FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1198199200201202689»
weeezer22.04.2008 17:04

Hai frate iar ati dat-o pe "Banel e praf" si-asa mai departe? Parca am mai vazut discutia asta de vreo 10 ori, si culmea, in topicuri diferite, fie in cel dedicat lui, fie topicurilor legat de meciuri... mai potoliti-va. Voi stati si zbierati aici, fara sa va ganditi ca altii, ca voi dar poate mai "exteriorizati", o fac pe stadion. Sau poate chiar unii DINTRE voi. Si in momentul in care ajunge mingea la Nicolita, deja isi baga-n toti mortii si ranitii lui. Mai tineti minte ce injurat era Dica acum cativa ani? Mai tineti minte de ce a dat MM Stoica acel pumn suporterului? Si dupa un an doi, ce facea Dica? Dadea 4 goluri in Champions League, care mai de care mai frumos, intr-o grupa criminala. Asa ca mai lasati-o cu Nicolita. Si eu mi-am exprimat parerea legata de el, la fel cum am zis mereu ca ar trebui jucat mai central (probabil daca s-ar juca fotbalul in 13, i s-ar gasi un post foarte potrivit) - la fel cum au observat si comentatorii meciului cu Otelul, cele mai reusite meciuri/faze reusite de Banel au fost cand a jucat central. Are viteza si din ce am vazut un sut bun. Ideal pentru dejucarea pasului la offside sau pentru 1 la 1 cu portarul (vezi meciul cu Betis). Dar asta e. Acum ce sa joace omul, cand toata lumea il injura iar in teren e frecat cand pe stanga, cand pe dreapta?

De Mendoza de ce nu mai ziceti nimic, ca dupa meciurile cu Iasi si CFR a intrat intr-un declin constant? (e doar un exemplu)

DelPiero1022.04.2008 19:49

Nu e doar Banel!Mai sunt...Lovin,Neaga,Nesu,Badea...si multi imi vor sari in cap...si antrenorul Lacatus!Delimitati Laca-antrenorul de Laca-simbolul...

P.S.Tot ce'am spus mai sus sunt probleme minore al Stelei...marea problema a Stelei e OIERUL!Si'mi pare rau ca multi am uitat de el...

weeezer22.04.2008 20:11

Pe Neaga si pe Nesu i-as tine, din cei enumerati de tine...

.Ax3L.23.04.2008 09:13

@delpiero tu ai vazut cum joaca Neaga si nesu si in unele meciuri chiar si Lovin sa nu uitam meciul cu arsenal

predatorpulse723.04.2008 15:11

Fiti atenti ce vad acum la sport.ro: sub egida "cu granzii la psihiatru", sport.ro va da luni si marti ratarile calificate al Stelei,dinamu si Rapid. Se va da returul de la boro,meciul anderlecht-Rapid si Dinamo-marseille. Cum ar veni astea sunt "patimile" echipelor romanesti in saptamana Patimilor.

Vorbind serios, cum poti sa pui egal intre o semifinala europeana si 2 calificari ratate,una in CL a subpodarilor si cealalta iesirea din grupe pentru dinamu. Sa dai aceste meciuri de mare tristete pentru suporterii romani mi se pare o marlanie,mai ales ca le dau de Paste,ce vor sa urmareasca cu asta nu inteleg,o fi vreo idee a geniului de mironica,care se simte mereu complexat de fotbalul romanesc cand comenteaza CL.

Uite de asta merita scuipati toti jegosii din mass-media,pentru mizerii d-astea. De fapt daca ma gandesc poate o sa faca audienta cu boro-Steaua pentru ca o sa se uite suporterii frustratilor si isi vor aduce aminte de cea mai mare bucurie a lor, eliminarea Stelei.

Halal de presa,halal de televiziuni...

