FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1485486487488489689»
gio_stgloria01.08.2010 15:22

Dubla Eric , a ajuns la 4 goluri.

Maye01.08.2010 15:59
fulgerul bragadiru ia bataie la medias, e deja 2-0

la Sibiu

Daniel-Ionut01.08.2010 16:23

Da ce cauta ma Gaz Metan la Sibiu?

Vointa pe ce stadion joaca?

Roby9101.08.2010 16:31

Stadionu` gazului e in renovare.

Vointa cred ca joaca pe stadionul cu acelasi nume,tot in Sibiu. Nu sunt sigur.Maye,daca stii tu,confirma.

2-2 rezultat final . :(

Maye01.08.2010 16:44

Vor juca ambele pe acelasi stadion.

De ce esti trist bai Robi? Ca nu au castigat tiganii? :P

Roby9101.08.2010 17:08

Pai ce-au facut de is tigani ?

As fi vrut sa castige :P

Nu eram sigur daca joaca pe acelasi stadion fiindca stiu ca amicalu` dintre Vointa Sibiu si Ariesul Turda (6-0) s-a jucat pe Vointa .

Maye01.08.2010 17:22
Pai ce-au facut de is tigani ?

As fi vrut sa castige :P

N-au facut nimic, asa s-au nascut.

Nu eram sigur daca joaca pe acelasi stadion fiindca stiu ca amicalu` dintre Vointa Sibiu si Ariesul Turda (6-0) s-a jucat pe Vointa .

Se joaca tot pe asta, Vointa nu e de B.

gio_stgloria01.08.2010 18:37

cateii joaca fara emotii cu sportul , conduc 2-0. eu tot sper intr-o revenire a sportului.

razvan2801.08.2010 19:05

Va fi greu dar sa speram...

Oricum din doua corelatii simple reiese ceva: la inceputul meciului comentatorul a spus ca Selymes a jucat 3 ani la Dinamo si ca are o deosebita admiratie pentru javre si de asemenea Dinamo conduce pe sportul in minutul 25 cu 2-0....ceea ce rezulta un b_ _ t ..va las pe voi sa ghiciti :D

gio_stgloria01.08.2010 19:19

e 3-2 , hai ca se poate!

razvan2801.08.2010 19:28

Poate egaleaza Sportul sa vezi maine Bellagio si Bamboo pline de dinamovistii suparati :))

BAF-kimi01.08.2010 19:51
Va fi greu dar sa speram...

Oricum din doua corelatii simple reiese ceva: la inceputul meciului comentatorul a spus ca Selymes a jucat 3 ani la Dinamo si ca are o deosebita admiratie pentru javre si de asemenea Dinamo conduce pe sportul in minutul 25 cu 2-0....ceea ce rezulta un b_ _ t ..va las pe voi sa ghiciti :D

Lasa ma, ca si noi de cativa ani castigam meciuri cu valize si brichete. Altii nu au voie niste blaturi? :)

razvan2801.08.2010 19:59

Ba da...pizzerii cand fac pizza. In rest vreau fara blaturi :D

razvan2802.08.2010 09:23
Astristul02.08.2010 17:26

Oltenii au devastat vestiarul in Ghencea!

Jucatorii Universitatii Craiova si-au varsat nervii dupa golul anulat eronat in partida cu Steaua imediat dupa meci, lovind in toate felurile vestiarul din Ghencea. Ei au facut prapad in vestiar, folosind toata artileria din dotare: pumni si picioare.

Golul eronat anulat de asistentul Onicas si intorsatura pe care a luat-o partida din Ghencea i-a adus in pragul disperararii pe jucatorii lui Aurica Ticleanu.

In lipsa solutiilor, ei au devastat vestiarul din Ghencea. Martori oculari povestesc cum oltenii au lovit cu pumnii in pereti si au izbit sticlele de apa si energizantele.

"E adevarat, mai multi colegi de-ai mei erau fierti si aveau lacrimi in ochi. Îti dai seama cum ne-am simtit! De nervi, unii au mai dat cu piciorul intr-o sticla sau era sa daram-am peretii vestiarului cu pumnii", a confirmat Andrei Prepelita, in Libertatea.

In schimb, in vestiarul gazdelor a fost o adevarata fiesta. Stelistii au incasat 5.000 de euro prime in doar o saptamana, insa Prepelita le transmite ca nu au motive de bucurie.

