Hai frate iar ati dat-o pe "Banel e praf" si-asa mai departe? Parca am mai vazut discutia asta de vreo 10 ori, si culmea, in topicuri diferite, fie in cel dedicat lui, fie topicurilor legat de meciuri... mai potoliti-va. Voi stati si zbierati aici, fara sa va ganditi ca altii, ca voi dar poate mai "exteriorizati", o fac pe stadion. Sau poate chiar unii DINTRE voi. Si in momentul in care ajunge mingea la Nicolita, deja isi baga-n toti mortii si ranitii lui. Mai tineti minte ce injurat era Dica acum cativa ani? Mai tineti minte de ce a dat MM Stoica acel pumn suporterului? Si dupa un an doi, ce facea Dica? Dadea 4 goluri in Champions League, care mai de care mai frumos, intr-o grupa criminala. Asa ca mai lasati-o cu Nicolita. Si eu mi-am exprimat parerea legata de el, la fel cum am zis mereu ca ar trebui jucat mai central (probabil daca s-ar juca fotbalul in 13, i s-ar gasi un post foarte potrivit) - la fel cum au observat si comentatorii meciului cu Otelul, cele mai reusite meciuri/faze reusite de Banel au fost cand a jucat central. Are viteza si din ce am vazut un sut bun. Ideal pentru dejucarea pasului la offside sau pentru 1 la 1 cu portarul (vezi meciul cu Betis). Dar asta e. Acum ce sa joace omul, cand toata lumea il injura iar in teren e frecat cand pe stanga, cand pe dreapta?
De Mendoza de ce nu mai ziceti nimic, ca dupa meciurile cu Iasi si CFR a intrat intr-un declin constant? (e doar un exemplu)