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

bodanelu24.04.2008 06:34

hopa... uite ce declara baiatul asta de la Vaslui:

Porumboiu: "Le mulțumesc fotbaliștilor care s-au dãruit"

Adrian Porumboiu a fost mulțumit de echipa sa la finalul partidei pierdute la Cluj cu CFR (1-0):

"Nimeni nu e mulțumit cînd echipa lui pierde, dar le mulțumesc celor cîțiva jucãtori care s-au dãruit admirabil. Unii au avut evoluții mai puțin reușite, dar mã bucur pentru cei care au evoluat foarte bine. Dupa meciul acesta, nu mai este cazul pentru alte comentarii legate de evoluția fotbaliștilor mei", a declarat Porumboiu la Fanatik Show, pe Telesport.

cum mai porumbule, acum nu au mai stat capra? 3 fundasi de-ai tai se uitau cum ruiz ala tragea la poarta.. dar oricum merita laudele tale...

.Ax3L.24.04.2008 07:38

ZICU VREA SA PLECE DIN CAUZA SUPORTERILOR

PROSPORT / ZICU AMENINTA: PLEACA LA Steaua

Zicu poate arunca bomba in vara! Din cauza problemelor cu suporterii, atacantul lui Dinamo a amenintat ca e gata sa plece si la Steaua, numai sa scape de "chinul" din Groapa.

Dupa meci, fanii lui Dinamo l-au asteptat pe Zicu la vestiare ca sa-i reproseze evolutiile slabe din acest campionat. "Du-te la Steaua!", au fost cuvintele suporterilor dinamovisti. Zicu le-a raspuns sec: "Stati linistiti, ca plec", dupa care iesit din Complex.

MoWeed24.04.2008 13:34

Ce zdrente si astia de la prosport ca daca te uiti atent vei vedea ca el nu a zis ca vine la Steaua. Alt articol de 2 ROL...

1on24.04.2008 23:28

Cicã Dinamo l-ar lua pe Andrei Cristea din varã, conform gsp.

bodanelu25.04.2008 08:15

sa fie sanatos, si atat.

ne-a ajutat, a batut Dinamo, a intors scorul meciului cu valencia si cam atat. sper sa nu aive aceleasi performante care le-a avut la Steaua :D

AdrianUltras2525.04.2008 09:37

"Giovanni este omul care se pricepe cel mai bine la vanzarea de jucatori. Ar fi facut o treaba excelenta si la Steaua. Dar acum ma bucur ca suntem din nou in relatii foarte bune. Imi pare rau ca am tinut supararea cu ei atat de mult timp. Nu ar fi trebuit sa se intample acest lucru. La noi, la machedoni, familia este sfanta. Sufleteste, nu mi-a fost deloc usor sa stiu ca nu vorbesc cu verii mei", a spus Gigi Becali pentru Libertatea.

Ma doare capul!

MoWeed25.04.2008 10:20

Sper ca de la vara sa nu vedem toti ratatii de genul lui Zicu la Steaua :no:

bodanelu25.04.2008 10:48

a mai aparut unul care sufera de scenaristica si de mirosul blaturilor. pe numele lui Alin Fornade, in articolul de azi de pe gsp

c.ronaldo1729.04.2008 19:45

Cartianu e cel mai spurcat om din presa. Nu imi place sa urmaresc emisiuni cu asemenea ziaristi, dar, prin prisma ca este pauza la Manchester-Barcelona, am schimbat pe Telesport. Cartianu e cel putin penibil. Repeta non-stop ca Pepe Moreno a fost in off-side, ca Steaua a primit penalty`uri aiurea(idiot, nu a primit niciun 11m Steaua in retur), ca e penibil sa ai atatea victorii in retur, ca am castigat cum am castigat... etc. Nu mai are rost, e clar ca toata lumea e anti-Steaua in Romania.

