Chiar daca e fan Universitatea Craiova, am numai respect pentru Serban Huidu.
Remember ?

Cronica Carcotasilor e de departe cea mai buna emisiune din Romania in momentul de fata
Kapetanos: "Gigi, pleaca din Ghencea!"
Uh, il idolatrizez! ![]()
"Anghelov pleaca liber, iar lui Kapetanos nu-i prelungim contractul" - e mesajul clar al lui Oierul. Peste capul lui Lacatus.
Kapetanos si Angleov nu pleaca pana nu isi primesc toti banii de la Steaua. "Daca nu mai are bani sa ne plateasca, Ciobanul poate sa plece!" a rabufnit Kapetanos la un radio din Grecia!
Kapetanos fost sunat sa renunte la jumatate din salariul sau de 240 de mii de euro!
"Sa iau 10 mii de euro pe luna?! Exclus. Mi se pare o suma ridicola pentru un club ca Steaua. In Grecia, cluburile de Liga a doua sau a treia platesc atat." - s-a enervat Kapetanos!
La fel si Anghelov.
"Normal era ca Lacatus sa imi spuna ca renunta la mine. Nu sa vad prin presa ce zice patronul. Oricum, nu ma intreseaza ce spune Ciobanul" se revolta Anghelov in Click!
"Ce, l-am obligat eu sa-mi dea banii astia? El mi-a propus contractul si eu l-am acceptat. Nu i-am cerut eu salariul asta!" mai spune Anghelov, care castiga in Ghencea peste 200 de mii de euro.
Ce frumos i-a ziso Kapetanos."Pe mine sa ma plateasca,eu raman,si daca nu are bani,sa plece el."
Bine ca raman amandoi!De remarcat ca cei mai buni jucatori sunt si cei care se revolta pe buna dreptate.MENTALITATE.Stancu,Kapetanos si Angelov.
Asteptam la fel si de la Geraldo.Si sa nu uitam de Dica.Respect penutru toti astia.
Mi-am adus aminte de una din vara trecuta sau acum doua veri parca .
Tatarusanu:"Imi bag p*** in patron,ca doar sunt in timpul liber.
Bine-ar fi sa ramana pana la urma cei doi,dar nu prea cred...
Oricum,in loc sa spuna Lacatus de cine are/n-are nevoie,tot Oierul e cel care face lotul,echipa...
Bine ca nu isi ia licenta de antrenor ![]()
Am "scapat" de Pantelis, de Anghelov, acum plecam de acasa de pe Ghencea, ciobi ne face pe zi ce trece sa ne pierdem putin cate putin din identitate. ![]()
O sa ajungem sa o vedem si pe masa lu Oierul in conducerea Stelei in cateva luni...
Cum puIa mea sa ii pui pe Lutu si Caramarin in conducerea Stelei ? Si cica se vrea performanta...
Daca ar veni si Gigel Coman... ![]()
Sau fisa lu Argaseala ![]()
La departamentu de securitate sa intre peste noi pe stadion...
Cica vine sTrica, in m***ii lui de cretin. Sper sa stea departe de Steaua!
Doar pe Lorena o primim ![]()
Adunatura de lepre.
Pe Tininho ala nu-l vrea Jiji?Sa-l puna la relatii externe!
Cum mai ziceam,mai ramane sa-l aducem si pe Gigel Coman...
Si cand ma gandesc ca o sa urmeze si Banel...
Doamne,ce-am ajuns...
Nimic nu stii ma, Tininho e sofer si portar.
Boloni a tinut sa ii dea o replica dura lui Lucescu: "Tampenia e greu de potolit!".
![]()
Urmeaza o noua serie de repatrieri:
Tiberiu Curt - responsabil cu tabela de marcaj
Daniel Balan - crainic
Vasilica Cristocea - instalator
Cristian Ciocoiu - responsabil cu trasarea liniilor de pe teren
Claudiu Raducanu - responsabil cu scrierea de discursuri
Elton - babysitter
Marius Croitoru - croitor, desigur
Laurentiu Dinita - vanzator
Pompiliu Stoica - director responsabil cu salubritatea
Valeriu Rachita - sef, divizia de securitate G.B.
Boris Keca - steward
Mihai Gurita - mecanic, responsabil cu repararea Maybachului personal, cu ranga bineinteles
Florentin Dumitru - copil de mingi
Martin Tudor - "portar" la intrarea in Complexul Sportiv Steaua
Daniel Oprita - mascota, costumat in Stelio
Np, scoatem de la pastrare banner-ul cu "MILF" . ![]()
Cocaina face minuni!Mutu se pare ca e out de la Fiorentina,dupa ce s-a certat cu toti p-acolo,pe la antrenament.Pentru cine credea ca se poate schimba! ![]()
Nimic nu stii ma, Tininho e sofer si portar.
Ah,nu stiam.Si imi faceam griji.Jiji are suflet mare! ![]()
Claudiu Raducanu - responsabil cu scrierea de discursuriElton - babysitter
Tari astea! ![]()
Np, scoatem de la pastrare banner-ul cu "MILF" .![]()
Lorenaaa !!! ![]()
Urmeaza o noua serie de repatrieri:
Tiberiu Curt - responsabil cu tabela de marcaj
Daniel Balan - crainic
Vasilica Cristocea - instalator
Cristian Ciocoiu - responsabil cu trasarea liniilor de pe teren
Claudiu Raducanu - responsabil cu scrierea de discursuri
Elton - babysitter
Marius Croitoru - croitor, desigur
Laurentiu Dinita - vanzator
Pompiliu Stoica - director responsabil cu salubritatea
Valeriu Rachita - sef, divizia de securitate G.B.
Boris Keca - steward
Mihai Gurita - mecanic, responsabil cu repararea Maybachului personal, cu ranga bineinteles
Martin Tudor - "portar" la intrarea in Complexul Sportiv Steaua
Daniel Oprita - mascota, costumat in Stelio
Nana Falemi - florar
lol, cum a fost asta cu falemi ![]()
Lorenaaa !!! ![]()
eu zic ca asta ar fi buna sa promoveze prezervative Steaua, vibratoare Steaua (te f*t de vezi stele verzi) etc... poate se gandesc astia la produse sexy shop
Eh nici in halul asta , dar nici mult nu mai avem.
Parca vad o promotie...
Pentru suporterii violenti , ca sa nu mai il injurati pe domnul George Oierul , va punem la dispozitie bate de baseball , bate telescopice , pumnale , nunceaguri si sabii , bineinteles toate cu insemnele clubului.
Tot ce va stii adversarul e ca a fost lovit de 23 titluri , 20 de cupe , 5 supercupe si o Cupa a Campionilor Europeni !
Va asteptam la magazinul nostru de la Stadionul Ghencea pentru mai multe informatii si cu o dorinta nebuna de bataie.
Lorenaaa !!!
eu zic ca asta ar fi buna sa promoveze prezervative Steaua, vibratoare Steaua (te f*t de vezi stele verzi) etc... poate se gandesc astia la produse sexy shop
Sa faca papusi gonflabile cu modelu ei.