FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De data asta da.Steaua s-a daruit total si a câstigat.

Virgil17.10.2004 19:33

Desi a dominat meciul de la cap la coada Steaua a înscris un singur gol.Prin Neaga în min.70 cu capul,din centrarea lui Oprita.Regretabil e ca Steaua desi a sutat de nenumarate ori,a nimerit de cele mai multe ori pe lânga si peste.E adevarat ca oaspetii au jucat pe viata si pe moarte.Au facut presing pe tot parcursul jocului si s-au aparat foarte bine,închizând cu cele doua linii de aparare toate culoarele spre poarta.De remarcat jocul bun facut de Oprita,dar si interventia salutara a lui Martin la capul lui A.Calin la lovitura de colt a Otelului din finalul partidei.Steaua a avut rabdare,dorinta de a învinge si a reluat de fiecare data atacurile esuate ca un Sisif,pâna când ceea ce era normal s-a produs.Dupa gol Steaua a conservat scorul printr-o posesie prelungita.Pentru efort,daruire si dorinta de a învinge remarcam întreaga echipa.Galeria a fost din nou la înaltime.Cu aceasta victorie-1:0- si cu jocul bun prestat asteptam cu încredere meciul de joi 21.1o contra belgienilor de la Standard Liege.FORZA Steaua!CONSACRAREA TE ASTEAPTA!

Orice s-ar spune,pe lânga lipsa lui Radoi,s-a simtit si lipsa lui Fl.Dumitru.

Se vede ca adversarele Stelei de pe teren propriu nu vin sa joace ci pur si simplu sa faca baricade în fata portii si sa iasa pe contraatac la mica ciupeala.La ce-o fi o fi.Si Stelei îi este foarte greu.In cel mai scurt timp trebuie gasit antidotul,pentru ca iata e foarte greu.

serban2317.10.2004 19:43

Apropo la o discutie mai veche cum apreciati jocul lui Ogararu care a gresit cam de tot atatea ori cate atacuri au avut adversarii.

Si sa stiti ca nu vreau sa par carcotas , a batut Steaua am luat 3 puncte sunt aproape multumit, dar sunt niste lucruri care mi-au sarit in ochi.

Virgil17.10.2004 19:46

Jocul este totusi colectiv si când se întâmpla astfel de situatii exista dublaj.Mai ales pentru Ogararu si P.Marin care urca mereu în atac.Si nu pentru ca ar vrea ei neaparat ci pentru ca asta li se cere.

gone17.10.2004 21:11

Sincer de la meciul asta nu vroiam decat sa batem, nu conta cum. Si bine ca am reusit. Acum trebuie sa batem si pe Liege. Sper sa fim cati mai multi la stadion. Bafta si FORZA Steaua.

horse3718.10.2004 06:11

ASTEA RAMAN IN URMA MECIULUI CU GALATIUL. SANTEM LA TREI PUNCTE DE NATIONAL SI AVEM TOATE SANSELE DE A TRECE PE PRIMUL LOC DUPA MECIUL(RESTANTA) CU APULUM.

CE MA NEMULTUMESTE PE MINE SAU MAI BINE SPUS ESTE FAPTUL CA Steaua NU ARE IN LOT UN MIJLOCAS CARE SA DESTABILIZEZE PRIN DRIBLING APARAREA AVERSA(PITU ESTE SUBTIRE). PLIMBAM PREA MULT MINGEA PE SEMICERC CA LA HANBAL.

POATE VOM GASI IN PAUZA COMPETITIONALA UN MIJLOCAS DE ACEST GEN. NE TREBUIE MUSAI. CU UN ASTFEL DE JUCATOR Steaua DEFILEAZA IN CAMPIONAT.

FELICITARI GALERIEI CARE ASEARA A CANTAT PENTRU Steaua SI MAI PUTIN(ADICA MASCARI) PT RIVALII NOSTRI.

UN SINCER BRAVO GALERIEI!

al_led18.10.2004 20:49
Steaua – CAMPIOANA SUFLETULUI MEU.

De mic tata ma duce pe Ghencea si de cand ma stiu tin cu Steaua. Toti din familia mea sunt stelisti si suntem in jur de 40. Am 24 de ani si o cariera profesionala de success, facand parte din acea clasa mijlocie, care cam lipseste in Romania.

Cand am urcat prima data pe stadionul Ghencea era sa mi se opreasca inima de emotii. Ii vazusem pe eroii mei la televizor. Idolul meu era [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] unul dintre primele cuvinte pe care le-am invatat cand eram mic. Tricoul cu Laca mi-a ramas mic insa el a ramas mereu in sufletul meu. Nimic nu ma intristeaza mai mult decat un esec al Stelei insa nu sunt tipul fanatic care sa faca o drama dintr-un esec. Avem o echipa mare dar oricine are probleme. Am avut o mare bucurie asta-seara cand Mirel a declarat la  TV ca se simte foarte bine; inebunisem dupa stirea din Gazeta Sporturilor.

Vine meciul cu Standard Liege de joi. Voi fi in Ghencea; cred ca si chilotii ii voi avea ros-albastrii.  

Stelistii din toata tara venitii in Ghencea sa bagam spaima in belgieni, sa nu uite de Steaua. Fiti alaturi de echipa si de Becali.

CINE SARE …..Armata ULTRA !!