"Vad ca adversarii se lauda si nu mai pot de bucurie. Sa ne mai lase! În locul lor m-as fi suit direct in autocar si m-as fi dus direct acasa, fara sa mai zic nimic. Stelistii sa taca si sa-si aminteasca modul in care ne-au batut", a comentat mijlocasul oltenilor.

Sursa: OnlineSport

razvan2802.08.2010 17:35

Sa nu isi faca griji Craiova ca o sa isi indeplineasca obiectivul lor maret...salvarea de la retrogradare :))

Cat despre ce au facut intr-un fel e normal , la nervi faci multe lucruri...

red&blue_boy02.08.2010 18:49

Mai dai incolo si pe craiovenii astia,sa isi vada si de celelalte meciuri...

razvan2802.08.2010 19:33

Sunt tristi ca nu ne-au batut.Vroiau si ei sa se laude cu o victorie sezonu asta :))

Astristul03.08.2010 11:19

O stire interesanta: http://bit.ly/9Yx27X

pcsbb03.08.2010 12:07

Jiji, marele voievod al Tarii Romanesti cu resedinta in palatul din Pipera, a declarat:"Este problema lor daca ma contesta. Ei au treaba cu Piturca si cu Ienei. Ei nu pot niciodata sa-mi interzica sa ma bucur. Fiecare cu familia lui. Eu fac ce vreau eu. Ma urc si pe acoperis, nu numai pe masina. Si ce daca a fost un comunicat civilizat? Ei tot imi poarta acea dusmanie. Eu i-am iertat pentru ce mi-au facut. Eu sunt un om bun, dar nu sunt chiar idiot"

Imbecilul n-o sa se schimbe niciodata, unii cred ca poate fi macar potolit, uite ca nu se poate.

Apropo, ce s-a intamplat cu "Un club curat mai presus de toate". Dupa furaciunea crasa din meciul cu Severin noi ar fi trebuit sa fost primii care sa condamnam acest fapt.

Cine a sarit in apararea noastra - tocmai hotii de la Cluj. Nu stiu ce inseamna pentru voi un club curat mai presus de toate dar pentru mine in nici un caz nu inseamna a castiga prin orice mijloace. Prefer Liga a 3-a decat cu Jiji.

razvan2803.08.2010 12:08

Gigi Montana :))

Nu stiu ce sa spun , ingenioasa idee :D

Filmul original , Scarface , oricum e superb

Astristul03.08.2010 14:25

Dragomir propune rejucarea meciului Steaua - Craiova!

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, iese in fata cu o noua idee nastrusnica. Dragomir spune ca stelistii ar trebui sa ceara rejucarea meciului pe care l-au castigat in fata Universitatii Craiova dupa ce oltenii au avut un gol anulat eronat.

Populismul lui Mitica Dragomir atinge cote maxime. Dragomir sustine ca, daca ar fi fost in locul stelistilor, ar fi facut toate demersurile pentru a rejuca meciul cu Universitatea Craiova.

"Mititelu este disperat saracul! Daca eram conducator la Steaua, rejucam meciul si mai faceam inca 300 de mii de euro din incasari", a afirmat Dragomir la gsptv.

Universitatea Craiova a avut un gol anulat eronat al lui Mihai Costea, dupa un ofsaid semnalat de tusierul Ioan Onicas.

Stelistii nici nu vor sa auda de propunerea aberanta facuta de Dragomir, care ar putea fi un precedent periculos pentru fotbalul romanesc. "Nu a fost ofsaid", a decretat Gigi Becali.

Nici macar reprezentantii CCA nu iau in calcul aberatiile lui Dragomir. "Daca ar fi asa, ar trebui sa rejucam toate meciurile", a comentat Vasile Avram, seful CCA.

Sursa: OnlineSport

Alex88pl03.08.2010 18:30

s-a trezit si Dragomir sa vorbeasca.

razvan2803.08.2010 18:58

Nu s-a anulat in Romania un meci din greseli de arbitraj niciodata din cate stiu...de ce s-ar anula acum ?

red&blue_boy03.08.2010 20:26

Hai sa fim seriosi,o prostie faza cu rejucarea meciului.S-a gasit si Dragomir sa arunce iar o declaratie prin care sa-l mai bage lumea in seama... :dry:

«1485486487488489689»