steaua sau AFC Mosna.
A scris-o cumva Cornel Dinu?
Perfect! Inca o vara intreaga de dejectii in presa sportiva gen : "Goga inscrie 1613101301312 de mii de goluri intr-un sezon la Timisoara. Il vrei la Steaua?" Si dupa aia iar se excita unii ca promite Migi ca luam campionatul si Champions League. Parca e un vis urat care nu se mai termina... de cativa ani!
@Maye si eu sunt total de aceasi parere. Numai gigica nu vrea sa plateasca.
Va trebui sa plateasca intr-un final, Bogdane.
Altfel, nu concep. Cat de tarziu, cineva trebuie sa plateasca respectivele datorii.
Sincer iti spun, mi-as dori sa se plateasca si penalitati la respectivele sume.