Desi imi placea acest Grigorie Cartianu, acum nu pot sa zic decat ca e un frustrat si un penibil.

bodanelu30.04.2008 05:55

deci.. iese lupescu in fata si zice ca Steaua a beneficiat de prea multe decizii favorabile in acest retur... Pai mai nenea Lupescu-caine ce esti, tocmai acum te-ai gasit sa faci analiza asta? nu puteai sa o faci si tu dupa ce se termina campionatul? a trebuie sa o faci acum, sa pui presiune pe arbitrul urmatorului meci...

weeezer30.04.2008 07:20

Statistica Gazetei zice ca, per total in acest campionat, arbitrii au gresit de mai multe ori pro-CFR

http://www. g s p.ro/stire/prea-multe-erori-de-arbitraj-pro-Steaua-66391.html

bodanelu30.04.2008 08:01

da.. dar titlul articolului si articolul in sine sunt atacuri la adresa Stelei, statistica lovindu`i sub centura. Ce presa de rahat, ca de obicei

O analiza foarte buna este analiza lui Vochin de azi.

.Ax3L.30.04.2008 09:25

poate ca si Steaua a fost ajutata de arbitrii dar CFR-u in tur cel putin jumatate din puncte au fost facute de arbitrii nu de echipa

vlad7530.04.2008 10:04

Cel mai grav este ce face acum Ionut Lupescu.Inaintea unui meci foarte important vine si ne spune ca Steaua a fost echipa cea mai favorizata,trecand totusi cu usurinta peste statistica GSP-ului.

Mai mult m-ar speria delegarea lui Balaj la acest meci.Un arbitru de casa al javrelor.Inca se asteapta raportul obsevatorului de la meciul Dacia-CFR.

Cand ma gandesc cum am pierdut 2 puncte cu Poli ma apuca nervii!

Dragoshel30.04.2008 12:11

Lupescu... n-a mai fost bagat in seama de mult, si s-a cam dus imaginea lui.

EternalK30.04.2008 16:54

Golanski suspendat 2 etape :thumbdown:

redandblue30.04.2008 16:58

asta nu e de bine pentru ca golanski a jucat constant bine in toate meciurile din acest retur si in plus Lacatus nu prea are cu cine il inlocui...nu cred ca suspendarea asta e meritata mai ales ca a primit cartonas rosu aproape degeaba

sper ca inlocitorul lui sa-si faca bine treaba si batem pe Dinamo

c.ronaldo1702.05.2008 11:28

Szekely 99%

Steaua și Oțelul au negociat pentru transferul mijlocașului gãlãțean, iar actele urmeazã sã fie parafate dupã ultima etapã.

Prima bombã a Stelei în a­ceas­­tã varã pe piața tran­s­fe­ru­rilor poate fi aducerea gã­lãțeanului Janos Szekely în Ghen­­cea. Tranzacția s-ar pu­tea per­fecta la sfîrșitul sãpentruãmînii vii­toa­re, dupã ultima etapã a se­zo­nului.

Gigi Becali s-a împãcat cu pre­șe­dintele Oțelului, Marius Stan, du­pã scandalul de acum douã sãp­tã­mîni.

La ultimele discuții dintre ei s-a abordat și subiectul Szekely, iar Stan e mulțumit de oferta fi­nan­ci­a­rã a Stelei, peste un milion de euro. Mijlocașul dreapta în vîrstã de 25 de ani mai e dorit de Timișoara și de Rapid, în timp ce clujenii de la CFR au prima opțiune la transferul sãu, dar pare tentat sã a­lea­gã gru­p­area din Ghencea, pentru a fi sigur cã va juca în Liga Cam­pi­o­ni­lor.

gsp.ro

forever_STEAUA02.05.2008 11:48

O da, iar prosport îl dã transferat sigur pe Bogdan Stancu...

Doamne, iar au început... ªi nu au așteptat mãcar încã o sãpentruãmânã cât mai este din porcãria asta de campionat...

MoWeed02.05.2008 11:56

Tre sa ne pregatim de pe acum pentru o vara plina de transferuri marca gsp, prosport si sport.ro....

«1198199200201202689»